Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ورزش و جوانان مشهد گفت: ورزش بانوان مشهد با کمبود بودجه و سخت افزارها دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، سمیرا دانایی اظهار داشت: اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی در دو بخش همگانی و قهرمانی فعالیت‌های مختلفی را دنبال می‌کند، در بخش همگانی محور هیئت بر معرفی ورزش‌های مختلف موجود در استان به عموم بوده که این روند به صورت بلند مدت انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان مشهد گفت: فعالیت اداره ورزش و جوانان استان به مرور بهبود می‌یابد و برنامه‌های بیشتر و با کیفیت بهتری برگزار می‌شود، بازتاب امور نیز به وضوح مشاهده شده است، بانوان به عنوان بخشی از جامعه هستند که بر همین مبنا همایش‌های مختلفی برگزار شده است.

دانایی خاطر نشان کرد: اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی جشنواره‌های مختلفی برای گروه‌های خاص نظیر افراد زیر نظر بهزیستی، سالمندان و مانند این افراد نیز برگزار کرده است، این ارگان امسال برای نخستین بار برنامه‌ای ویژه بیماران روانی برگزار کرده که مورد استقبال مسئولان آن منطقه بوده است.

وی تصریح کرد: هیئت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی به شدت پای کار است و اداره ورزش و جوانان نیز سعی بر فعالیت افراد ساکن شهرستان‌های مختلف مشهد دارد، البته به تازگی ساکنان روستاهای مشهد نیز اولویت‌های خود را در اوقات فراغت تغییر داده و آن را با به دست گرفتن تلفن همراه خود پر می‌کنند.

دانایی بیان کرد: سال گذشته در روستاهای استان برنامه‌ای با عنوان "سنجش ساختار قامتی بانوان" در نظر گرفته شد که با برگزاری آن در پنج منطقه نتیجه گیری شد که ۹۹ درصد از بانوان دارای ناهنجاری قامتی هستند که این مسئله به مرور زمان آسیب‌های شدیدی به آنها وارد می‌کند.

وی ادامه داد: این برنامه از این هفته در پنج استان دیگر نیز برگزار می‌شود، همچنین لیگ آقایان در بخش مرکزی برگزار شده و در حال حاضر بانوان در انتظار اتمام لیگ این بخش هستند و پس از آن لیگ بانوان برگزار می‌شود، بانوان از هر لحاظی می‌توانند با مهارت کافی ظاهر شوند.

مسئول ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان مشهد افزود: بخش عمده‌ای از بانوانی که به تیم‌های ملی از خراسان رضوی اعزام می‌شوند ساکن مشهد هستند، تنها دلیل عدم پیشرفت آنها فقدان شرایط، امکانات و بودجه کافی است، به طور کلی وضعیت بودجه به هیچ عنوان کافی نیست و شرایط مطلوبی در استان وجود ندارد که این امر در بانوان دو برابر آقایان است.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کمبود بودجه ورزش بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • وزیر ورزش خطاب به تاج:کرامت بانوان زیر سؤال رفته،رسیدگی کنید
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • سیزدهمین کاروان فرهنگی ورزشی جاده ولایت میهمان خوزستانی‌ها
  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • تاج: تیم‌های باشگاهی کرمان تیم فوتبال ساحلی ایجاد کنند
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • سومین دور مسابقات کشتی با چوخه در شیروان برگزار شد
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند