Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسماعیل نجار معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: با فرارسیدن فصل پاییز احتمال جاری شدن سیلاب های مخرب  بسیار محتمل بوده و از طرفی طبق تجارب گذشته و حوادث اخیر در برخی از استانها و وقوع خسارات جبران ناپذیر بدلیل عدم رعایت نكات ایمنی و نبود آمادگی قبلی، بیم آن می رود كه بار دیگر حوادث تكرار و اموال، احشام و جان انسانها در معرض خطر سیل، آبگرفتگی و صاعقه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: به همین منظور و همزمان با صدور اطلاعیه و اخطاریه های سازمان هواشناسی کشور اتخاذ تمهیدات ضروری و حفظ آمادگی دائمی و اقدام موثر در ساعات اولیه حوادث، آمادگی امداد و اسكان اضطراری آسیب دیده گان احتمالی در دستور كار ادارات کل مدیریت بحران استان های سراسر کشور قرار گرفت.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور با اشاره به ضرورت تشکیل جلسات شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستان با حضور كلیه اعضا تشكیل و برنامه ریزی لازم برای مدیریت عملیات گفت: با در نظر گرفتن تجارب سال های گذشته و جلب مشاركت كلیه سازمان ها و دستگاه های مرتبط دولتی و خصوصی و با توجه به نقش مهم و موثر مشاركت مردم در مدیریت بحران، ضمن برنامه ریزی مناسب در این خصوص، اقدامات آموزشی و ترویجی به منظور جلب مشاركت شهروندان در همكاری با نیروهای خدماتی و امدادی مدنظر قرار گیرد.

نجار گفت: اطلاع رسانی محیطی و آموزش شهروندان در زمینه بكارگیری اصول و ضوابط ایمنی و پیشگیری و كنترل حوادث و مشكلات خاص فصول سرد مانند؛ خفگی و گاز گرفتگی وغیره همواره در دستور کار سازمان مدیریت بحران کشور قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به ضرورت پاكسازی معابر، آبراهه ها، زیرگذرها در اولویت اقدامات قبل از شروع بارش نزولات جوی اظهار داشت: انتظار می رود اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران در استان ها اقدامات لازم برای آماده سازی عوامل اجرایی موردنیاز عملیات زمستانی شامل نیروی انسانی، تجهیزات، ماشین آلات و غیره متناسب با شرایط جغرافیایی و اقلیمی منطقه را انجام دهند.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور با اشاره به شرایط خاص موجود در شهرهای بزرگ و مراكز استان از جمله بالا بودن جمعیت، حجم بالای تردد در معابر و فضاهای عمومی تاکید کرد: در شرایط اضطرار پیرو اطلاعیه و اخطاریه های صادره از سوی سازمان هواشناسی و این سازمان اقدامات بازدارنده و پیشگیرانه در دستور كار اعضاء شورای هماهنگی و كارگروه های چهارده گانه قرار گیرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره اقدامات صورت گرفته در مناطق آسیب دیده از بارش های روز گذشته تصریح کرد: تا کنون تخلیه آب از 410 واحد مسكونی،  رها سازی 32 دستگاه خودرو از سیلاب، اعزام 166 تیم امداد نجات بالغ بر (675) امدادگر از سوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر استانهای تحت تاثیر صورت گرفته، همچنین توزیع 496 تخته پتو، 87 تخته موكت، 396 كیلو گرم نایلون و 324 قوطی كنسروجات نیز اقدام شده است.

نجار در پایان تصریح کرد: هم اكنون در برخی از محورهای استان های آذربایجان شرقی، قزوین، اردبیل، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، مازندران، گیلان بارش باران و مه گرفتگی و استان های سیستان و بلوچستان و كرمان گرد و خاک را تجربه می نمایند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی

محمدعلی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر در استان علاوه بر شهرستان زیرکوه بارندگی‌های شدیدی را در دیگر شهرستان‌های استان از جمله نهبندان شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه روستاهای زیادی در سطح استان درگیر خسارت ناشی از این بارندگی‌ها شدند، اضافه کرد: بارش‌ها و سیل ناشی از آن به تمام بخش‌های زیرساختی در استان خسارت وارد ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارات به بخش ایل راه‌ها و راه‌های روستایی، ابنیه ها و آب نماها بوده است.

آخوندی با اشاره به اینکه خسارت به زیرساخت‌های آب، برق و حتی به زیرساخت‌های مخابرات نیز وجود داشته است، یادآور شد: همچنین یکی دیگر از بخش‌هایی که بیشترین خسارت را داشته بخش کشاورزی شامل کانال‌های کشاورزی، باغات و قنوات بوده است.

وی از ارائه گزارش اولیه این خسارات به سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: جمع بندی اولیه از خسارت‌های ناشی از سیل در استان صورت گرفته و به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: از هم اکنون برآورد خسارات ناشی از سیل در نقاط مختلف استان توسط دستگاه‌های مربوطه و با هماهنگی فرمانداری‌های سطح استان در حال انجام بوده که جمع بندی آن به مدیریت بحران استان ارسال تا پیگیری برای جذب اعتبارات و جبران خسارات ناشی از سیل انجام شود.

آخوندی اضافه کرد: خسارت در بخش‌های خانگی نیز علی رغم اینکه گسترده نبوده وجود داشته که اقدامات لازم توسط دستگاه‌های خدمات رسان برای اسکان سیل زده‌ها و همچنین توزیع بسته‌های غذایی و لوازم مورد نیاز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اکیپ‌هایی برای ارزیابی مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند، بیان داشت: هر چند حدود دو هفته برای برآورد خسارت زمان وجود دارد اما اقدامات لازم از هم اکنون آغاز شده تا زودتر به نتیجه برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان بارندگی‌ها عملیات بازگشایی راه‌ها و بعد از آن بازسازی آنها در مناطقی مشکل وجود دارد شروع شده است، تصریح کرد: امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات این اقدامات تسریع یابد.

آخوندی اضافه کرد: با توجه به شرایط مربوط به بارندگی‌ها بیشترین خسارت در زیرکوه و بیشترین بخش آسیب دیده مربوط به راه‌ها و ایل راه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع این بحران تمام مردم و دهیاران و دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند، یادآور شد: دنبال این هستیم که کارهای عمومی، اصلی و اولویت دار را دستگاه‌ها انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از رسانه‌ها خواست تا بازتاب خوبی از حجم خسارات وارده به استان ناشی از بارندگی‌های اخیر داشته باشند تا این انعکاس مناسب بتواند در جذب اعتبارات به استان کمک کننده باشد.

کد خبر 6089565

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز