Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@02:42:11 GMT

روند کند صدور ویزا برای زائران اربعین

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۵۹۲۰

یکی از عجیب‌ترین مشکلات گزارش شده از سامانه سماح، بی‌اطلاعاتی بعضی از دفاتر گردشگری از حضور در لیست کارگزارنی است که باید مدارک را از متقاضیان دریافت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالیکه علیرغم نوسانات ارزی و افت ارزش ریال، استقبال از پیاده‌روی اربعین کاهش محسوسی نداشته اما مشکلات جانبی عجیبی بر سر راه زائران برای گرفتن ویزا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های گذشته علاوه بر سامانه سماح (ساماندهی مشتاقان ایام حضور در اعتاب مقدسه) برخی موسسات گردشگری مانند طلوع آسمان روند اعطای ویزای اربعین را تسریع کرده بودند؛ اما امسال و با دونرخی شدن ارز زائران بیش از سال‌های قبل در صف ویزا می‌مانند.

تاخیر در صدور ویزای اربعین از طریق سامانه سماح

 بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت تمامی زائران پیاده‌روی اربعین حسینی برای اعزام به عتبات در ایام اربعین باید در سامانه رسمی سماح نام‌نویسی کنند. این سامانه رسمی در آدرس https://samah.haj.ir قابل دسترسی است و مرجع رسمی دریافت ویزای عراق برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین است.

اگرچه شرکت مرکزی کارگزاری حج و زیارت دفاتر موقتی هم برای ارائه ویزا دایر کرده اما در شرایطی که هنوز درخواست‌ها به اوج خود نرسیده، صف دریافت ویزا طولانی‌تر از سال‌های قبل شده است. بعضی از آژانس‌های مسافرتی در حوالی خیابان نجات‌الهی زمانی در حدود ۴ یا ۵ روز را برای دریافت ویزا به مراجعه‌کنندگان خود اعلام می‌کنند. یکی از شهروندان که پیگیر کار خود در این دفاتر بود می‌گوید که عصرچهارشنبه ۱۸مهر پاسپورت و مدارک خود را تحویل داده و ظهر روز سه‌شنبه ۲۴ مهر ویزای خود را از یکی از دفاتر میدان ولیعصر که نزدیک سفارت عراق نیز هست تحویل گرفته؛ یعنی چیزی در حدود ۶ روز بعد از اقدام!

با این اوصاف، پیش‌بینی می‌شود با نزدیک‌تر شدن به ایام اربعین و تقاضای بیشتر برای دریافت ویزای عراق، این مشکلات تشدید شوند.

با دلار آزاد، صف را دور بزنید!

موسسه طلوع آسمان کارگزار سفارت عراق در تهران که هر ساله بخش زیادی از ویزاها را صادر می‌کرد امسال رونق سال‌های گذشته را ندارد. این موسسه در سامانه سماح ثبت نیست و روند ویزادهی را با دلار آزاد و بنا به نرخ روز انجام می‌دهد؛ که با احتساب هزینه ۴۱ دلاری ویزای عراق، چیزی در حدود ۶.۲۰۰.۰۰۰ ریال هزینه دارد. اما نکته قابل توجه این است که طلوع ویزای شما را یک‌روز کاری و یا حداکثر دوروز کاری تحویل می‌دهد. اگر عجله دارید و نمی‌خواهید استرس آمدن یا نیامدن ویزای اربعین را بکشید، می‌توانید دست در جیب‌تان کنید  با هزینه‌ای بیشتر ویزا را سریع‌تر بگیرید!

از سوی دیگر افزایش نرخ دلار و به تبع آن گران‌تر شدن ویزای اربعین باعث شده تا برخی افراد سودجو رو به فروش ویزای تقلبی با قیمت‌های کمتر از قیمت واقعی کنند و سر برخی از زوار را کلاه بگذارند!

بی‌اطلاعی بعضی از کارگزاری‌ها از حضور در لیست سماح!

یکی از عجیب‌ترین مشکلات گزارش شده از سامانه سماح، بی‌اطلاعاتی بعضی از دفاتر گردشگری از حضور در لیست کارگزارنی است که باید مدارک را از متقاضیان دریافت کنند. یکی از آژانس‌های حاضر در خیابان حافظ، خیابان پورموسی در پاسخ به سوال خبرنگار ما گفت که آنها قرار نبوده امسال در لیست باشند و مسئول آژانس نیز در ایران حضور ندارد و معلوم نیست چرا بدون هماهنگی، حج و زیارت آنها را د لیست قرار داده است. او می‌گوید که مجبور شده هر متقاضی‌ای که به دفترشان مراجعه می‌کند را به دفاتر نزدیک دیگری بفرستد.

عودت مابه‌التفاوت ویزاها به بعد از اربعین موکول شد

مشکل دیگر سامانه سماح، دو نرخی بودن ویزاست. کسانی که تا قبل از ۱۹  مهر ماه در سامانه سماح ثبت نام کرده بودند، ۳,۶۵۰,۵۴۵ ریال از طریق سامانه سماح واریز کرده‌اند؛ در حالیکه قمیت ویزا از ۲۰  مهر، ۳۵ درصد کاهش یافت و ۲.۳۴۸.۵۵۰ ریال شد.

البته در صفحه اول سایت سماح این تذکر درج شده است: «نظر به موافقت ریاست محترم جمهوری با پیشنهاد بانک مرکزی مبنی بر تخفیف در نرخ ارز روادید زایرین اربعین، به اطلاع آن دسته از زایرین معزز که قبل از کاهش هزینه ثبت نام نموده و هزینه مربوطه را پرداخت کرده اند می رساند، ان شاءالله مابه التفاوت هزینه کاهش یافته پس از ایام اربعین به ایشان مسترد خواهد شد.»

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • هزار و ۶۰۰ نفر از خراسان جنوبی به حج می روند
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟