Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با همکاری و هماهنگی رئیس سازمان برنامه بودجه یارانه بیشتری نسبت به شش ماهه اول سال در اختیار وزارت ارشاد قرار می‌گیرد. به گزارش بلاغ، سیدعباس صالحی ظهر امروز در اجلاسیه سراسری خانه‌های مطبوعات و رسانه‌های کشور اظهار کرد: در فضای رسانه‌ای کشور باید چشم‌اندازی ترسیم کنیم که مصرف رسانه‌ای آن چگونه است تا براساس آن رویکرد رسانه‌ای را انتخاب کنیم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: براساس پیمایش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۹۴ نگرش‌های ایرانیان بررسی شد و در سال ۹۵ جمع‌بندی که انجام شد در مصرف رسانه‌ای تلویزیون ۱۹۴ دقیقه بوده که بالاترین استان کرمان با ۲۵۶ دقیقه مصرف بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در شبکه‌های ماهواره‌ای ۴۸ دقیقه مصرف رسانه‌ای را شاهد بودیم که استان کردستان با ۱۱۶ دقیقه و خراسان جنوبی هشت دقیقه بوده است‌، افزود: در اینترنت میانگین مصرف کشور ۱۶۹ دقیقه بود که بالاترین آن هرمزگان بوده است.

این مسؤول بیان کرد: روزنامه و مجلات کاغذی و اینترنتی میانگین کشوری ۲۷.۸ دقیقه است که بیشترین آن تهران با ۴۴ دقیقه و البرز با ۴۳ دقیقه است.

صالحی افزود: استان‌های کمتر مصرف‌کننده حدود ۱۱ دقیقه است و مسیر تلویزیون، شبکه‌های ماهواره‌ای و اینترنت رو به تزاید است.

وی با بیان اینکه طبق پیمایشی که در شهریورماه در تهران برای بالاترین مصرف مطبوعاتی انجام شد نشان داده شد ۵۸.۶ درصد مردم به روزنامه و مجله علاقه ندارند و ۴۱ درصد خواهان روزنامه و مجله هستند، ادامه داد: در استان تهران ۴۹.۶ درصد مردان و ۳۲.۸ درصد زنان علاقه‌مند به خواندن روزنامه و مجله هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: رده‌های سنی ۱۸ تا ۲۹ سال معادل ۳۰ درصد خواهان خواندن مطبوعات نیستند و ۴۵ سال به بالا معادل ۴۶.۷ درصد تمایل به خواندن مطبوعات دارند.

این مسؤول بیان کرد: دهه پنجم انقلاب باید مسیر رسانه‌ای کشور را بر اساس سلایق جامعه و براساس آخرین متدهای علمی باشد.

صالحی ادامه داد: برای رسانه‌ها رقبای جدی در اطلاعات، خبر، پرکردن اوقات فراغت و آگهی‌ها به‌وجود آمده است که هم ارزان‌تر و هم در دسترسی آسان‌تر قرار دارد.

وی با بیان اینکه سرعت زیاد اطلاعات از مزایای رسانه‌ های کلاسیک است که به همین اندازه می‌تواند خطرناک باشد، گفت: رسانه‌های کلاسیک می‌تواند اعتمادآفرین باشد و تحلیل از مواردی است که رسانه‌های کلاسیک را از سنتی جدا کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اکتشاف سوژه‌های خاص از مزایای رسانه‌های کلاسیک است که سوژه‌های جذاب را کشف کنند و به آن عمق ببخشند ادامه داد: خانه مطبوعات فرصتی برای تهدیدزدایی از رسانه‌های کلاسیک است.

این مسؤول تصریح کرد: رسانه‌ها با تمام اجزا باید از بقای خود دفاع کنند و از خبرنگار تا سردبیر و مدیر مسؤول باید تلاش کنند.

صالحی با اشاره به اینکه نهاد خانه مطبوعات یک نهاد به هم پیوسته است که تمام اجزا از مدیر مسؤول تا خبرنگار در آن حضور دارند ادامه داد: رویکرد رسانه‌ای و چشم‌انداز آینده باید صیانت از رسانه‌های کلاسیک با هدف عمق و نگاه ژرف به اطلاعات، اخبار و تحلیل باشد.

وی افزود: وزارت ارشاد باید نگاه تصدی گرایانه خود را کاهش داده و همزمان خانه مطبوعات نگاه ستادی خود را کاهش و بیشتر جنبه اجرایی و عملیاتی داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه حمایت‌های ارشاد شامل آموزش، دفاع از حقوق رسانه‌ها و افزایش درآمدهای پایدار است گفت: کار قانون مطبوعات در دولت به اتمام رسیده و به‌زودی به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

این مسؤول اظهار کرد: رسانه‌‌هایی که براساس قانون جدید مجوز انتشار اخذ می‌کنند تا سه سال نمی‌توانند از یارانه بهره مند شوند و سختگیری‌های بیشتری برای صدور مجوز انجام می‌شود.

صالحی گفت: با همکاری و هماهنگی رئیس سازمان برنامه بودجه یارانه بیشتری نسبت به شش ماهه اول سال در اختیار وزارت ارشاد قرار می‌گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: اهمیت رکن چهارم را کسی واقف نیست که باید جدی گرفته شود.

مصطفی کواکبیان ادامه داد: مطبوعات جایگاه مهمی دارد که می‌تواند خیلی حزب‌ها را تحت تاثیر بگذارد.

وی با بیان اینکه امروزه مشکلات حقوقی داریم و بی جهت خبرنگاران را احضار می‌کنند، گفت: انتخابی بودن، همه جانبه و فراگیر بودن، صنفی بودن از اصول خانه مطبوعات است.

کواکبیان گفت: خانه‌های مطبوعات از هرگونه مالیات معاف هستند.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با بیان اینکه باید نگاه ملی به خانه‌های مطبوعات داشته باشیم گفت: در برخی مواقع شاهد هستیم به اصول اساسنامه توجه جدی نمی‌شود.

سیدمحمدرضا دربندی با بیان اینکه باید نگاه ملی به خانه‌های مطبوعات داشته باشیم اظهار کرد: در برخی مواقع شاهد هستیم به اصول اساسنامه توجه جدی نمی‌شود در حالی که اصل و مبنا باید اجرای اصول و اجرای اساسنامه باشد.

وی ادامه داد: همکاری متقابل با ارشاد اسلامی یکی از مواردی است که باید به آن توجه شود و بر این اساس مازندران یکی از استان‌هایی است که چنین رابطه‌ای وجود دارد.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه خلاهای موجود در برقراری ارتباط سبب بروز مشکلات می‌شود گفت: باید تلاش شود تا تمامی اهالی رسانه به عضویت خانه مطبوعات درآیند تا در تصمیم‌سازی کمک حال باشند.

این مسؤول اظهار کرد: از ۳۲ استان برای ۲۸ استان در چهار مرحله انتخابات خانه مطبوعات برگزار شد و اساسنامه آن تایید شد.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران نیز بیان کرد: دشمن به دنبال پیاده‌سازی اهداف خود در کشور است و با عملیات روانی توانسته شرایطی را در کشور راه بیندازد که به بی اعتمادی مردم و مسئولان دامن بزند.

علی اسماعیلی با بیان اینکه خبرنگاران و رسانه‌ها چشم و چراغ آگاهی بخشی جامعه هستند افزود: برای توسعه یافتگی باید به سه اصل اصالت خبر، دقت و امانتداری در انتقال خبر و رسانه‌ها باید توجه کنیم و اخلاق حرفه‌ای را در جامعه اولویت قرار دهیم.

وی وظیفه دستگاه‌های دولتی را تقویت زیرساخت‌ها و حمایت از تشکل‌های صنفی و نهادهای مدنی عنوان کرد.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در چهل سال گذشته به رکن چهارم توسعه که احزاب و رسانه‌ها هستند کمتر توجه شده است که باید مشکلات و موانع توسعه یافتگی این رکن رفع شود و امنیت شغلی در این حرفه ایجاد شود و دولت باید در این زمینه گام‌های اساسی بردارد.

وی ادامه داد: ارتباط و اعتماد دولت و ملت از طریق رسانه‌ها باید انجام شود و نقش رسانه‌ها در این حیطه ارزشمند است.

اسماعیلی با بیان اینکه رسانه‌ها به دنبال مطالبات مردمی باشند، گفت: از تمام ظرفیت مجلس برای تقویت احزاب، رسانه‌ها و نهادهای مدنی جامعه استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۳۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟

محققان پیش‌بینی کردند تورم جهانی قیمت مواد غذایی به آرامی ادامه یابد که به کمک عواملی از جمله کند شدن رشد اقتصادی چین، بهبود قیمت کودهای شیمیایی و کاهش انتظاری نرخ‌های بهره ایالات‌ متحده یک موهبت برای کشورهای متکی به واردات است.

به گزارش ایسنا، نتایج بررسی نشان داد که تأثیر ال‌نینو که در اواسط سال ۲۰۲۳ به وقوع پیوست، حداقل در نیمه اول سال ۲۰۲۴ در سراسر جهان احساس خواهد شد و عرضه برخی از کالاهای کشاورزی از جمله ذرت و سویا را تقویت کرد اما برخی دیگر مانند برنج و قهوه را کاهش داد. پیش‌بینی‌ها برای موضوعات اصلی بازارهای کشاورزی جهانی در سال ۲۰۲۴ شامل مواردی در ذیل است که به آن اشاره شده است.

کاهش تورم قیمت موادغذایی ادامه خواهد داشت.

ال نینو تأثیرات گسترده‌ای بر کشاورزی جهانی خواهد داشت.

ذخایر جهانی گندم پس از افت چند ساله دوباره افزایش خواهد یافت.

ذخایر جهانی ذرت و سویا افزایش خواهد یافت.

رشد اقتصادی کندتر چین بر کشاورزی در سراسر جهان تأثیر خواهد گذاشت.

قیمت کود نیتروژن در نیمه دوم به سطوح تاریخی کاهش می‌یابد.

کاهش تورم قیمت موادغذایی ادامه خواهد داشت.

نتایج نشان داد که کاهش فشارهای تورمی مواد غذایی سال ۲۰۲۳، در سال ۲۰۲۴ به ویژه در ایالات‌متحده ادامه یابد. با این حال، خطرات، از جمله تداوم ضعف ارز در اقتصادهای نوظهور، ال‌نینو و تأثیر آن بر چندین منطقه مهم در حال رشد و تداوم مورد انتظار اقدامات حمایتی تجاری باقی مانده است. افزایش عرضه برخی از کالاها از جمله ذرت، سویا و گندم به کاهش فشارهای تورمی در سال ۲۰۲۴ کمک خواهد کرد.

رشد اقتصادی نامطلوب در چین احتمالاً تقاضای این کشور برای واردات محصولات کشاورزی را کاهش می‌دهد و به مهار قیمت‌های جهانی کمک می‌کند. قیمت موادغذایی در ترکیه، در حال حاضر ۴۸۴ درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است، اما این بسیار کمتر از سطحی است که در جولای گذشته، زمانی که قیمت ها ۵۶۶ درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ افزایش یافت، مشاهده شد.

ال نینو تأثیرات گسترده‌ای بر کشاورزی جهانی خواهد داشت.

برخی از عمیق‌ترین تأثیرات بر کشاورزی سراسر جهان در سال ۲۰۲۴ از رویداد آب‌وهوایی ال‌نینو حاصل می‌شود که در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ آغاز شد و جایگزین شرایط لانینا شد که در سه سال گذشته حاکم بود. دانشمندان آب‌وهوا پیش‌بینی می‌کنند که ال‌نینو حداقل در دوره آوریل تا ژوئن ۲۰۲۴ با ما خواهد بود.

ال نینو به آرژانتین کمک می‌کند تا از برداشت‌های نامناسب و خشکسالی سال ۲۰۲۳ با تولید بسیار بیشتر سویا، ذرت و گندم برای سال ۲۰۲۴ بهبود یابد. همانطور که نتایج نشان داد، چشم‌انداز گندم در ایالات‌متحده، در اوایل زمستان نسبت به سال‌های اخیر بسیار بهبود یافته است اما در جنوب شرقی آسیا، ال‌نینو بارندگی‌های نامنظم و افزایش خشکی را به همراه داشته است. این خطراتی را برای تولید محصولات زراعی در چندین کشور به همراه دارد که شامل کاهش بازده برنج و قهوه در هند، تایلند و ویتنام و روغن پالم در اندونزی شد.

چشم‌انداز متفاوت محصول در نتیجه ال‌نینو بر جریان تجارت جهانی تأثیر می‌گذارد. استرالیا، با تولید کمتر گندم در سال ۲۰۲۳ به دلیل ال‌نینو، احتمالا نقش کاهشی در تجارت جهانی گندم در بیشتر سال ۲۰۲۴ ایفا خواهد کرد.

ذخایر جهانی گندم پس از افت چند ساله دوباره افزایش خواهد یافت.

بر اساس مدل‌های پیش‌بینی مبتنی بر یادگیری ماشین، پس از چهار سال متوالی که در آن ذخایر، به استثنای چین، کاهش یافته است، عرضه گندم، در سال ۲۰۲۴ افزایش خواهد یافت. انتظار می‌رود شروع مطلوب برای کشت زمستانه گندم در ایالات‌متحده و روسیه، همراه با چشم انداز بهبود محصولاتی که در اواخر سال ۲۰۲۴ در آرژانتین و استرالیا کاشته شوند، باعث افزایش موجودی گندم در جهان شود.

ذخایر جهانی ذرت و سویا افزایش خواهد یافت.

 ذخایر جهانی ذرت و سویا، به استثنای چین، در بیشتر پنج سال گذشته کاهش یافته است. پیش‌بینی شده است که سال ۲۰۲۴ این روند را معکوس خواهد کرد زیرا تولید بالاتر در چندین کشور، تا حدی با کمک ال نینو، ذخایر ذرت و سویا را افزایش می‌دهد.

برزیل بزرگترین تولید کننده و صادرکننده سویا در جهان است و رکورد محصول آن در سال ۲۰۲۳ به جبران کاهش تولید در جاهای دیگر کمک کرد. بر اساس مدل پیش‌بینی عملکرد سویای برزیل گرو، تولید برزیل در سال ۲۰۲۴ همچنان قوی خواهد بود، هر چند سال به سال کاهش می‌یابد.

بر اساس مدل پیش‌بینی عملکرد سویای آرژانتین، در حال حاضر پیش‌بینی می‌شود که عملکرد سویای آرژانتین پس از محصول ناامیدکننده خشکسالی سال گذشته به شدت افزایش یابد. آرژانتین بزرگترین صادرکننده روغن سویا و کنجاله سویا در جهان است.

رشد اقتصادی کندتر چین بر کشاورزی در سراسر جهان تأثیر خواهد گذاشت.

کاهش پیش بینی شده در رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۲۴ تأثیر گسترده ای بر صنایع کشاورزی در سراسر جهان خواهد داشت. چین بزرگترین خریدار کالاهای کشاورزی در جهان است.

گزارش سالانه سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و سازمان خواربار و کشاورزی ملل‌متحد پیش‌بینی شده بود که تقاضای جهانی برای محصولات کشاورزی ۱۵ درصد رشد کند، در حالی که انتظار می‌رود رشد بهره‌وری کشاورزی اندکی سریع‌تر افزایش یابد و باعث شود قیمت کالاهای کشاورزی بر اساس تورم در سطح فعلی یا کمتر از آن باقی بماند.

در سراسر جهان، پیش‌بینی شده بود که استفاده از غلات برای غذا حدود ۱۵۰ میلیون تن در طول دوره چشم‌انداز تا ۲۰۲۳ افزایش یابد که به میزان ۱۳ درصد افزایش می‌یابد و برنج و گندم بخش عمده این گسترش را تشکیل می‌دهند. مهم‌ترین عامل پشت سر رشد پیش‌بینی شده در استفاده از موادغذایی از محصولات اصلی، رشد جمعیت است که انتظار می‌رود در کشورهای جنوب صحرای آفریقا و جنوب آسیا با بیشترین سرعت افزایش یابد.

این گزارش نشان می‌دهد که میزان مصرف شکر و روغن نباتی پیش‌بینی می‌شود که افزایش یابد که نشان‌دهنده گرایش مداوم به سمت غذاهای آماده و فرآوری‌شده است، به‌ویژه در بسیاری از کشورهای با درآمد کم و متوسط که به سرعت در حال شهرنشینی هستند. در همین حال، نگرانی در مورد سلامتی و تندرستی، احتمالاً بسیاری از کشورهای با درآمد بالاتر را به سمت مصرف کمتر گوشت قرمز و تغییر از روغن‌های گیاهی سوق می‌دهد.

علاوه بر این، پیش‌بینی می‌شود که تقاضا برای محصولات خوراک دام از رشد تولید دام در کشورهایی که بخش دامداری از سیستم‌های تولید سنتی به تجاری‌سازی شده در حال تغییر است، پیشی بگیرد، در حالی که انتظار می‌رود استفاده از کالاهای کشاورزی به عنوان خوراک برای تولید سوخت‌های زیستی عمدتاً در کشورهای در حال توسعه رشد کند. تجارت کالاهای کشاورزی و شیلات باید در دهه آینده حدود ۱.۳ درصد در سال افزایش یابد که کندتر از دهه گذشته (۳.۳ درصد میانگین) است، زیرا انتظار می‌رود رشد تقاضای واردات جهانی کند شود.

چشم انداز کشاورزی ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲

چشم‌انداز کشاورزی ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲ ارزیابی اجماع از چشم انداز ۱۰ ساله بازارهای کالاهای کشاورزی در سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی ارائه می‌دهد و به عنوان مرجعی برای تحلیل و برنامه ریزی سیاست‌های آینده نگر عمل می‌کند. افزایش اخیر قیمت نهاده‌های کشاورزی که طی دو سال گذشته تجربه شده است، نگرانی‌هایی را در مورد امنیت‌غذایی جهانی ایجاد کرده است.

چشم انداز امسال نشان می‌دهد که افزایش هزینه‌های کود می‌تواند منجر به افزایش قیمت مواد غذایی شود. پیش‌بینی می‌شود که مصرف جهانی غذا در دهه آینده ۱.۳ درصد در سال افزایش یابد که به دلیل کاهش پیش‌بینی‌شده در رشد جمعیت و درآمد سرانه، سرعت کمتری نسبت به دهه قبل دارد. چشم‌انداز امسال همچنین با استفاده از روش‌های محاسباتی برای برآورد تلفات و ضایعات موادغذایی، تخمین‌های بهبود یافته‌ای را برای مصرف موادغذایی ارائه می‌دهد.

کشاورزی تحت تأثیر چندین رویداد خارج از کنترل کشاورزان مانند بحران‌های آب وهوایی و ژئوپلیتیک است که همچنان بر کشاورزان فشار وارد می‌کند. اینها تأثیراتی بر بهره وری، تجارت، تقاضای مصرف‌کننده، قیمت‌ها و در نهایت بر درآمد کشاورزان دارد. قیمت‌های موادغذایی همچنان بالا باقی می‌مانند، که همراه با دورنمای پایین رشد اقتصادی، چشم‌انداز بهبود تقاضای مصرف‌کننده را محدود می‌کند.

سه سال گذشته برای کشاورزان، بازرگانان و تولیدکنندگان موادغذایی بسیار ناپایدار و چالش‌برانگیز بوده است. امواج پی در پی خشکسالی، بیماری و جنگ، قیمت کالاهای کشاورزی را به سطوح بی‌سابقه‌ای رساند. قبلاً چالش‌ها برای مصرف‌کنندگان پیش‌بینی شده بود زیرا شاهد کاهش تقاضای مصرف‌کننده در پاسخ به مقرون به صرفه بودن بودیم. فدرال رزرو آمریکا شرایط وام دهی را تشدید کرد، نرخ‌ها را افزایش داد و دلار را تقویت کرد، که در کنار کاهش روبل روسیه و یوان چین، قیمت کالاهایی مانند گندم و سویا را کاهش داد.

چشم‌انداز سال ۲۰۲۴ نشان‌دهنده کاهش تورم موادغذایی است. در واقع، در حالی که قیمت‌های کشاورزی به طور کلی در حال کاهش است، کالاهایی مانند شکر و کاکائو در بیشتر سال ۲۰۲۳ افزایش یافته‌اند و تا حدی به دلیل این واقعیت است که خشکی مرتبط با ال نینو در بیشتر مناطق جنوب شرقی آسیا، هند و استرالیا و بخش‌هایی از آفریقا وجود داشته است.

بر اساس اگریکالچر دایو، انتظار می‌رود تولیدکنندگان از فرصت‌های جدید در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر و کشاورزی احیا کننده استفاده کنند. پیشرفت‌ها در انرژی‌های تجدیدپذیر و کشاورزی هوشمند آب وهوا به افزایش بازده و سود دهی کشاورزان در سال ۲۰۲۴ پس از یک سال چالش برانگیز که با کاهش هزینه‌های تولید و کاهش تقاضای مصرف‌کننده مشخص شده است، کمک می‌کند.

رقابت برای گذار به انرژی پاک و ظهور کشاورزی احیاکننده فرصت‌های درآمدی جدیدی را برای کشاورزان باز می‌کند و کشاورزان می‌توانند با هوشمندتر شدن تجهیزات کشاورزی، از طریق کارآیی نیروی کار و نهاده‌ها حتی بیشتر پس‌انداز کنند. با این حال، عدم قطعیت‌ها ادامه دارد.  تغییرات آب وهوایی غیرقابل پیش‌بینی همچنان سلامت محصولات کشاورزی و دام را تهدید می‌کند.

کشورهای برتر تولیدکننده کشاورزی در سال ۲۰۲۳

کشاورزی که اغلب به عنوان ستون فقرات یک ملت از آن یاد می‌شود، نقشی اساسی در حفظ حیات بر روی زمین دارد. در سال ۲۰۲۳، چشم‌انداز کشاورزی جهانی به سرعت در حال تحول بود که به دلیل پیشرفت در فناوری، شیوه‌های پایدار و تقاضای روزافزون برای غذا، فیبر و سوخت هدایت می‌شود.

بخش کشاورزی کشورهای مختلف به طور مداوم در حال نوآوری و اتخاذ روش‌های جدید برای پاسخگویی به این خواسته‌هاست. در اینجا با در نظر گرفتن روش‌های مختلف کشاورزی از جمله کشاورزی ارگانیک، کشاورزی عمودی، کشاورزی هیدروپونیک و غیره، پنج کشور برتر تولیدکننده کشاورزی در جهان را برای سال ۲۰۲۳ بررسی می‌کند.

چین

دپارتمان کشاورزی در چین ماموریتی برای نوسازی و متحول‌کردن شیوه‌های کشاورزی داشته است. چین با جمعیتی بیش از ۱.۴ میلیارد نفر، نیاز قابل‌توجهی به تغذیه شهروندان خود دارد و برای دستیابی به این هدف، این کشور سرمایه‌گذاری هنگفتی را در بخش کشاورزی و کشاورزی پایدار انجام داده است. کشاورزی ارگانیک، کشاورزی عمودی و کشاورزی دقیق شتاب بیشتری به دست آورده‌اند و به موفقیت کشاورزی چین کمک کرده‌اند. وزارت کشاورزی و رفاه کشاورزان در پیشبرد این ابتکارات نقش بسزایی داشته است.

هند

هند با مناطق متنوع کشاورزی اقلیمی خود همچنان یک نیروی کشاورزی جهانی است. چشم‌انداز کشاورزی در هند از کشاورزی سنتی تا کشاورزی پیشرفته تجاری فوق العاده متنوع است. کشاورزی ارگانیک و شیوه‌های کشاورزی پایدار نیز از طریق سازمان هایی ارائه شده است.

ایالات‌متحده

ایالات متحده برای مدت طولانی پیشرو در کشاورزی تجاری و تجارت کشاورزی بوده است. این کشور با گستره وسیعی از زمین‌های قابل کشت، در تولید و مدیریت محصول برتر است. وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا نقش مهمی در حمایت از کشاورزان آمریکایی ایفا می‌کند. ایالات‌متحده همچنین در خط مقدم کشاورزی دقیق قرار دارد و از فناوری و داده‌ها برای بهینه‌سازی شیوه های کشاورزی استفاده می‌کند.

برزیل

برزیل به عنوان یک نیروگاه در کشاورزی، به ویژه در تولید سویا، گوشت گاو و طیور ظاهر شده است. وزارت کشاورزی این کشور به طور فعال در ترویج شیوه‌های کشاورزی پایدار مشارکت داشته است. برزیل به دلیل کشاورزی تجاری گسترده و مدرن خود شناخته شده است که سهم قابل توجهی در تولید جهانی غذا دارد.

روسیه

بخش کشاورزی روسیه در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. این کشور از خشکی وسیع و شرایط آب‌وهوایی مطلوب در برخی مناطق بهره می‌برد. کشاورزی روسیه شامل ترکیبی از شیوه‌های سنتی و مدرن است. وزارت کشاورزی توسعه زمین‌های کشاورزی و پذیرش فناوری‌های جدید را هدایت می‌کند.

بر اساس گزارش گرو اینتلیجنس،تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی جهان در سال ۲۰۲۳، طیف وسیعی از روش‌های کشاورزی، از سنتی تا پیشرفته را در پیش گرفته‌اند. وزارتخانه ها و ادارات کشاورزی، همراه با سازمان‌هایی مانند فائو در ترویج شیوه‌های پایدار و تضمین امنیت غذایی نقش اساسی دارند. این کشورها به رهبری چین، هند، ایالات‌متحده، برزیل و روسیه در شکل‌دادن به چشم‌انداز کشاورزی جهانی و پاسخگویی به تقاضای روزافزون برای محصولات کشاورزی نقش اساسی دارند.

همان‌طور که به جلو می‌رویم، آینده کشاورزی امیدوارکننده به نظر می‌رسد با نوآوری‌هایی مانند کشاورزی عمودی، کشاورزی دقیق، و شیوه های کشاورزی احیاکننده که نقش مهمی در تضمین آینده غذایی ما دارند. اقتصاد چین به‌عنوان بزرگ‌ترین خریدار کالا در جهان، نقشی محوری در تعیین جهت آتی قیمت‌های کشاورزی ایفا می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • الجزیره: بستن دفتر ما برای سرپوش گذاشتن بر جنایات صهیونیست است/ ادامه می‌دهیم+ فیلم
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران