Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین خبرها از برنامه های معیشتی دولت، برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب، ادغام بانک های نظامی علاج کاهش سود آوری، راه پر پیچ و خم تحریم ایران، بنزین در راه سهمیه بندی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه ۲۲ مهرماه است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، آخرین خبرها از برنامه های معیشتی دولت، برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب، ادغام بانک های نظامی علاج کاهش سود آوری، راه پر پیچ و خم تحریم ایران، بنزین در راه سهمیه بندی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه 22 مهرماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف یارانه سه دهک بالای جامعه در دستور کار دولت قرار گیرد

«سیدابوالفضل موسوی» در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد راهکارهای دولت برای کمک به بهبود معیشت و همچنین اقتصاد کشور گفت: دولت در لایحه بودجه 97 بحث افزایش قیمت حامل های انرژی را مطرح کرد که مجلس با آن مخالفت کرد البته بحث تظاهرات دی ماه نیز باعث شد که دولت از این پیشنهاد صرف نظر کند ولی همواره بحث اصلاح قیمت حامل های انرژی را در برنامه داشت.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حال حاضر دولت بحث سهمیه بندی سوخت را مطرح می کند که این یکی از سناریوهایی است که برای شرایط فعلی با توجه به مشکلات موجود اندیشیده شده است. گرچه دولت طبق اختیارات می تواند این کار را انجام دهد ولی تاکنون از آن استفاده نکرده است.

موسوی با اشاره به اینکه دولت در لایحه بودجه 98 می تواند بحث اصلاح قیمت حامل های انرژی را پیشنهاد کند و مجلس نیز می تواند با بررسی های کارشناسانه این پیشنهاد دولت را یا قبول و یا رد کند، گفت: به هر حال قیمت حامل های انرژی در حال حاضر در کشور واقعی نیست و همین موضوع باعث شده است بحث قاچاق سوخت کشورهای همسایه با توجه به افزایش قیمت ارز بیشتر شود.

 

۲۶ آبان؛ برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب

«محمد جواد محمدی نوری» در گفت و گو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان از برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب در تاریخ 26 آبان خبر داد.

بازرس خانه احزاب با بیان این که در این مجمع انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب برگزار می شود، افزود: در این انتخابات از هر جریان 7 نفر به عنوان شورای مرکزی انتخاب می شوند.

 

برای جوانان توانمند ایرانی، هیچ هدفی دور از دسترس نیست

رئیس‌ جمهوری در پیامی به مناسبت افتتاحیه نهمین دوره مجلس دانش آموزی، با اشاره به اینکه امروز ملت ایران با وجود جوانان توانمند و استعدادهای درخشان به افق‌های دور دست‌ می‌نگرد و قله‌های رفیع علم و دانش و توسعه را هدف گرفته است، تاکید کرد: با استفاده از استعدادهای برتر و ظرفیت‌های فراوانی که در کشور وجود دارد، جایگاه کشور در صحنه بین‌المللی را روز به روز رفیع‌تر خواهیم ساخت.

متن پیام حجت‌الاسلام حسن روحانی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برگزاری نهمین دوره مجلس دانش‌آموزی را صمیمانه تبریک می‌گویم و برای همه شرکت‌کنندگان و دست‌اندرکاران سخت‌کوش آن آرزوی توفیق دارم.

امروز ملت ایران با وجود جوانان توانمند و استعدادهای درخشان به افق‌های دور دست‌ می‌نگرد و قله‌های رفیع علم و دانش و توسعه را هدف گرفته است. برای چنین جوانانی هیچ هدفی دور از دسترس نیست و جامعه‌ای که چنین جوانانی دارد، هیچ‌گاه و در هیچ‌زمینه‌ای، با بن‌بست مواجه نخواهد شد. هدف اصلی مجلس دانش‌آموزی مهیا نمودن جوانان برگزیده برای مدیریت کشور و پذیرش مسئولیت‌های سنگین اجتماعی در آینده است و این مجلس به عنوان نماینده میلیون‌ها دانش‌آموز می‌تواند آغاز یک حرکت بزرگ برای انسجام‌بخشی جامعه باشد. مجلس دانش‌آموزی محلی است برای آموزش نقدپذیری، پرسشگری و حقوق شهروندی و نهادی مؤثر برای بالا بردن فهم و تمرین مردم‌سالاری در جامعه است.

 

رییس جمهوری از نفرات برتر کنکور ۹۷ تقدیر کرد

«حجت‌الاسلام حسن روحانی»، رئیس‌جمهوری صبح یکشنبه ۲۲ مهرماه در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور که در دانشگاه تهران برگزار شد، از نفرات برتر آزمون سراسری ۹۷ تقدیر کرد.

 

ادغام بانک های نظامی علاج کاهش سود آوری

در پی تصمیم بانک مرکزی مبنی بر ساماندهی فعالیت های موسسات پولی و بانکی کشور، موضوع ادغام بانک ها از سال 96 در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت، این موضوع شامل بانک های نظامی دارای مجوز و حتی بدون مجوز نیز شده است و بر اساس اخبار محلی از برخی بانک های نظامی این امر به تازگی از سوی بانک مرکزی به بانک های نظامی ابلاغ شده است

بر اساس اظهارات یکی از کارمندان بانک به خبرنگار شبستان تعدد بانک ها و پراکنده شدن مشتریان از جمله دلایل ادغام بانک هاست و ادغام برای جلوگیری زیان دهی بانک ها و بالا بردن سود آنها صورت می گیرد. همچنین کاهش ارزش واقعی سرمایه ابتدای تاسیس بانک با گذشت زمان و کاهش سودآوری انها به دلیل رقابت در جذب مشتری از دیگر دلایل ادغام بانک ها است.

بنابراین گزارش، بانک قوامین با 800 شعبه، بانک حکمت ایرانیان با 205 شعبه، بانک کوثر با 352 شعبه ، بانک ثامن با 569 شعبه، بانک انصار با 634 شعبه و بانک مهر اقتصاد با 700 شعبه در کشور در حال فعالیت هستند. در اقتصاد ایران در کل ۲۰ بانک غیردولتی از بانک مرکزی مجوز فعالیت دارند و تعداد شعبه‌های بعضی از این بانک‌ها در شهر تهران به بیش از ۵۰ عدد می‌رسد.

 

خودکفایی ایران در تولید سانتریفیوژ هسته ای

تیرماه امسال سازمان انرژی اتمی کشورمان از ساخت کارخانه تولید قطعات به منظور ساخت سانتریفیوژ هسته ای در اصفهان خبر داد که در آن روزانه 60 دستگاه قطعه روتر برای سانتریفیوژ پیشرفته تولید می شود حالا بعد از گذشت سه ماه این سازمان اعلام می کند که در ساخت سانتریفیوژ هسته ای به ۱۰۰ درصد خودکفایی رسیده است.

«اصغر زارعان»، دستیار رئیس سازمان انرژی اتمی روز گذشته ۲۱ مهرماه این خبر را اعلام کرده و گفته که علی رغم همه تلاش های دشمنان نظام امروز جمهوری اسلامی به خود کفایی ۱۰۰ درصدی در تولید انواع سانتریفیوژها رسیده است که همه این ها در سایه خود باوری، تلاش جهادی و ایمان راسخ جوانان انقلابی کشور بوده است.

او یادآور شده که ایران ۲۰ هزار سانتریفیوژ داشت که تعداد ۹ هزار ماشین فعال بودند و در قالب برجام تنها سه هزار ماشین از سانتریفیوژهای فعال کشور کاسته شده است اما با این حال هر لحظه که نظام اراده کند ظرفیت نیروگاهی خود را تا 190 هزار سو می توانیم افزایش دهیم.

این ها در حالی است که ۲۰ فروردین امسال ایران از 83 طرح صنعت هسته ای رونمایی کرد که یکی از آنها سانتریفیوژ «دکانتر ایرانی» بود.

 

روزگار سخت ترامپ/راه پر پیچ و خم تحریم ایران

«دونالد ترامپ»،‌ رییس جمهوری آمریکا از ۱۸ اردیبهشت که دستور بازگرداندن تحریم ها علیه ایران را صادر کرد نمی توانست تصور کند چنین راه سختی را در پیش دارد.

او فکر می کرد بتواند با اعمال تحریم ها علیه ایران، تهران را فلج کند اما شاهد آن هستیم که روزگار آمریکا با آغاز این اقدام در عرصه سیاست خارجی و اقتصاد خارجی بیش از پیش سخت شده و واکنش های منفی بازار نفت و کشورهای مختلف به او نشان داده که راه اشتباهی را در پیش گرفته است.

در همین رابطه، یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی با بیان اینکه راهبرد دولت آمریکا ناآرام‌ کردن ایران از طریق تحریم‌ها است نوشته این کشور در هدفش موفق نمی شود.

یک تحلیلگر مسائل بین‌المللی هدف دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا از احیای تحریم‌ها علیه ایران را راه‌اندازی شورش‌های خیابانی توصیف کرده اما با اشاره به دلایلی نوشته که او در این هدف موفق نمی شود.

 

هزینه صدور ویزای اربعین ۱۹۹ هزار و ۸۷۵ تومان است

«حسین ذوالفقاری»، رییس ستاد مرکزی اربعین در نشست خبری امروز یکشنبه 22 مهر در گزارشی در رابطه با آخرین اقدامات ستاد اربعین گفت: مبلغ ویزا برای زایران امسال 199 هزار و 875 تومان است و مدت روادید 2 ماه است که ظاهرا می توانند به مدت یک ماه اقامت داشته باشند.

وی اظهار داشت: با کاهش ارزش پول ملی یکی از مشکلات پیش روی اربعین مسئله ویزا بود که اگر قرار بود با ارز آزاد صادر می شد هزینه زیادی برای زایران داشت که در پی هماهنگی وزیر کشور با بانک مرکزی و رییس جمهور و پیگیری نمایندگان مجلس نهایتا منجر به این شد که نهایتا با ارز ثانوی برای زایران موافقت شد در روزهای اخیر یک توافق مبنایی انجام شد که این هزینه برای زایران 41 دلار باشد که هزینه ریالی آن همان 199 هزار و 785 تومان است.

رییس ستاد مرکزی اربعین بیان کرد: همچنین عوارض خروج از کشور برای زایرانی که از طریق زمین در ایام اربعین برای حضور در عتبات مسافرت می کنند، گرفته نمی شود و در شرایط عادی هزینه کارگزاری 100 هزار تومان است که در ایام اربعین به 15 هزار تومان کاهش یافت.

ذوالفقاری در ادامه با بیان اینکه 20 دستگاه در داخل کشور کارهای هماهنگی مراسم اربعین را انجام می دهند، گفت: ستاد مرکزی اربعین با 13 کمیته و 31 ستاد استانی مسایل مربوط به زایران را پیگیری می کنند.

 

بنزین در راه سهمیه بندی/کارت سوخت ها چه زمانی فعال می شوند

با نزدیک شدن اعمال تحریم های نفتی آمریکا بر علیه کشورمان زمزمه های سهمیه بندی بنزین نیز شدت گرفته اما دلیل اصلی این اقدام مصرف بی رویه این حامل انرژی و قاچاق آن به دلیل قیمت ارزان آن اعلام شده است.

در رابطه با سهمیه بندی بنزین نخستین بار ۱۷ مهرماه «محمدرضا پورابراهیمی»، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به ایسنا اعلام کرد که قرار است در موضوع سهمیه بندی بنزین و دادن کارت سوخت حداکثر تا یک ماه آینده تصمیم گیری شود و در این باره سناریو آن است که سرانه مصرف بنزین برای هر خودرو و هر فرد در نظر گرفته شود و حداکثر ظرف یک ماه آینده دولت و مجلس در این خصوص تصمیم گیری می کند.

وی تصریح کرد: قرار است کارت سوخت داده شود که در این کارت حدود 60 لیتر بنزین برای یک ماه شارژ می شود و مازاد مصرف قیمت آزاد است.

علاوه بر این، «محمد حسینی»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت که دولت سناریوی افزایش قیمت حامل های انرژی را در نظر دارد و قرار است همانند یارانه نان یارانه سوخت به افراد پرداخت شود. 

اما امروز یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه «طبق قانون دولت مجوز افزایش قیمت بنزین را دارد»، گفت که در حال حاضر دولت به دنبال سهمیه بندی بنزین است و باید در این جهت برنامه ریزی کند.

 «سید کاظم دلخوش» اظهار کرد: به دلیل اختلاف قیمت بسیار زیاد قیمت بنزین در کشور ما با کشورهای همسایه بخش زیادی از سوخت کشور ما قاچاق می‌شود. در حالیکه این منابع متعلق به همه ملت هستند اما متاسفانه از آنها سوء استفاده می‌شود.

 

آخرین خبرها از برنامه های معیشتی دولت

با ایجاد نوسان در بازار ارز و افزایش قیمت کالاها دولت بر آن شد تا به کمک اقشاری بیاید که درآمد ثابت آن ها باعث شده در گرانی ها با کاهش قدرت خرید روبرو شوند. در همین رابطه در شهریور ماه اعلام شد که با تصمیم دولت قرار بر این است ۹ میلیون نفر از افراد تحت‌پوشش کمیته امداد و بهزیستی به‌ ازای هر نفر ۳۵ هزار تومان کارت خرید کالا دریافت کند اما جزئیات طرح دیگر حمایتی دولت در دستور کار است.

جزئیات دیگری از کمک دولت به اقشار کم در آمد در هفته های اخیر از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتشر شد. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تأمین ذخیره کالاهای اساسی تا یک سال خبر داد و گفت: در جلسه با دولت بحث شد تا یارانه ارزی که به‌ عنوان مابه‌التفاوت نرخ ترجیحی و بازار ثانویه اختصاص داده می‌شود به‌ صورت یارانه در اختیار مردم قرار گیرد.

«محمدرضا پورابراهیمی» گفت: متوسط قیمت کالاهای اساسی به‌ رغم اختصاص ارز چهار هزار و 200 تومانی در مقایسه با پارسال از 30 تا 50 درصد افزایش یافته است که نباید این گونه باشد. بر اساس توافق دولت و مجلس درباره کالاهای اساسی، قرار است نرخ ارز ترجیحی (4200 تومان) همه 25 قلم کالای اساسی تأمین شود. گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه حاکی از آن است که بخش زیادی از این کالاها برای بازه زمانی یک‌ساله خریداری شده است.

وی اضافه کرد: در جلسه با دولت، بحث شد تا یارانه ارزی که به‌عنوان مابه‌التفاوت نرخ ترجیحی و بازار ثانویه اختصاص داده می‌شود به‌صورت یارانه در اختیار مردم قرار گیرد. اکنون چند میلیون اتباع خارجی از یارانه متعلق به مردم ایران استفاده می‌کنند و همچنین حدود 4 تا 5 میلیون گردشگر خارجی هم از این ظرفیت استفاده می‌کنند و قاچاق کالای اساسی هم در دو ماه اخیر، مشکل‌ساز شده است بنابراین اگر یارانه ارزی به خود مردم به‌صورت مستقیم داده شود برخی از این مشکلات، حل می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه دیروز درباره سبد حمایتی ویژه هم بحث شد و بر اساس اظهار نظر دولت، این سبد حدود 50 درصد جمعیت کشور را پوشش می‌دهد. منابع این سبدها از محل تغییر قیمت خوراک پتروشیمی‌ها و پالایشگاهی‌ها تأمین می‌شود که حدود 12هزار و 500 میلیارد تومان است.

 

فراخوان رهبری به مراجع رسمی و نخبگان برای نظر مشورتی

در پی تدوین الگوی پایه‌ی اسلامی ایرانی پیشرفت، که در آن اهم مبانی و آرمان‌های پیشرفت و افق مطلوب کشور در پنج دهه‌ آینده ترسیم و تدابیر مؤثر برای دستیابی به آن طراحی شده است، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، دستگاه‌ها، مراکز علمی، نخبگان و صاحب‌نظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند تدوین‌شده و ارائه‌ی نظرات مشورتی جهت اصلاح یا تکمیل و ارتقای این سند بالادستی فراخواندند.

رهبر انقلاب اسلامی در این فراخوان از مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت خواستند تا با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دقیقاً بررسی و بهره‌برداری کند و نسخه‌ی ارتقاءیافته‌ی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را حداکثر ظرف دو سال آینده برای تصویب و ابلاغ ارائه نماید. اجرای این سند قرار است از ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی (سال ۱۴۰۰) آغاز و امور کشور بر مدار آن قرار بگیرد./

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی کانون های فرهنگی هنری مساجد شیراز اردبیل بیرجند ایلام مجلس شبستان یزد وزیر علوم تحقیقات و فناوری سیاسی اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.  

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد