Web Analytics Made Easy - Statcounter

وارد کنندگان چینی LPG برای تهیه این سوخت در ماه‌های اخیر مبالغ بالاتری را پرداخت می‌کنند چون خریداران چینی به دنبال عرضه کنندگان جدیدی به جز آمریکا و ایران هستند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، چین که در اقدامی تلافی جویانه در اواخر ماه اوت عوارض ۲۵ درصدی بر گازمایع آمریکا وضع کرده بود ، واردات آن را از آمریکا متوقف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا تامین کننده اصلی این سوخت در سال گذشته بود.

به گزارش اس پی گلوبال پلتس، در سال ۲۰۱۷ آمریکا دومین تامین کننده بزرگ گاز مایع بود که حدود ۱۹ درصد کل صادرات چین را تشکیل می داد.

طبق اطلاعات تحلیلگران و تاجران هیچ محموله آمریکایی ال پی جی از اواخر ماه اوت وارد چین نشده است. چین در ماه اوت بر بسیاری محصولات آمریکایی مثل گازمایع عوارض وضع کرد.

عوارض ۲۵ درصدی، قیمت گاز مایع آمریکا را بسیار بالا برد و باعث شد سایر عرضه کنندگان ال پی جی در سراسر دنیا هم قیمت آن را بالا ببرند. بنابراین نیروگاه‌های  چین که گاز مایع وارد می‌کنند ، به دنبال منابع جایگزین هستند و پول بیشتری برای گاز مایع غیرآمریکایی پرداخت می‌کنند.

چین همچنین یک خریدار مهم گاز مایع از ایران است که با قراردادهای بلند مدت از صادرکنندگان ایرانی خرید می‌کرد ولی مقادیر این قراردادها علنی نشده است.

صادرات گاز مایع ایران هم با کاهش صادرات نفت خام این کشور به خاطر نزدیک شدن اجرای تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت آن ، رو به کاهش است.

بارگیری گاز مایع ایران در سپتامبر نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافت. طبق اطلاعات اس پی گلوبال ، ایران در ماه اوت بالاترین مقدار صادرات گاز مایع را از زمان برداشتن تحریم‌های قبلی در اوایل سال ۲۰۱۶ داشت.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا تحریم ایران جنگ تجاری قیمت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳۶ سنت معادل ۰.۴۶ درصد افزایش ۷۸ دلار و ۴۷ سنت معامله می‌شود.
عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.
آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.
اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.
از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا ۴۹۹ حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اسنادی از شرایط بغرنج اقتصاد ایران در سال منتهی به انقلاب ۵۷
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات