Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: 41 میلیارد ریال اعتبار به منظور بهبود حوزه مکانیزاسیون کشاورزی در سال جاری به این استان اختصاص یافت.

«علیرضا کیشانی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این منابع مالی در راستای تجهیز و نوسازی ماشین آلات بخش های مختلف کشاورزی به صورت تسهیلات و با کارمزد 15 درصد به استان مرکزی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تاکنون بیش از 100 درصد اعتبارات مکانیزاسیون اختصاص یافته به استان مرکزی به بانک معرفی شده و 186 میلیارد ریال معادل 45 و پنج دهم درصد نیز جذب شده است.
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با جذب و پرداخت این تسهیلات تاکنون 417 دستگاه انواع ماشین آلات بخش کشاورزی شامل 247 دستگاه انواع تراکتور، سه دستگاه کمباین و 167 دستگاه انواع ادوات به این بخش اضافه شده است.
کیشانی افزود: 30 دستگاه کمباین نیز امسال از محل منابع مالی طرح اشتغال پایدار روستایی به متقاضیان تحویل شده است که این تجهیزات نقش مهمی در نوساری ناوگان و کاهش ضایعات ناشی از برداشت به همراه دارد.
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطر نشان کرد: ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی این استان تا ابتدای سال جاری یک و 62 صدم اسب بخار در هکتار بوده است و تا پایان امسال باید به یک و 92 صدم اسب بخار افزایش یابد.
کیشانی گفت: 13 هزار دستگاه تراکتور و 330 دستگاه کمباین در بخش کشاورزی استان مرکزی فعال است که 45 درصد این ماشین آلات سن بالای 25 سال دارند و می طلبد که با حمایت دولت و اختصاص اعتبار زمینه جایگزینی و نوسازی این ماشین آلات در استان فراهم شود.
وی ادامه داد: جایگزینی و نوسازی ماشین آلات بخش کشاورزی علاوه بر کاهش 15 درصدی مصرف سوخت در بخش مکانیزاسیون کشاورزی افزایش تولید، بهبود کیفیت محصولات و کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی نیز تاثیر بسزایی دارد.
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: با جایگزینی و نوسازی کمباین های فعال در استان مرکزی هدر رفت محصول گندم از چهار و پنج دهم درصد به 2 دهم درصد کاهش می یابد.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و 2 دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
این استان رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گل ها شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص داده است.
استقرار ایستگاه انار ساوه، پژوهشکده گل و گیاهان زینتی محلات، ایستگاه ملی تحقیقات لوبیای خمین، وجود شعبه ششم تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، وجود ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نیز از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی استان مرکزی است.
1955/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد جهاد كشاورزي اعتبارات مكانيزاسيون استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان


به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، رضامراد صحرایی در ویراستی نوشت: «به منظور تقدیر از اقدام جهادی دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و ۹۹ دانشگاه فرهنگیان (که زودتر از فارغ‌التحصیلی به کلاس درس رفتند) در مرحله ارتقای رتبه‌بندی ۱۰ امتیاز ویژه به ایشان تعلق خواهد گرفت. 

در عنوان بخش مشارکت‌ها ۶ امتیاز و در بخش سنوات تجربی ۴ امتیاز به عنوان تقدیر در نظر گرفته شده است.

ارزش کار این عزیزان در کمک به اعتلای نظام تعلیم و تربیت بیش از این است. از تلاش‌ها و زحمات این معلمان جوان صمیمانه تشکر می‌کنم.»

طبق اطلاعاتی که دانشگاه فرهنگیان در اختیار خبرگزاری پانا قرار داده، تعداد ۵۷۰۹ نفر از دانشجو‌ معلمان ورودی ۱۳۹۹ دانشگاه فرهنگیان، در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در تمامی پایه‌های مقطع ابتدایی و دوره اول و دوم متوسطه مشغول به تدریس در مدارس هستند. 

این دانشجو معلمان در تمامی مقاطع تحصیلی مشغول به تدریس هستند و در همه استان‌ها به غیر از استان‌های اردبیل، ایلام، لرستان، خراسان شمالی، سمنان و خراسان رضوی با هدف کمک به رفع بحران کمبود معلم و تربیت آینده‌سازان این مرز و بوم آستین همت بالا زده‌اند.

همچنین طبق اعلام این دانشگاه، استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خوزستان، تهران، سیستان‌و‌بلوچستان، فارس، کرمان و مازندران بیشترین جذب این گروه از دانشجومعلمان را داشته اند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی