Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-04@09:36:49 GMT

رقیب جدید دیجی‌کالا و بامیلو از راه رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۶۴۵۷۰

رقیب جدید دیجی‌کالا و بامیلو از راه رسید

رویداد۲۴  سال ۱۹۹۴ بود که شخصی به نام جف بیزوس سایتی با نام آمازون را پایه‌گذاری کرد و زمان زیادی نگذشت که عملکردش دقیقا شبیه نامش شد و به یکی از پر‌آب‌ترین رود‌های دنیای اینترنت بدل گشت!

این روز‌ها آمازون در رده دوم گران‌ترین شرکت‌های دنیا قرار دارد و با بیش از ۵۴۱ هزار و ۹۰۰ نیروی‌انسانی به راهش ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
خبر جدید این روز‌های شرکت آمازون، راه‌اندازی شعبه جدیدش در کشور ترکیه است.

بر اساس گزارش رسانه‌های معتبر ترکیه مثل CNN، حریت، ملیت و…آمازون فعالیت رسمی خود در کشور ترکیه را از ۱۹ سپتامبر آغاز کرده است. این شرکت در بدو شروع کارش با ۱۵نوع از دسته بندی کالا، با برند‌های جهانی و حتی با هزاران برند ترکیه‌ای، وارد همکاری شده است. به اعتقاد کارشناسان ترکیه‌ای این شرکت با استارت کارش عملا با سایت‌های مطرحِ ترکیه مثل hepsiburada وارد میدان رقابت می‌شود. ممکن است این رقابت در نوع خود، پلتفرمی برای بهتر شدن عملکرد و حتی رقابت استارت‌آپ‌های ترکیه‌ای با استارت‌آپ‌های جهانی ایجاد کند.

به اعتقاد کارشناسان ایرانی حوزه استارت‌آپ، با فعالیت این سایت بزرگ‌ترین تهدید دیجی کالا و بامیلو از راه رسیده است. خرید از این سایت و تحویل به وسیله پست از کشوری که در همسایگی ایران است نیازمند زمان و تایم طولانی‌ای نیست که می‌تواند تهدیدی برای فروشگاه‌های آنلاین ایرانی از جمله دیجی‌کالا و بامیلو باشد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شرکت آمازون دیجی کالا بامیلو رقابت با آمازون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۴۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • استارت ستاره بایرن برای بازگشت مقابل رئال (عکس)
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • ساعت پخش زنده بازی رم و بایرلورکوزن از تلوزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الخلیج ‌از تلویزیون +شبکه سه و پخش آنلاین
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • گزارش سایت آمریکایی از رقیب‌ ایرانی لی در استانبول
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام