Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@02:25:46 GMT

خوردن کدام میوه‌هاباهم ممنوع است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۰۳۲۸

برخی از افراد بر این باورند که، چون میوه‌ها خواص بسیاری دارند، بنابراین مصرف آن‌ها با هم می‌تواند خواص را چند برابر کند، اما این روش کاملا غلط است و خوردن بعضی از میوه‌ها با هم مناسب نیست. ناطقان: یک کاسه سالاد میوه و سبزیجات، بدون شک یکی از بهترین وعده‌های غذایی است که می‌خواهید از آن لذت ببرید؛ بنابراین به سمت یخچال و فریزر خود می‌روید، تمام میوه‌ها و سبزیجات سالم را که وجود دارند، بیرون می‌آورید، آن‌ها را خرد می‌کنید، یک لیمو ترش روی آن می‌چلانید، مقداری نمک اضافه می‌کنید و مقداری گشنیز روی آن می‌پاشید تمام و فکر می‌کنید که سالم‌ترین غذای ممکن است، اما صبر کنید، آیا واقعا این راه صحیح برای درست کردن سالاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از درست کردن یک کاسه میوه یا یک سالاد، باید ترکیب آن‌ها مانند میوه‌های اسیدی، شیرین یا خنثی را دسته بندی کنید.

هرگز نباید، میوه‌ها و سبزی‌ها را واقعا با یکدیگر مخلوط کنید حتی هنگامی که بعضی میوه‌ها را با یکدیگر ترکیب می‌کنید، باید از ویژگی‌های اساسی آن‌ها آگاه باشید. شما فقط در صورتی می‌توانید دو میوه شیرین مختلف را با هم بخورید که شامل هیچ اسیدی نباشند به عنوان مثال، هندوانه، سیب و آلو را می‌توان با هم خورد. همانطور که در ادامه خواهید خواند گریپ فروت، لیمو، پرتقال، زغال اخته، انگور، کیوی و به طور کلی مرکبات حاوی اسید هستند بنابراین نباید به طور تصادفی با هر میوه دیگری ترکیب شوند. تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی نیمه اسیدی هستند. آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل خنثی هستند بنابراین می‌توان آن‌ها را با هم خورد برای درک بهتر، در این جا یک لیست از ترکیبات میوه آمده است که شما باید از آن اجتناب کنید.

۱. موز + پودینگ:

بدن شما ممکن است برای هضم این ترکیب مشکل پیدا کند این ترکیب باعث سنگین شدن معده در بزرگسالان، کند شدن ذهن و تولید سموم می‌شود بنابراین، ممکن است برای مدتی احساس سرگیجه بکنید، در مورد نوزادان ممکن است کشنده باشد.
۲. پرتقال + هویج را با هم نخورید:

اگر چه که این ترکیبی بسیار محبوب در آب میوه‌ها است، مصرف هر دو در یک زمان باعث سوزش معده، رفلاکس صفراوی بیش از حد و حتی آسیب سیستم کلیه می‌شود، که منشاء بیماری‌های جدی‌تر است. مهم‌تر از همه، اگر شما از مسائل گوارشی رنج می‌برید، این ترکیب می‌تواند آن را بد‌تر کند؛ مشکلات کلیوی نیز می‌تواند در میان عوارض جانبی این ترکیب باشد.
۳. موز + گواوا را با هم نخورید:

این ترکیب باعث ایجاد گاز و کم شدن ph خون شود و به همین ترتیب شما احساس تهوع و سنگینی، سردرد و درد معده خواهید کرد.
۴. عوارض مصرف آناناس + شیر:

هنگامی که شیر و آناناس را با هم مصرف کنید، ممکن است عوارض جانبی خاص مانند تهوع، عفونت، اسهال، سر درد و حتی درد معده را تجربه کنید. ترکیب برملائین و اسید لاکتیک ممکن است در یک زمان مناسب نباشد.
۵. لیمو + عنبه هندی را با هم نخورید:

این دو زمانی که با هم مصرف شوند. در بدن شما کم خونی ایجاد می‌کنند. هم چنین مشکلاتی برای هموگلوبین (پروتیین خون) ایجاد می‌کند، و به همین دلیل است که شما هرگز نباید آن را به فرزندان خود بدهید.
۶. عوارض مصرف شیر + پرتقال:

مشکل شیر، آب پرتقال و غلات با هم این است که بدن شما قادر به هضم آن‌ها با هم نیست، حتی برای کودکان نیز مضر‌تر است. پرتقال باعث می‌شود که معده شما قادر به هضم نشاسته موجود در غلات نباشد.

۷. سبزیجات + میوه‌ها را با هم مصرف نکنید:

هم میوه و هم سبزی سالم هستند، اما این بدان معنی نیست که شما می‌توانید همه آن‌ها را هم زمان بخورید. از آن جا که میوه‌ها حاوی قند بیشتری هستند سبزیجات به سختی قابل هضم می‌شوند. آن‌ها در معده باقی می‌مانند در حالی که میوه‌ها را جذب می‌کند و سموم بیشتری تولید می‌کند، باعث درد معده، گاز، عفونت، اسهال، و حتی سر درد می‌شوند؛ هم چنین میوه‌ها دارای اسید بیشتری هستند بنابراین به معنای واقعی تقسیم و ارزش غذایی سبزیجات را کاهش می‌دهد؛ حداقل، شما باید اسید را از شیرینی جدا کنید.

از سالاد میوه استاندارد اجتناب کنید، زیرا اساسا هضم مخلوط خربزه، سیب، آناناس، موز، توت فرنگی کند است. در عوض، می‌توانید، سمت یک کاسه توت فرنگی که شامل زغال اخته و تمشک باشد بروید.

به یاد داشته باشید که وعده غذایی ساده‌تر، آسان‌تر هضم می‌شود. وعده‌های غذایی که عناصر کمی دارند به بدن اجازه می‌دهند که غذا‌های مناسب را هضم کند و همه مواد مغذی موجود را جذب کند؛ در صورت شک و تردید، می‌توانید با متخصص تغذیه مشورت کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: میوه ها ، ممنوع ، ضرر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: میوه ها ممنوع ضرر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، دور انداختن ساقه های گیلاس ممکن است ایده خوبی نباشد زیرا ساقه های آن درست مانند میوه برای سلامتی شما مفید است!

گیلاس‌های خوش‌رنگ و آبدار، از قرمز روشن تا تیره، یکی از دوست‌داشتنی‌ترین میوه‌هایی هستند که در سراسر دنیا طرفدار دارند. این میوه‌های کوچک که تعادل بی‌نظیری از شیرینی و ترشی دارند، علاوه بر استفاده در انواع دسر، با دارا بودن انبوهی از آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضدالتهابی، فواید دیگری نیز برای سلامتی دارند. اما نکته کمتر شناخته‌شده‌ای وجود دارد: دور ریختن ساقه‌های گیلاس اصلا کار درستی نیست! این ساقه‌ها درست مانند خود میوه، منبعی غنی از مواد مغذی بوده و فواید قابل توجهی برای سلامتی همه ما دارند.

فواید سلامتی دم گیلاس

۱. سم زدایی
دم گیلاس یکی از موادی است که به دفع سموم از بدن کمک می کند. بسیاری از شما ممکن است آگاه نباشید که می توانید ساقه های گیلاس را در برنامه سم زدایی قرار دهید و تمام سموم را از بدن خود خارج کنید. مقدار آنتی اکسیدان موجود در دم گیلاس به خوبی بدن را تمیز می کند.

۲. پیشگیری از سنگ کلیه
همانطور که قبلا ذکر شد، دم گیلاس دارای خاصیت ضد التهابی است که کلیه ها را تصفیه کرده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند. همچنین دارای ترکیبات فرار و نمک های پتاسیم خاصی است که باعث می شود کلیه ها سالم تر و بهتر عمل کنند.

۳. برای بیماران نقرس مفید است
دم گیلاس برای درمان نقرس و روماتیسم بسیار مفید است. این بیماری ها مفاصل، رباط ها را ضعیف کرده و باعث درد شدید می شود. خاصیت ضد التهابی همراه با فلاونوئیدها، مفاصل، تاندون ها، رباط ها و ماهیچه ها را تقویت می کند که نقرس و روماتیسم را درمان می کنند.

۴. سطح کلسترول را مدیریت می کند
اگر کلسترول بالایی دارید، دم گیلاس یک راه حل عالی است. نوشیدن ۱ یا ۲ فنجان چای دم گیلاس در روز سطح کلسترول را به خوبی کاهش می دهد.

۵. مسکن درد
بیشتر ما وقتی درد شدیدی به ما وارد می کند، مصرف آسپرین را ترجیح می دهیم. اما، به جای استفاده از چنین داروهایی، همیشه می توانید دم گیلاس مصرف کنید، زیرا این کار باعث تسکین درد می شود. ساقه گیلاس همچنین اعصاب را تقویت می کند و اثر آرام بخشی می دهد.

۶. کاهش وزن
آنتی اکسیدان ها، خواص ضد التهابی و فلاونوئیدهای موجود در دم گیلاس نیز به کاهش وزن کمک می کنند. این نه تنها سموم بلکه چربی را نیز از بدن خارج می کند. حرکات روده را برای کسانی که از یبوست رنج می برند راحت تر می کند.

۷. عفونت مجاری ادراری را درمان می کند
UTI یا عفونت مجاری ادراری این روزها مشکلی بسیار دردناک و شایع است. تکرر ادرار، درد هنگام ادرار و خونریزی در موارد شدید از علائم شایع این عفونت است. با این حال، خواص ضد عفونی کننده موجود در دم گیلاس عفونت را درمان کرده و آن را آرام می کند.

نحوه مصرف دم گیلاس
دفعه بعد ، بعد از مصرف گیلاس، ساقه های آن را دور نریزید. آنها را در آفتاب خشک کنید و در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. می توانید از آن پودر درست کنید یا آن را همانطور که هست نگهداری کنید. یک لیوان آب را بجوشانید و ۱ قاشق چایخوری پودر ساقه گیلاس یا چند ساقه گیلاس به آن اضافه کنید. یک پیمانه دارچین اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بجوشانید. صاف کنید و وقتی داغ است مصرف کنید. چای ساقه گیلاس طعم و بوی میوه ای دارد. این چای فواید فوق العاده و طعم خوبی دارد.

کد خبر 849763 برچسب‌ها سلامت خبر مهم

دیگر خبرها

  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر نساجی؛ ۲ تغییر اوسمار کدام بازیکنان هستند؟
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟