Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای مرور مهمترین اخبار دانشگاهی یک هفته گذشته در حوزه فناوری و آموزش با ما همراه باشید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه فناوری و آموزش در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

زمان ثبت‌نام سه آزمون کلیدی سال ۹۸ اعلام شد
ثبت نام سه آزمون "سراسری"، "کارشناسی ارشد" و "دکتری" سال ۹۸ به ترتیب از اول بهمن، ۱۶ آذر و اول آذر ماه جاری آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نتایج بدون آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد (ویژه استعداد‌های درخشان) سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه www.azmoon.org قرار گرفت.

وزیر بهداشت به دانشجویان ایرانی رشته‌های پزشکی دانشگاه‌های خارجی هشدار داد
قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت بیان کرد: با توجه به برخی مشکلات ارزی که برای دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارجی ایجاد شده است، این امکان را برای آن‌ها فراهم کردیم که نه تنها با ۷۲ واحد درسی بلکه با گذراندن ۳۶ واحد به دانشگاه‌های داخلی منتقل شوند، اما افرادی که از ابتدای سال ۲۰۱۹ میلادی برای تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و ... در دانشگاه‌های خارجی ثبت‌نام کنند باید تا آخر دوره تحصیلی خود همانجا بمانند و با انتقال آن‌ها به دانشگاه‌های داخلی موافقت نخواهد شد مگر آنکه تحصیل آن‌ها تمام شده و بعنوان مثال به عنوان پزشک یا دندانپزشک به کشور برگردند.

۳ هزار دانشجوی علوم پزشکی در دانشگاه‌های نامعتبر خارجی مشغول تحصیل اند
باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: حدود ۱۰ هزار دانشجویی که در خارج کشور تحصیل می‌کنند برای دریافت ارز به ما مراجعه کرده اند و از این تعداد ۳ هزار نفر در دانشگاه‌های نامعتبر تحصیل می‌کنند و نمی‌توانستند ارز بگیرند.

طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در کمیسیون آموزش بررسی می‌شود
طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز عالی کشور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود.

پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه فنی و حرفه‌ای پرداخت می‌شود
با عنایت به پیگیری‌های مستمر مسئولین دانشگاه، بالاخص صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه فنی و حرفه‌ای را تا آذر ماه سال جاری صادر کرد.

رشد ۳۹ درصدی اقتصاد فضا در برنامه ۱۰ ساله اول
مرتضی براری رییس سازمان فضایی کشور بیان کرد: دولت در برنامه ششم توسعه ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه به سازمان فضایی اختصاص داده است و دولت فقط انتظار دارد همکاری‌های مشترک نیز در این زمینه صورت گیرد. اقتصاد فضا در ۱۰ ساله اول ۳۹ درصد و اقتصاد جهانی نیز ۴/۱۹ درصد رشد داشته که این شکاف تا ۲۰ سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.

تئوری‌های رئیس جدید بانک مرکزی نابود کننده تولید است
سعید سرکار، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: رئیس جدید بانک مرکزی در گفت‌وگوی تلویزیونی گفت که تولیدکننده را رها و به مصرف‌کنندگان توجه کنیم. چنین رویکردی نابودی شرکت‌های تولیدکننده و دانش بنیان را در پی خواهد داشت؛ با چنین رویکردی ما نیاز به دشمن نداریم و با دست خودمان شرکت‌ها را نابود می‌کنیم

تحریم‌های موجود سبب تاخیر پرتاب ماهواره امیرکبیر شد
مصطفی صفوی مدیر پروژه پیام گفت: این ماهواره الحاقیه خورده و به دلیل اینکه قرار بود پرتاب گر خارجی آن را ارسال کند با وجود تحریم‌های موجود نتوانستیم قراردادی را با کشوری جهت پرتاب منعقد کنیم در نتیجه پرتاب ماهواره به پرتاب گر بومی و داخلی واگذار شد.

دانشگاه تهران پس از ۱۵سال بحق خود در اراضی پردیس ابوریحان رسید
در رای دادگاه آمده است: «پس از سال‌ها پیگیری اداره کل امور حقوقی دانشگاه تهران در خصوص بخشی از اراضی و تاسیسات دانشگاه واقع در پردیس ابوریحان که در ۱۹ شهریور سال ۸۲ من غیر حق و به بهانه تعریض خیابان تخریب شده و ترتیبات توافقی طرفین برای جبران خسارات دانشگاه از آن تاریخ به سرانجام نرسیده بود، النهایه به موجب دادنامه شماره ۹۲۴-۴/۷/۱۳۹۷ شعبه ۵۱ دادگاه تجدیدنظر استان تهران رای به حقانیت دانشگاه تهران صادر و اعلام شد.

برنامه سلامت در دانشگاه آزاد پایه‌ریزی شد
محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد از راه اندازی برنامه سلامت در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی برنامه سلامت راه اندازی کرده ایم و در این راستا، در واحد تهران غرب، موضوع پایان نامه‌ها به سمت موضوعات سلامت گرایش پیدا کرده است، اما شکل گیری بهتر این موضوع مستلزم تعامل بهتر با وزارت بهداشت است.

تفاهم‌نامه همکاری برای «توسعه کسب‌وکار‌های سلامت دیجیتال» امضا شد
عناصر مهم و حائز اهمیت و کلیدی در اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری، عنصر هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی در فراهم سازی بستر مشارکت مردم و متخصصین برای بکارگیری دانش و کاربرد آن برای تحقق اهداف توسعه ملی است از این رو تفاهم‌نامه همکاری توسعه کسب‌وکار‌های سلامت دیجیتال کشور بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

امید به حضور و فعالیت مهندسین در بیمارستان‌ها
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ضریب نفوذ فروش اینترنتی در دنیا حدود ۲۳ درصد است، درحالیکه ضریب نفوذ سلامت دیجیتال ۲۸ درصد عنوان شده و این امر نشان دهنده اولین بودن این حوزه در سطح جهان است.

وی با بیان اینکه برای حوزه سلامت دیجیتال برنامه‌های گسترده‌ای را در چند ماه اخیر شروع کرده اند، اظهار داشت: حوزه سلامت دیجیتال در آینده روش‌های تشخیص را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بدون شک اتفاقاتی جدیدی در بحث پزشکی ایجاد خواهد شد از جمله آن می‌توان حضور مهندسین در بیمارستان‌ها را ذکر کرد.

دبیرخانه مرکزی برنامه‌های علمی در دانشگاه آزاد راه اندازی می‌شود
بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تدوین نظام موضوعات پژوهشی برای مسئله محور کردن پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: نظام موضوعات علمی استان تهران مشخص و قرار است به زودی توسط سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شود.
رنجبر ادامه داد: در همین راستا دبیرخانه مرکزی برنامه‌های علمی ذیل معاونت پژوهش و فناوری به زودی تشکیل می‌شود و ۴۰ دبیرخانه در ۴۰ واحد ویژه که متشکل از ۳۱ دانشگاه آزاد اسلامی استان و ۹ واحد جامع مستقل است، راه اندازی خواهد

تفاهم نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران امضا شد
تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران برای تسهیل استقرار استارتاپ ها، شتاب دهنده‌ها و ایجاد مراکز فناوری و کارخانه‌های نوآوری در بافت‌های فرسوده، ناکارآمد و پهنه‌های صنعتی متروکه شهر تهران و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه در حوزه فرهنگ سازی، اقتصاد دانش بنیان با حضور ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و افشانی، شهردار تهران امضا شد.

ماموریتی برای تدوین برنامه جهت انتقال دانشجویان ایرانی خارج از کشور ابلاغ نشده است
وحید احمدی رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در پاسخ به این سوال که آیا مرکز تسهیلاتی را برای انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور فراهم کرده است یا خیر، بیان کرد: هنوز در این رابطه به مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ماموریتی ابلاغ نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ثبت نام کنکور سراسری کنکور 98 نتایج دوره های بدون آزمون ماهواره پیام اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع‌رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل ۲ هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی با بیان این که تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است، گفت: از 10 دانشجوی پسادکتری توسط ستاد کوانتوم برای فعالیت در این مرکز نوآوری حمایت می شود تا کمکی به تسهیل فرآیند تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی حوزه کوانتوم صورت بگیرد.

وی با اشاره به نقش برجسته و‌ پررنگ علم و فناوری در اقتدارآفرینی و امنیت کشور عنوان کرد: عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که یکی از مصادیق توانمندی و اقتدار کشور در عرصه دفاعی و نظامی است که بزرگی و هژمونی این عملیات بر دو رکن مهم اتکا دارد که نخستین و مهم‌ترین این ارکان، برخورداری ایران از دانش و فناوری بومی کافی برای اجرای چنین عملیاتی است. در حقیقت مصداق واقعی «العلم سلطان» به وضوح‌ در این عملیات، نمایان بود و جهان، توانمندی دانشی و فناورانه ایران و توانمندی در کاربردی سازی آن را به وضوح دریافت.

دهقانی ادامه داد: دومین رکن این عملیات را می‌توان بهره‌مند بودن کشورمان از موهبت فرماندهانی دارای شجاعت، وتدبیر و درایت استفاده و‌ به کارگیری این توانمندی دانست. فرماندهان توانمندی که به مدد رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از چنین شجاعتی برخوردارند و این دو رکن در کنار هم، برای دوستان ایران مقتدر، امری تحسین برانگیز و برای دشمنانش، موضوعی هراسناک است.

معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه علم و صنعت را یکی از پیشران‌های توسعه علم و فناوری در صنعت کشور دانست و افزود: ورود این دانشگاه به عرصه حمایت و‌ توسعه فناوری‌های تحول‌آفرین و پیشران، موضوعی دلگرم‌کننده و زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی متخصص و مجرب برای حرکت در توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌های تحول آفرینی همچون کوانتوم، به واسطه شرکت‌های دانش بنیان است و در همین راستا، معاونت علمی از تحقیقات، پروژه‌های تحقیق و توسعه و شکل‌گیری شرکت‌های نوپای این دانشگاه و تعریف پروژه های جدید حمایت می‌کند.

معرفی 110 استاد شاخص در تربیت نیروی انسانی با اعطای «جایزه شیخ مفید»

رییس بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و آموزگاران اظهار داشت: آن چه امروز از شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه و نواورانه در عرصه های مختلف در اختیار داریم را مرهون دانشگاه‌ها هستیم. بعضا کم لطفی و بی مهری هایی نسبت به دانشگاه ها صورت می‌گیرد و جایگاه آن‌ها در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کم اهمیت تلقی می‌شود، این در حالی است که رشد و رونق امروز زیست بوم دانش بنیان کشورمان را مرهون دانشگاه‌های کشور هستیم. انعقاد موافقت‌نامه های معاونت علمی و دانشگاه ها پیمانی است از سوی معاونت علمی با دانشگاه های مطرح کشور که در مسیر تقویت و تسهیل فعالیت های فناورانه، شکل گیری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی و رشد و بالندگی فعالیت‌های فناورانه و‌نوآورانه گام برمی‌دارند.

به اعتقاد معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه فراتر از آن‌که کارخانه تولید علم، تولید و توسعه فناوری باشد، کارخانه تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند است ولی این موضوع و نقش فاخر در دانشگاه قدری کمرنگ شده است.

وی افزود: امسال جایزه ای تحت عنوان جایزه شیخ مفید تعریف شده است که با کمک دانشجویان نخبه دانشگاهی و بدون اعلام هیچ فراخوانی، استادانی را که انتخاب اول دانشجویان هستند و نقش اثرگذاری در تربیت و اعتلای نیروی انسانی دانشجو دارند مورد تقدیر و حمایت قرار می‌دهد.

"مرکز ملی آفرینش فناوری‌های کوانتومی" راه‌اندازی می‌شود

دهقانی با اشاره به اعطای یک بسته حمایتی 10 میلیارد ریالی به برگزیدگان این جایزه عنوان کرد: این جایزه شامل 1000 امتیاز است که تا 400 امتیاز آن قابل دریافت به صورت نقدی بوده و بخش دیگر آن شامل استفاده از گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی، پژوهانه‌ها و دریافت حمایت‌های دانشجویان مانند تسهیلات سربازی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری