Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@22:42:27 GMT

افزایش ظرفیت خوابگاه‌های علوم پزشکی تهران

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۷۵۶۳

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش ظرفیت خوابگاه متأهلین در آینده گفت: مراحل طراحی خوابگاهی با ظرفیت تقریبی ۱۰۰ در حال انجام است.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و وضعیت سرانه خوابگاه‌ها و نحوه اسکان دانشجویان ورودی جدید و گزارش پیشرفت برنامه‌ها و چالش‌های بیمارستان امیراعلم بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران وضعیت خوابگاه‌های موجود ویژه دختران، پسران و خوابگاه‌های متأهلین و اقداماتی که در تابستان برای بازسازی بعضی از خوابگاه‌ها انجام شد را تشریح کرد.

وی گفت: خوابگاه‌های گلستان یک و گلستان دو که مربوط به خوابگاه دختران است و هرکدام ظرفیت اسکان حدود ۴۰۰ دانشجو را دارد و خوابگاه بوستان پنج و خوابگاه سمیه که مربوط به پسران است بازسازی و درحال تجهیز هستند.

حلب چی درخصوص اقدامات انجام‌شده برای ساخت خوابگاه جدیدی که ۱۴ سال بلاتکلیف رهاشده بود گفت: با کمک مجمع خیرین سلامت این پروژه در کوی دانشگاه از سر گرفته‌شده است.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت خوابگاه متأهلین در آینده گفت: با کمک معاونت توسعه و مجمع خیرین، مراحل طراحی خوابگاهی با ظرفیت تقریبی ۱۰۰ واحد در بلوار فردوس در حال انجام است که امیدواریم به‌زودی ساخت آن نیز آغاز شود.

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح سرانه فضای خوابگاهی به نسبت دانشجو پرداخت و گفت: به‌طور معمول سرانه خوابگاهی دانشگاه بالای ۱۰ متر است که این عدد خوبی است. البته در این سرانه فضای مشاء خوابگاه‌ها با توجه به قدیمی و غیراستاندارد بودن خوابگاه‌ها لحاظ شده است.

وی با اشاره به اسکان تمامی دانشجویان ورودی جدید متقاضی خوابگاه گفت: به سه گروه از دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای روزانه خوابگاه تعلق می‌گیرد.

حلب چی خاطرنشان کرد: بر این اساس ۱۳۹ دانشجوی کارشناسی (۲۵ درصد)، ۱۳۹ دانشجوی کارشناسی ارشد (۳۷ درصد که با توجه به انجام ثبت‌نام در حال افزایش است) و ۲۲۰ دانشجوی دکتری حرفه‌ای (۴۱ درصد) اسکان داده‌ شده‌اند.

وی گفت: در مورد دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D) و دستیاران تخصصی که هنوز ثبت‌نام شان ادامه دارد خوابگاه هزینه‌ای در اختیارشان قرار دادیم که ۱۶ درصد پذیرفته‌شدگان را تشکیل می‌دهند.

در ادامه این نشست، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تشکر از پیگیری معاون دانشجویی در رسیدگی به امور دانشجویان، خواستار حرکت سریع‌تر در زمینهٔ پیشبرد پروژه‌های خوابگاهی شد و گفت: برنامه‌ریزی‌های تان را به‌گونه‌ای انجام دهید که هر زمان بودجه لازم به دست تان رسید بتوانید آن را به مجموعه تزریق کنید.

کریمی بابیان اینکه بهترین دانشجویان کشور به دانشگاه تهران می‌آیند و وقتی وضعیت خوابگاه‌ها را می‌بینند برایشان خوشایند نیست افزود: در طول این سال‌ها پژوهشکده‌ها و بیمارستان‌های خوبی در دانشگاه ساخته‌شده که همه لازم و مورد نیاز دانشگاه بوده، اما در کنار این امور باید به حوزه دانشجویی نیز توجه شود. چراکه این دانشجویان در آینده عهده‌دار مسئولیت‌های بزرگ در دانشگاه خواهند بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اسکان دانشجویان دختری که از اطراف تهران به دانشگاه می‌آیند تأکید کرد و گفت: حتی اگر طبق آیین‌نامه موظف به ارائه خوابگاه به دانشجویان ساکن اطراف تهران نباشیم؛ چطور می‌توانیم به دخترانی که مجبور هستند روزانه در این جاده‌ها رفت‌وآمد کنند و با خطرات احتمالی که ممکن است برایشان به وجود آید؛ خوابگاه ندهیم؟

کریمی بار دیگر بر تسریع روند ساخت پروژه‌های خوابگاهی تأکید کرد و از معاون دانشجویی خواست هر هفته گزارش پیشرفت پروژه‌ها را در هیات رئیسه ارائه دهد و گفت: باید هر طور شده تا پایان این دوره مدیریتی، شاهد به ثمر رسیدن پروژه خوابگاه‌ها باشیم.

وی با اشاره به فعالیت معاونت توسعه در توجه به مسائل دانشجویی افزود: باید نگرانی خانواده‌های دانشجویان را برطرف کنیم. دانشگاه را جامع‌تر ببینیم و به همه مشکلات آن توجه کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان

مسئول رسانه حوزه بسیج دانشجویی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: حدود ۷۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در روستای کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول به اهالی منطقه، خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و فرهنگی ارائه کردند.

طا‌ها مصطفی‌لو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهارکرد: بسیجیان عضو قرارگاه جهادی امام رضا (ع) حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گلستان با هدف خدمت رسانی به محرومان روستای ماهستان و اسلام آباد فندرسک از توابع علی آباد از روستا‌های محروم استان طی سه مرحله و در سه هفته متوالی عازم این منطقه کم‌برخوردار شدند.

وی افزود: دانشجویان جهادی پس از شناسایی‌های متعدد میدانی و برسی خلأ‌های سلامت، اقدام به انتخاب این منطقه و برگزاری اردو جهادی بزرگ در ماهستان کردند.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان افزود: این اردو جهادی از نظر اجرا و مدیریت تماما دانشجویی بود؛ و بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، با همراهی تعدادی از اساتید و پزشکان متعهد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، پزشکی و دندانپزشکی به مردم خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: در بخش دندانپزشکی خدمات ترمیمی، Ext، فیشور سیلانت و فلوراید تراپی با اولویت کودکان و مادران باردار انجام شد.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: برای ارائه عادلانه‌تر خدمات، دانشجویان از دو هفته قبل، معاینه اولیه مردم این دو روستا را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش بهداشت و درمان، با توجه به مشکلات خانه بهداشت روستای ماهستان، خط غربالگری برای برسی و غربالگری عوامل خطر مهم از جمله فشار خون، قند خون و BMI ایجاد شد و علاوه بر پایش بیماری‌های شایع، موارد مورد نیاز را به پزشک ارجاع دادند.

مصطفی‌لو افزود: داروخانه سیار هم از دیگر بخش‌هایی بود که برای خدمت رسانی به مردم ایجاد شد.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برای کودکان، آموزش موارد بهداشت دهان و دندان به کودکان روستا، توزیع غذا در بین نیازمندان  و رنگ امیزی و زیباسازی حیاط مدرسه  از دیگر فعالیت‌های اعضای این گروه جهادی در منطقه کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول بود.

 

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی