Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهروزه راشدی، مسئول دارالقرآن الزهرا(س) رامشیر در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، گفت: امسال با مشارکت دارالقرآن مهدی(ع) شهرستان رامشیر هفت طرح قرآنی برای اجرا در مدارس دخترانه و پسرانه شهرستان طراحی شده است.

وی با اشاره به نام برخی از این طرح‌ها اظهار کرد: این طرح‌ها شامل «کاتبان وحی»، «حافظان وحی»، «مقارئه قرآنی»، «مربی‌یاران قرآن»، «سبحان»، «آموزش چهره به چهره نماز» و «احسن‌الاقصص» هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مربی قرآن توضیح داد: «کاتبان وحی»، رقابت قرآنی از طریق خوشنویسی است که ویژه دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی ابتدایی تا متوسطه دوم با محوریت آیات اخلاقی و تربیتی قرآن اجرا می‌شود. یکی دیگر از طرح‌های ما «حافظان وحی» است که به دانش‌آموزان کمک می‌کند جزء سی قرآن کریم را در سه مقطع زمانی مختلف حفظ کنند و پس از آن طرح «مقارئه قرآنی» به منظور ارزیابی مقدار حفظ دانش‌آموز و تسلط او بر آیات اجرا خواهد شد.

راشدی افزود: «مربی‌یاران قرآن» طرحی است که به منظور ایجاد انگیزه در میان دانش‌آموزان برای اجرای برنامه‌های قرآنی در دارالقرآن‌ اجرا می‌شود. متأسفانه ما در دارالقرآن‌ها کمبود نیرو داریم. از همین رو تلاش می‌کنیم که از میان دانش‌آموزانی که حافظ حداقل بیست سوره از جزء سی و یا با قرائت و تجوید قرآن آشنا باشند به عنوان مربی‌یاران در کنار خود داشته باشیم. برای این دانش‌آموزان کارت مربی‌یار قرآن صادر می‌شود و در طول سال دوره‌های کوتاه مدت و بلندمدت آموزشی برای آنها برگزار می‌شود. این دوره‌ها با عنوان «سبحان» برنامه ریزی شده‌اند.

مسئول دارالقرآن الزهرا(س) رامشیر گفت: طرح دیگر ما «آموزش چهره به چهره نماز» در مدارس است. در این طرح تلاش می‌کنیم علاوه بر آموزش صحیح نماز، چرایی خواندن نماز هم به دانش‌آموزان یاد داده شود. همچنین «احسن‌الاقصص» طرح دیگری است که طی آن دانش‌آموزان در دارالقرآن با یک سوره قرآن، شأن نزول سوره یا یک موضوع خاص در آیات قرآن آشنا می‌شوند و یافته‌های خود را در قالب یکی از هنرهای تجسمی می‌آفرینند.

وی اظهار کرد: طرح دیگری نیز با موضوع تفسیر قرآن در نظر گرفته شده است که براساس آن آیات قرآنی در سه یا چهار دقیقه در برنامه صبحگاهی مدارس برای دانش‌آموزان بیان می‌شود. 

این مربی قرآن افزود: طرح دیگری نیز برنامه ریزی شده است که اختصاص به دختران دارد و عنوان آن «مدافعان حجاب زینبی» است. در این راستا کارگاه حجاب ماهی یک بار در مدارس برگزار می‌شود. جزوه استانداردی در زمینه دلایل علمی و عقلی حجاب در آن گنجانده شده است که در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

راشدی در پایان اظهار کرد: یکی از اقدامات امسال دارالقرآن ایجاد شعبه در همه مدارس شهرستان است که به منظور تسهیل در برقراری ارتباط با دانش‌آموزان انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی رامشیر دارالقرآن دانش آموزان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی