Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: سازمان سنجش که برای حذف کنکور راه‌اندازی شد، امروز به مجری کنکور تبدیل شده است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، عبدالرسول عمادی در دومین کارگاه آموزشی زیرنظام راهبری و مدیریت و پژوهش و ارزشیابی که با هدف ایجاد درک مشترک و مفاهمه نسبت به عناوین برنامه‌ها و تبیین ماموریت‌ها و همچنین پاسخ‌گویی به برخی ابهامات و سوالات ویژه کارشناسان و کارشناس مسوولان معاونت‌های ستادی و دست‌اندرکاران سند تحول بنیادین برگزار شد، گفت: فلسفه برگزاری این کارگاه‌های آموزشی معطوف‌کردن نگرش‌ها به سمت تحول و ایجاد بستر تحول اساسی در آموزش وپرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به سیر تحولی نظام آموزشی در ۱۲۰ سال گذشته در ایران، قدمت راه‌اندازی مدارس دارالفنون و رشدیه و شکل‌گیری اداره فرهنگ و صنعت با هدف تلفیقی فرهنگی و صنعتی در این دوران و انحرافات تدریجی اهداف در دهه‌های ۳۰،۴۰ و ۵۰ و جایگزینی مفاهیم نظری اشاره کرد و گفت: تنها راه برگشت از این انحرافات، عمل به ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین است.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش به سیر تحولی نظام آموزش عالی و اهداف راه‌اندازی سازمان سنجش و شکل‌گیری کنکور هم اشاره کرد و گفت: در دهه ۳۰ و ۴۰ توسعه آموزش و پرورش چشم‌گیرتر از توسعه آموزش عالی بوده است و زمان انحراف و آغاز چرخش به سمت آموزش‌های نظری هم در این دوره شکل گرفته است و هرچه جلوتر آمده، آموزش به سمت نظری حرکت کرده است و در دهه ۵۰ عارضه کنکور شکل گرفته بود که در این زمان سازمانی به نام سازمان سنجش برای حذف کنکور شکل گرفته که متاسفانه به مرور زمان به عنوان برگزارکننده کنکور نقش اجرایی گرفت و این سوال مطرح می‌شود که چرا سازمان سنجش که برای حذف کنکور راه‌اندازی شده بود امروز به عنوان مجری کنکور عمل می‌کند؟

عمادی به قانون حذف کنکور در مجلس شورای اسلامی در سال ۸۶ اشاره کرد و افزود: قانون حذف کنکور مجددا در سال ۹۲ در مجلس شورای اسلامی با ۳ شیوه مطرح شد. شیوه اول سوابق تحصیلی (پذیرش دانشجو فقط بر مبنای سوابق تحصیلی)، شیوه دوم سوابق تحصیلی به علاوه نمرات آزمون عمومی کنکور و شیوه سوم سوابق تحصیلی به علاوه نمرات آزمون اختصاصی بود که در هر سه روش سوابق تحصیلی دیده می‌شود. طبق قانون پیش‌بینی شده که ۸۵ درصد سهمیه و ظرفیت از رشته محل دانشگاه پر می‌شود و کنکور فقط برای ۱۵درصد انجام می‌شود.

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به ظرفیت‌های سند تحول بنیادین اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش باید به جایگاه خود برگردد و سند تحول بنیادین، زمینه را برای ایجاد آموزش‌وپرورش مطلوب مهیا می‌کند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حسین تاریخی دانش آموزان مدرسه انجمن اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!

به گزارش جماران؛ محسن حاجی میرزایی وزیر پیشین آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «جناب آقای صحرایی، حفظ صندلی لرزان وزارت و پوشاندن ناکارامدی‌ها ارزش آن را ندارد که شأن و شرافت انسانی خود را پایمال کنیم. آنچه درباره سند ۲۰۳۰ و سند تحول در دولت قبل گفته‌اید نادرست است و تعدی در حق کسانی که دلسوزانه و مجدانه برای تحقق تحول در آموزش و پرورش تلاش کرده اند. از خدا پروا کنید.»

 

 

صحرایی وزیر فعلی آموزش و پرورش در برنامه صف اول گفته است: «دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند. سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.  واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.»

 

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد