Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری بیست و ششمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، دومین نشست ستاد برگزاری بیست و ششمین دوره هفته کتاب روز سه شنبه (۲۴ مهرماه) با حضور نیکنام حسینی‌پور؛ دبیر بیست و ششمین دوره هفته کتاب و نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای مشارکت کننده در سرای اهل قلم خانه کتاب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکنام حسینی‌پور با اشاره به انتخاب شعار «حال خوش خواندن» به عنوان شعار این دوره از هفته کتاب گفت: امیدوارم که این شعار الگوی همگانی و موثر در تمام فعالیت‌های هفته کتاب باشد. من امیدوارم «حال خوش خواندن» منوط به هفته کتاب نباشد و مردم در حال و هوای خوش کتاب قرار بگیرند.

وی ادامه داد: طراحی پوستر و تیزر هفته کتاب نیز در کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی هفته کتاب در حال انجام است و به‌زودی در اختیار ستاد اجرایی قرار خواهد گرفت. همچنین جدول روزهای هفته کتاب در حال آماده شدن است و به‌زودی پس از تایید قطعی برنامه‌های نهادها در دسترس مخاطبان و فعالان حوزه کتاب قرار می‌گیرد.

دبیر هفته کتاب تاکید کرد: سیاست ما در هفته کتاب، ترجیحاً فعالیت‌ها و برنامه‌های مردمی است اما در برخی برنامه‌ها از مقامات دولتی دعوت می‌کنیم تا در این حوزه ما را همراهی کنند.

حسینی‌پور با اشاره به توافق ستاد هفته کتاب با سازمان فرهنگی هنری و زیباسازی شهرداری تهران گفت: ما در مدت زمان برگزاری هفته کتاب فضای شهر را با کتاب مانوس کرده و از تابلوهای تبلیغاتی موجود استفاده می‌کنیم. همچنین با صدا و سیما هماهنگی‌های خوبی برای پوشش برنامه‌های هفته کتاب صورت گرفته تا مردم در جریان برنامه‌های این هفته قرار بگیرند.

دبیر بیست و ششمین دوره هفته کتاب در خصوص برگزاری افتتاحیه این برنامه هم گفت: هماهنگی‌های لازم با شهر کاشان، پایتخت کتاب ایران صورت گرفته و قرار است برنامه‌هایی با موضوع کتاب  در این شهر برگزار کنیم. کتاب می‌تواند فصل وحدت باشد و ما می‌توانیم فعالیت‌های مستمری در حوزه کتاب داشته باشیم.

نیکنام حسینی پور در پایان و ضمن جمع‌بندی نتایج جلسه یادآور شد: برنامه‌ها در صورت تایید و نهایی شدن در قالب یک کتابچه در اختیار سازمان‌ها و نهادهای ذی ربط قرار خواهد گرفت. همچنین سایت هفته کتاب در حال طراحی است و به‌زودی با تمامی اطلاعات ۲۵ دوره گذشته و همچنین اطلاعات به روز این دوره در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.

همچنین در ادامه هر یک از نمایندگان سازمان‌های مشارکت کننده در هفته کتاب برنامه‌های پیشنهادی خود را برای تصویب و سیاست‌گذاری‌های لازم پیشنهاد دادند و بر ضرورت استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های سازمان‌ها و نهادها برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد فرهنگی تاکید کردند.

در دومین نشست اعضای ستاد برگزاری بیست و ششمین دوره هفته کتاب که با ریاست دبیر هفته کتاب برگزار شد، ابراهیم حیدری؛ مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، ایمان کرد؛ مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج  فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگ هنری شهرداری تهران، طیبه شهمیرزادی؛ معاون مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، محمدرضاجعفریان؛ معاون امور فرهنگی سازمان تامین اجتماعی، سکینه خاتون مهدیانپور؛ مشاور معاون توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهادکتابخانه‌های عمومی کشور، علی علیپور؛ معاون اداره کل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ادیان، اقوام و مذاهب، عادل تقوی؛ رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، محمد جواد دژم؛ کارشناس فرهنگی  قرآنی  سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی، مهدی اشخاصی؛ رئیس هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران بین‌المللی ایرانیان، جواد زاهدی؛ کارشناس کتابخانه‌های ستاد عالی کانون‌های فرهنگی مساجد کشور، مهناز مقدسی؛ دبیر انجمن صنفی ویراستاران، سجاد موسوی؛ معاون اجرایی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، ابراهیم کریمی؛ رئیس شرکت تعاونی توزیع کنندگان کتاب تهران، سید آقا کریمی؛ کارشناس کتابخانه مرکز مطالعات راهبردی آموزش وزارت کشور، محمد مهدی فخری زاده؛ دبیر اتحادیه کتاب فروشان و ناشران تهران، عباس حسینی نیک؛ مدیر مسئول انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، جعفر توزنده جانی؛ دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، رضا رجبعلی بگلو؛ مسئول کمیته انتشارات انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی، مجیدعطار؛ مدیر محتوای شرکت  نشر الکترونیک ایران،‌هامون شریفی؛ مدیر نظارت و ارزیابی پژوهشکده فرهنگ و هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، داریوش رضوانی؛ مشاور فرهنگی و منابع انسانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهروز جلالی؛ معاون مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، اعظم بزرگی؛ کارشناس مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد آقا میری؛ معاون پژوهشی بنیاد انقلاب اسلامی یادمان شهدای انقلاب اسلامی، ضحی کاظمی؛ دبیرانجمن صنفی داستان‌نویسان تهران، معاون اداره کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش کشور، داوود ملکی، نماینده امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، سید حسین عباسی، کارشناس فرهنگی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، سیده بطول واقفی؛ معاون امور خواهران ستاد نماز جمعه تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید علی گرامیان، مشاور وزیر صنایع در امور فرهنگی، روح الله رجایی؛ معاون مدیر کل جمعت هلال احمر و پرویز نصیری؛ معاون امور اعضا و آموزش دبیرکل خانه کارگر در این جلسه حضور داشتند.

بیست و ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «حال خوش خواندن» از تاریخ ۲۴ آبان تا ۱ آذر ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 4432727 کمال صادقی

منبع: مهر

کلیدواژه: سرای اهل قلم نیکنام حسینی پور هفته کتاب اربعین ۹۷ کتاب و کتابخوانی ادبیات نمایشگاه کتاب فرانکفورت نمایشگاه فرانکفورت گردشگری بازار نشر معرفی کتاب سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میراث فرهنگی مد و لباس کپی رایت جشنواره مد و لباس ادبیات جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهددر جمع نمازگزاران جمعه در حرم مطهر رضوی با بیان اینکه امروزه این نگرانی وجود دارد که فرهنگ انقلابی گری در جامعه و به ویژه نسل جوان توسط دشمن کمرنگ شود گفت:ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری‌های انقلابی ملت رشد کند. ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با اشاره به دستاورد‌های عملیات وعده صادق و نمایش اقتدار نیرو‌های مسلح کشورمان افزود: اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.
او در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل افزود: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در بین مسئولان هستیم. 
ایت الله علم الهدی افزود:جذب حداکثری که یکی از راهبرد‌های مقام معظم رهبری و به این معنااست که همه جریانات دولتی و تشکل‌های مردمی همت کنند تا افراد از جریان‌های لائیک و لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند.

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • نمایش توانمندی صادراتی اردبیل در نمایشگاه اکسپوی ایران
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه