Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد اسماعیلی، مدیر کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران گفت: امیدواریم با حمایت خیرین و حامیان دانشگاه بتوانیم طرح‌های توسعه‌ای خوابگاه‌ها شامل پروژه‌های آب خاکستری، انرژی خورشیدی، سنسورهای روشنایی و طرح‌های مربوط به سرای سبز را اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  ادامه داد: خیرین و حامیان کمک‌های خوبی به خوابگاه‌های دانشگاه تهران کرده‌اند و بخش قابل توجهی از تجهیزات مورد نیاز خوابگاه را با کمک آنها تأمین کرده و توانسته‌ایم تجهیزات بسیاری از خوابگاه‌ها را نوسازی کنیم.

اسماعیلی افزود: در حال حاضر با شرایط مالی موجود، توسعه فیزیکی خوابگاه‌ها مورد نظر ما نیست ولی در توسعه خدمات تا حد ممکن فعالیت می‌کنیم.

مدیر کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران تصریح کرد: تابستان امسال تمامی موکت‌های داخل خوابگاه‌های خالی از سکنه وپاکسازی کرده ایم، موکت‌های مستهلک را با موکت نو جایگزین کرده‌ایم. در مجموع حدود ۹ هزار متر شستشو شده و حدود ۷ هزار متر موکت نو در خوابگاه‌ها اضافه کرده‌ایم.

اسماعیلی درخصوص سایر اقدامات انجام شده، گفت: در تابستان توانستیم خوابگاه‌هایی که خالی از سکنه بود را علاوه بر نظافت و سمپاشی، لکه‌گیری و نقاشی کنیم، همچنین درها و پنجره‌ها را تعمیر و برخی از مشکلات موتورخانه‌ها، مشکلات تاسیساتی و مشکلات فاضلاب را رفع کنیم.

وی افزود: در خوابگاه‌های کوی پسران، دو ساختمان را برای اسکان ورودی‌های جدید تعمیرات اساسی کردیم.

 اسماعیلی ضمن اشاره به افزایش تعداد دانشجویان ورودی جدید امسال دانشگاه گفت: «تا این لحظه به همه دانشجویان مجاز به اسکان، خوابگاه اختصاص داده‌ایم.

مدیر کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران بیان کرد: معمولا در دانشگاه تهران برای اسکان دانشجویان بومی که از راه‌های دور به دانشگاه می‌آیند و بعضی از دانشجویان شبانه که از طرف اداره شاهد و ایثارگر یا از طرف سیستم مددکاری اجتماعی مرکز مشاوره معرفی می‌شوند، ظرفیت‌هایی در نظر گرفته می‌شود اما امسال به علت افزایش تعداد دانشجویان ورودی جدید، به دنبال تأمین این موارد از طریق معرفی به خوابگاه‌های خودگردان و اجاره‌ای هستیم.

انتهای پیام/

امیدواری مدیر کل اداره امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران به طرح‌های توسعه‌ای

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی