Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ذوالفقاری امشب در گفتگوی ویژه خبری در صدا و سیمای مرکز ایلام اظهار داشت: اقدامات ستاد اربعین در استان ایلام قابل تقدیر و رضایت بخش است.

وی گفت: تقریبا ۵۵ درصد زائران برای شرکت در آیین اربعین حسینی از مرز بین المللی مهران تردد می کنند.

وی با اشاره به اینکه برای برگزاری همایش پیاده روی اربعین برنامه یکساله در دستور کار مسئولان قرار گرفته است، گفت: تاکنون ۷۶۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کرده اند که برای حدود ۵۰۰ هزار نفر ویزا صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالفقاری عنوان کرد: در سال گذشته ۱۲ دفتر کنسولگری برای صدور ویزا در استان های مختلف در نظر گرفته شده بود که امسال این تعداد به ۲۰ دفتر کنسولگری افزایش یافته است

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه سامانه سماح تنها مرکز مجاز برای ثبت نام زائران اربعین و صدور ویزا است، افزود: تاکید می کنیم که هیچ زائری بدون ویزا به مرزهای سه گانه کشور برای شرکت در مراسم اربعین حسینی مراجعه نکنند.

زندان در انتظار افراد غیرمجاز

وی در خصوص ویزاهای جعلی گفت: مردم به افرادی که به پیشنهاد کمتری برای صدور ویزا می دهند اعتماد نکنند چراکه در سامانه سماح باید ثبت نام انجام گیرد و اگر شخصی پیشنهاد کمتری برای صدور ویزا داد باید دانست که قابل اطمینان نیست، پیگیری های زیادی شده که هزینه های سفر پایین بیاید که یکی راهکارها تبدیل ارز به ریال بود که انجام گرفت.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور بیان داشت: در سال های گذشته توافقاتی که دولت ما با عراق داشته این بود که افرادی که غیر قانونی وارد کشور عراق شده بودند دستگیر و برگشت داده شوند، اما زائران بدانند هر کدام از افرادی که غیر قانونی وارد عراق شوند اگر چنانچه تحویل دستگاه قضایی داده شوند ۶ ماه زندانی برای این افراد در پی دارد لذا انتظار داریم مردم رعایت کنند و بدون ویزا به مرزها مراجعه نکنند چراکه اجازه خروج بدون ویزا به هیچ عنوان داده نمی شود.

صدور مجوز دو هزار موکب

وی تصریح کرد: یکی از دلایل عدم لغو روادید از سوی طرف عراقی عدم توانایی و نبود زیرساخت های کافی برای خدمات دهی به حجم عظیم زائران است.

وی افزود: برای ثبت نام اتباع خارجی مقیم ایران در سامانه سماح و صدور ویزای آنها پیگیری می شود، از اتباع خارجی درخواست می کنیم هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام و صدور ویزای خود اقدام کنند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: دو هزار مجوز برای برپایی موکب در داخل ایران و عراق برای خدمت رسانی به زائران صادر شده و در مسیر تردد زائران در کشور عراق بیش از هزار موکب پیش بینی شده و به زائران خدمت رسانی می کنند.

وی گفت: پیش بینی شده موکب ها که از ۱۰ صفر تا ۱۳ صفر بعد از اربعین در خاک عراق استقرار یابند چون موکب های عراق در روز اربعین فعالیت آنها اتمام می یابد بنابراین موکب های ایرانی تا ۳ روز بعد از اربعین در خاک عراق استقرار دارند.

وی ادامه داد: این تعداد موکب در روز بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذا به زائران سرویس دهند.

وی عنوان کرد: هم اکنون حدود ۷۰۰ دستگاه خودرو پشت مرز مهران حامل مواد غذایی منتظر اجازه ورود به خاک عراق هستند.

وی ادامه داد: بالای ۶۵ درصد مردم با خودروی شخصی و حدود ۳۵ درصد با وسایل نقلیه عمومی به مرزها مراجعه می کنند، تدبیری در این راستا اندیشیده شده تا جایی که مقدور است از ناوگان حمل و نقل عمومی کشور به سمت مرزهای کشور استفاده شود.

وی افزود: امنیت زائران هم در داخل کشور خودمان و هم در آن سوی مرز در اولویت اول قرار دارد، تمام هماهنگی در عراق توسط سفارت کشورمان در عراق در لایه های مختلف انجام شده است.

ذوالفقاری عنوان کرد: اهتمام جدی دولت این است امنیت زائران را برقرار کنند، در داخل ایران هم طرح های ویژه ای در عقبه مرزها و در نقطه صفر مرزی ایجاد می کنیم.

وی یادآور شد: برای کنترل زائران بدون ویزا و مدارک قانونی لایه های کنترلی مختلفی در نظر گرفته شده است.

حداکثر استفاده از ظرفیت ناوگان عمومی حمل و نقل برای جابجایی زائران

وی بیان داشت: زائرانی که قصد سفر هوایی به عتبات عالیات و شرکت در آیین اربعین حسینی را دارند می توانند از دو خط هوایی تهران به نجف و مشهد به نجف استفاده کنند.

ذوالفقاری تصریح کرد: از ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری برای انتقال زائران از ترمینال برکت به پایانه مرزی استفاده می شود.

وی افزود: حضور ناوگان حمل و نقل عمومی ایران در خاک عراق با هماهنگی طرف عراقی و به صورتی است که به اقتصاد مردم عراق لطمه وارد نشود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از عوامل نارضایتی متقاضیان دریافت مجوز در برخی مشاغل، روندهای غیرشفاف و سلیقه‌ای عمل کردن نهادهای اداری در فرایند صدور مجوز است. کاغذی و غیرالکترونیک بودن مراحل دریافت مجوز علاوه بر اینکه زمینه بروز فساد و تضییع حقوق متقاضیان را فراهم می‌کند؛ موجب کُندی مراحل هم می‌شود. فسادی که به دلیل ایجاد امکان کارشکنی برای نهادها رخ می‌دهد چرا که نهادهای مسئول می‌توانند شرایط دریافت مجوز را سخت‌تر از حدود قانونی کنند.

در همین راستا، می‌توان به تلاش مجلس شورای اسلامی در تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار اشاره کرد که طبق آن امکان انحصار و امضاهای طلایی برای صدور مجوز از بین رفت.

یکی از مهم‌ترین انحصارها متعلق به انحصار صدور مجوز وکالت است. بعد از آنکه قانون تسهیل با کسب و کار دانستن وکالت به انحصار آن پایان داد، سند جدید تحول و تعالی قوه قضائیه نیز با دستور کار قرار دادن متصل شدن مشاغل حقوقی مربوط به قوه قضائیه، سازمان‌ها و دستگاهاه‌های تابعه، به درگاه مجوز ملی، زمینه هر گونه انحصار و کار شکنی در صدور مجوز وکالت را از بین برد.

درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار

با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، نظام مجوزدهی کشور اصلاح شد و با تأسیس درگاه ملی مجوزهای کشور، پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار ایجاد شد.

در این درگاه، مراجع صدور مجوز، شرایط دریافت مجوز را از قبل در درگاه بارگزاری می‌نمایند و نمی‌توانند مدارک و پول بیشتر از موارد مقرر شده در قوانین و مقررات، از متقاضی مطالبه نمایند. چنانچه به درخواست متقاضی در موعد مقرر قانونی پاسخ داده نشود، درگاه ملی مجوزهای کشور به صورت خودکار، مجوز را برای متقاضی صادر می‌کند.

قوه قضائیه نیز یکی از مهم‌ترین نهادهای کشور در حوزه صدور مجوزهای اشتغال برای متقاضیان آغاز به کار در مشاغل حقوقی است. وکالت، سردفتری و کارشناسی رسمی دادگستری از جمله مشاغلی هستند که نیازمند اخذ مجوزهای از قوه قضائیه و نهادهای تحت نظر این قوه نظیر نهادهای صنفی هستند. با تصویب طرح «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» و به موجب اجرایی شدن بند (پ) ماده (۱۳) این طرح، کلیه مراکز صدور مجوز از جمله نهادهای تحت نظر قوه قضائیه نظیر کانون‌های وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، باید تمامی مراحل از جمله صدور، تمدید، ابطال و انتقال و… مجوز را باید به صورت الکترونیکی و در درگاه ملی مجوزهای کشور انجام دهند.

حمایت سند جدید تحول قضائی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی

پیش از این، کانون‌های وکلای دادگستری علی‌رغم تکلیف قانونی صدور پروانه کارآموزی ظرف شش ماه از زمان برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، مکلف به صدور پروانه کارآموزی برای پذیرفته‌شدگان بودند، اما متأسفانه در موارد متعددی مشاهده می‌شود که علی‌رغم انقضای این مهلت قانونی، به بهانه‌های واهی، از صدور مجوز برای این افراد خودداری می‌کنند؛ به گونه‌ای که پذیرفته‌شدگان در اعتراض به ماه‌ها بلاتکلیفی، تجمعاتی را برگزار کردند.

حمایت از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی و لزوم تسریع فرآیندهای صدور مجوز موجب شده است که در سند تحول قضائی، برای ساماندهی سازوکارهای صدور مجوز، چاره‌اندیشی شود.

سند جدید تحول و تعالی قوه قضائیه، برای ساماندهی این امر راهکاری در نظر گرفته است (مأموریت پنجم، عامل دو، راهکار هفتم) طبق این راهکار، صدور، تمدید، ابطال، لغو و توسعه هر نوع اجازه الکترونیکی و غیرالکترونیکی و هر نوع سند یا استعلامی که برای شروع، ادامه، توسعه یا انحلال هرگونه فعالیت از سوی قوه قضائیه، سازمان‌ها و دستگاه‌های تابعه آن صادر می‌شود، باید منحصراً از درگاه ملی مجوزهای کشور و به صورت الکترونیک صورت گیرد.

کد خبر 6100022

دیگر خبرها

  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد