Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-30@03:36:29 GMT

کاهش ظرفیت خانه سگ‌های بلاصاحب کرج

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۸۳۸۸۴

به گزارش وانانیوز،  اصغر نصیری در حاشیه مراسم رونمایی از طرح جامع و برنامه راهبردی - عملیاتی توسعه مدیریت پسماند کلان‌شهر کرج، اظهار کرد: در گذشته ظرفیت مرکز قرنطینه یا پناهگاه سگ‌های بلا صاحب حلقه دره هزار قلاده بود، ولی برای بالا بردن کیفیت نگهداری از این حیوانات ظرفیت کاهش یافته و حالا به ۳۵۰ قلاده رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۰ درصد از هزینه سگ‌هایی که به این مرکز انتقال داده می‌شوند را شهرداری و ۳۰ درصد مابقی را سمن‌ها و گروه‌های مردم نهاد تامین می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که اکیپ‌های فعال این سازمان به طور مستمر سگ‌های بلاصاحب را از سطح شهر جمع آوری می‌کنند، اظهار کرد: در حال حاضر چهار اکیپ در سطح مناطق ۱۰ گانه کرج برای جمع آوری سگ‌های بلاصاحب فعالیت می‌کنند.

این مسئول با اشاره به عقیم سازی سگ‌های بلاصاحب کرج بیان کرد: در تلاش هستیم سگ‌های بلاصاحبی که به این مرکز منتقل می‌شوند را عقیم سازی تا از این طریق از افزایش تعداد آن‌ها جلوگیری کنیم. هزینه عقیم سازی هر قلاده سگ حدودا ۱۵۰ هزار تومان است که اگر قرار باشد تمامی سگ‌های بلاصاحب شهر عقیم سازی شوند، اعتبار زیادی لازم است.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج توضیح داد: برای کاهش هزینه‌ها قرارداد‌هایی با انجمن‌های مردم نهاد منعقد می‌شود تا اعضای این انجمن‌ها نسبت به زنده گیری، مشارکت در عقیم سازی و انتقال سگ‌ها به مرکز حلقه دره مشارکت کنند. سگ‌هایی که عقیم سازی می‌شوند به نسبت بقیه آرام‌تر بوده، تمایل چندانی به زندگی گروهی نداشته و کمتر به مردم حمله ور می‌شوند.

این مسئول به اهمیت پاکسازی معابر شهر از زباله‌ها اظهار کرد: بدون شک نقش مشارکت مردمی در این امر بسیار اهمیت دارد، چون ارائه خدمات بدون مشارکت آن‌ها به سختی امکان پذیر است. مردم سرمایه‌های اجتماعی شهر هستند و برای اجرای طرح‌های مختلف باید با آموزش و فرهنگ‌سازی میزان مشارکت آن‌ها را افزایش دهیم.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با اشاره به مشارکت مردم برای جمع آوری معابر از زباله در ایام محرم ادامه داد: در اجرای این طرح ۱۰۰۰ پوشَن به همراه پوستر در اختیار گروه‌های محیط زیستی و هیات‌های مذهبی قرار گرفته شد. علاوه براین، دستکش و کیسه‌های زباله نیز در اختیار این گروه‌ها قرار داده شد و با مشارکت مردم شاهد آن بودیم که محرم امسال میزان زباله به ویژه ظروف یک بار مصرف در سطح به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: سگ منطقه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس

عضو شورای شهر مشهد گفت: پویش‌های مردمی با افزایش مشارکت مردمی و ایجاد هم‌بستگی زمینه حل معضلات اجتماعی را فراهم می‌کنند و بسیاری از معضلات اجتماعی با مشارکت مردم حل می‌شود.

سیدحسین علوی‌مقدم در خصوص اجرای پویش «مشهد مهربان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: ماده اول قانون تشکیلات، شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها را یک نهاد اجتماعی می‌داند، از این رو تکلیف اولیه شهرداری اجرای پویش‌هایی است که با پیروی از اخلاق اجتماعی مسائل و ناهنجاری‌های جامعه را حل کند، یکی از این پویش‌ها مشهد مهربان است که هدف آن تزریق مهربانی و افزایش حساسیت مردم نسبت به معضلات اجتماعی است.

وی افزود: پویش‌های مردمی با افزایش مشارکت مردمی و ایجاد هم‌بستگی زمینه حل معضلات اجتماعی را فراهم می‌کنند و لازم به ذکر است که بسیاری از معضلات اجتماعی در سطح خردوکلان با مشارکت و هم‌دلی مردم حل می‌شود.

عضو شورای شهر مشهد اظهار کرد: معضلات اجتماعی باید دغدغه همه مردم باشد و مردم نباید نسبت به مشکلات یکدیگر بی‌تفاوت باشند، در صورتی که معضلات اجتماعی دغدغه همگانی شود به سوی مدینه فاضله حرکت خواهیم کرد.

علوی‌مقدم در پایان ضمن اشاره به مهاجرپذیری مشهد مقدس به دلیل هم‌جواری با امام رضا (ع) گفت: پویش «مشهد مهربان» با افزایش مشارکت و هم‌بستگی باعث یکپارچه‌سازی اجتماعی شهر می‌شود و این مشارکت‌ها عاملی است که افراد خود را در برابر مشکلات تنها نبینند.

کد خبر 749056

دیگر خبرها

  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی