Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@22:57:11 GMT

یک میلیون تن از شیرخام کشور مازاد بر نیاز است

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۶۳۷۹

یک میلیون تن از شیرخام کشور مازاد بر نیاز است

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران از منتفی شدن واردات شیرخشک به کشور خبر داد و گفت: مسئولان دولتی به این نتیجه رسیدند که کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، علیرضا عزیزالهی با بیان اینکه شنبه گذشته( دو روز پیش)  موضوع واردات شیرخشک به کشور در کمیسیون اقتصادی دولت به بحث گذاشته شد، اظهارداشت: با رای قاطع اعضای کمیسیون اقتصادی دولت، واردات شیرخشک منتفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شرکت های لبنی و نمایندگان تشکل های دامداری نظرات خود را در این جلسه مطرح کردند و در نهایت این جمع بندی حاصل شد که تولید شیرخام کشور پاسخگوی تولید کارخانجات، تولید شیرخشک و صادرات است.  

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور با بیان اینکه ۷۰۰ هزارتن از شیرخامی که وارد صنعت می شود، صرف تولید شیرخشک می گردد، گفت: یک میلیون تن از شیرخام کشور نیز مازاد بر نیاز است که در قالب فرآورده های مختلف لبنی صادر و مابقی تولید نیز در داخل مصرف می شود.  

عزیزالهی تصریح کرد: اگر در آینده ظرفیت های صادراتی کشور توسعه یابد و نیاز به واردات شیرخشک داشته باشیم، بر مبنای ارز آزاد در این مورد مجددا تصمیم گیری خواهد شد.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره کاهش عرضه فرآورده های لبنی به فروشگاه ها و افزایش قیمت این محصولات، گفت: محدودیتی در عرضه این محصولات وجود ندارد اما بحث قیمت جدا است، با توجه به افزایش قیمت شیرخام و سایر هزینه های تولید، قیمت تمام شده تولید فرآورده های لبنی افزایش زیادی داشته است ضمن اینکه ۳۵ درصد هزینه فرآورده های لبنی مربوط به شبکه توزیع است و ربطی به کارخانجات ندارد که این سهم زیادی است.

عزیزالهی افزود: به همین دلیل کارخانجات تقاضا دارند بر روی فرآورده های لبنی قیمت براساس نرخ تمام شده کارخانه درج شود و هزینه شبکه توزیع برای آنان محاسبه نشود چرا که مربوط به آنها نیست.  

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شیر خشک مدیرعامل اتحادیه دامداران واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود