Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج  از قم، همایش ملی متولیان حسینیه‌های شهید با حضور جمعی از خیران کشور، خانواده‌های شهدا و چند تن از مسؤولان استان قم صبح امروز در مجتمع امام خمینی (ره) واقع در میدان جهاد برگزار شد.

سید جواد هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم ضمن اشاره به جایگاه والای خانواده‌های شهدا در جامعه ایرانی عنوان کرد: خانواده‌های شهدا می‌توانند نقش بسیار مهمی در راستای مقابله با شبیخون فرهنگی و غارتگری هویتی که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خانواده‌های شهدا را در خط مقدم مقابله با هجمه‌های فرهنگی علیه کشور دانست و گفت: در راه به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران که انقلابی فرهگی است، خون‎های زیادی ریخته شده است و شهدای زیادی تقدیم شده است، از این رو وضعیت نامناسب فرهنگی که امروز گریبانگیر کشور شده است قابل قبول نیست.



*حسینیه‌های شهدا فعالیت خود را محدود به ایام محرم نکنند

اسکندر یارنسب مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه این همایش ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش که بستری برای گردهمایی خیران کشور فراهم آورده‌اند گفت: حدود ۳۰۰ نفر از جمعیت خیران کشور از کارکنان اداره‌کل‌های مختلف در قم هستند.

وی افزود: در طول دوران‌های مختلف و در میان ملل گوناگون بعضی مکان‌ها به دلیل دارا بودن شرایطی خاص، ممتاز بوده‌اند و برخی نیز مانند مسجدالحرام، قبور مطهر ائمه اطهار (ع) و مساجد دارای قداست هستند؛ در مورد حسینیه‌های شهدا نیز همینگونه است چرا که حسینیه‌ها محل تربیت شهدا و عروج انسان‌های پاک و خالص است.

مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: ۱۰۸۸ حسینیه شهید در سراسر کشور محل ترویج فرهنگ عاشورایی، تبلیغ منش انسانی و تربیت انسان‌های پاک است.

یارنسب اذعان کرد: هر حسینیه شهید در کشور به تناسب ظرفیت خود باید فعال باشد و نباید فقط به برگزاری مراسم عزاداری در ایام محرم اکتفا کند.

وی افزود: امروزه بسیاری از حسینیه‌های شهدا در کشور علاوه بر فعالیت پرشور در ایام محرم، در سایر ایام سال نیز با برگزاری کلاس‌های قرآن، احکام، اخلاق، حلقه‌های عقیدتی و ... به فعالیت‌های خود تداوم می‌بخشند و به این صورت در راستای رشد فرهنگی کشور قدم بر می‌دارند.

گروه مدیحه سرایی «قمر بنی هاشم» که متشکل از چند تن از جانبازان شریف استان قم است در ادامه این همایش به اجرای برنامه در وصف کربلا و مدح امام حسین (ع) و شهدا پرداختند.



*ضرورت افزایش همفکری مدیران حسینیه‌های شهدا

حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی‌راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور مناسبت برگزاری همایش ملی متولیان حسینیه‌های شهدا در سراسر کشور را ایام اربعین شهادت امام حسین (ع) دانست و اضافه کرد: قیام و رفتار امام حسین (ع) را باید تا ابد در حافظه تاریخ به ثبت رساند، تحقق این مسئله در گرو تلاش‌های نظام‌مند و بی‌وقفه است.

وی با بیان اینکه بن مایه انقلاب اسلامی ایران قیام امام حسین (ع) و فرهنگ جهاد و شهادت بوده است افزود: اکنون نیز برای حفظ و اعتلای انقلاب اسلامی ایران به فرهنگ عاشورایی نیاز است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اذعان کرد: پیام کربلا و عاشورا با جانفشانی اهل‌بیت (ع) و مشقت شیعیان دلداده در گرو مکتب امام حسین (ع) تا به امروز حفظ و منتشر شده است و شهدا همواره یکه‌تازان این عرصه بوده‌اند.

کاویانی‌راد ادامه داد: تهدیدات بر ضد ایران جدی است، ولی توکل ملت ایران هم کم نیست.

وی بیان کرد: یک دنیا بسیج شده‌اند تا درب حسینیه‌های شهدا در ایران را ببندند، این همه هجمه به حسینه‌های شهدا و حرکت بزرگ پیاده‌روی اربعین به این خاطر است که حسینیه‌ها و برنامه پیاده‌روی اربعین مراکز ترویج فرهنگ مقاومت، شهادت و مقابله با استکبار هستند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: فرهنگ شهادت ارزشمند است، ولی اگر از زبان بستگان شهدا نشر پیدا کند مؤثرتر و نافذتر است.

کاویانی‌راد عنوان کرد: تداوم گردهمایی مدیران و شورای فکری حسینیه‌های شهدای سراسر کشور به منظور همفکری و تبادل نظر آنان در راستای پیشبرد هرچه بهتر و گسترده‌تر و اثربخشی هر چه بیشتر برنامه‌های حسینیه‌های شهدا در سراسر کشور امری ضروری است.

وی ادامه داد: حسینیه‌های شهدا و هیأت‌های مذهبی باید فعالیت‌های خود را به سمت کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه سوق دهند چرا که آمار‌های فعلی از وقوع آسیب‌های اجتماعی در کشور زیبنده یک جامعه حسینی نیست.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اذعان کرد: مردمی بودن حسینیه‌های شهدا، عدم وابستگی آن‌ها و همچنین استمرار فعالیت‌های آن‌ها در طول ایام سال از لازمه‌های پیشرفت حسینیه‌ها و افزایش ضریب تأثیرگذاری آن‌ها بر جامعه است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۳۸۱ یادواره در شهرستان کهگیلویه / استقبال از اجلاسیه شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید علی اصغر پور بهشت شامگاه شنبه در نشست تشریح برنامه‌های اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه افزود: تقریباً فضای عمومی شهرستان نسبت به برگزاری برنامه پیش رو اطلاع دارند که بخش عمده‌ای از این اطلاع رسانی از کانال اصحاب رسانه انجام شد.

وی با اشاره به استارت کنگره ملی ۲ هزار شهید استان از اواخر سال ۱۴۰۱ و تشکیل شورای سیاست گذاری و آغاز فعالیت ستاد اجرایی در شهرستان خاطر نشان کرد: کمیته‌های ۱۷ گانه در سطح شهرستان با وظایف مشخص تشکیل شد.

رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه با بیان اینکه بیش از ۵ هزار برنامه از ابتدای تشکیل ستاد اجرایی داشتیم، تصریح کرد: هدف از برگزاری کنگره، ترویج فرهنگ شهید و شهادت، ساری و جاری کردن گفتمان شهدا و همچنین بازیی آرمان‌های شهدا و انتقال آن به سایر نسل‌ها است.

پور بهشت گفت: از بین والدین شهدا و ۴۲۲ شهید، اولیای کمتر از ۵۰ شهید در قید حیات هستند که می‌طلبد با برگزاری کنگره‌ها و اجلاسیه فرهنگ شهادت را هم به صورت مکتوب و هم به صورت سینه به سینه انتقال دهیم.

وی با بیان اینکه باید شور و بر انگیختگی در سطح جامعه، گفتمان شهید و شهادت باشد با اشاره به مهمترین این برنامه‌ها افزود: قریب به ۳۸۱ یادواره شهدا در قالب یادواره‌های خانگی، پایگاهی، شهدای روحانی ارتش، نیروی انتظامی به مرکزیت کهگیلویه به نمایندگی از شهرستان‌های چهارگانه در شهر دهدشت برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدا، جانبازان بالای ۵۰ درصد و آزادگان، تجلیل از ۵۵۰ رزمنده دفاع مقدس و کسانی که در ترویج فرهنگ و شهادت همکاری داشتند، کاشت ۲ هزار نهال به نام شهدا در هفته منابع طبیعی، تهیه و توزیع ۲۲۰ جهیزیه به ارزش ۶۰ میلیارد ریال به نام نامی شهدا و تحویل به زوجین کم برخوردار از برنامه‌های ستاد اجرایی کنگره نام برد.

پوربهشت همچنین از تحویل تصویر شهدا در قالب تابلو فرش و منقش به عکس شهدا و ۴۱۲ شهید به خانواده‌های آنها خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: با پیگیری‌ها و همت ستاد اجرایی همه تصاویر شهدا در قالبی زیبا طراحی و با همکاری شهرداری کار نصب در حال انجام است که در بحث مبلمان شهری نمایی زیبا خواهد داشت.

پور بهشت اعزام گروه‌های جهادی و اجرای خدمات عام المنفعه و محرومیت زدایی را از دیگر برنامه‌های این ستاد به یاد شهدا نام برد و ادامه داد: قریب به ۳ هزار بسته معیشتی و ۳ هزار بسته لوازم تحریر تحویل دانش آموزان کم بضاعت شد.

وی گفت: کلیه مسابقات قرآنی، برگزاری مسابقات متعدد و جام‌های مختلف به نام و نیابت شهدا انجام شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه اعزام ۸۰۰ نفر از دانش آموزان تخت عنوان راهیان نور به مناطق جنوبی کشور را از دیگر برنامه‌های ستاد اجرایی نام برد و گفت: تشییع باشکوه شهدای گمنام، همایش‌های پیاده روی در مناسبت‌های مختلف با تصاویر گوناگون نیز در این راستا برگزار شد.

پوربهشت همچنین از چاپ قریب ۱۵۰۰ وصیت نامه از شهدا و توزیع آنها در این اجلاسیه خبر داد.

پوربهشت با بیان اینکه این اجلاسیه با کنگره و یادواره‌ها تفاوت دارد با اشاره به تحریر کتاب «نقش شهرستان در دفاع مقدس» به نویسندگی سید نورمحمد حسینی و رونمایی از آن در روز اجلاسیه، افزود: پخش تیزر مستند تلویزیونی از جمله مستند روحانی شهید سید عبدالمحمد تقوی در این اجلاسیه از دیگر برنامه‌ها خواهد بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه همچنین گفت: مستند شهید شیرودی و شهید طییب در سطح ملی در حال پیگیری است.

پوربهشت از تولید موشن ها و کلیپ‌های پر بار در کمیته مجازی و باز نشر آنها در فضای مجازی نیز نام برد.

وی از شعار این اجلاسیه با نام «شهدا محور وحدت و همدلی» و انتخاب آن در این بازه زمانی یاد کرد و گفت: با توجه به در پیش بودن هفته معلم و کارگر این شعار انتخاب شد تا حق شهدای کارگر و معلم بجا آورده شود.

پوربهشت تاکید کرد: بخشداران موظف شدند که خانواده‌های شهدا را از بخش‌ها برای برگزاری این برنامه انتقال دهند.

وی خاطر نشان کرد: طبق آنچه گفته شده است این برنامه همزمان از شبکه استانی و چند شبکه ملی پخش خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه استفاده از ظرفیت نوجوانان و جوانان برای ایجاد جایگاه در دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ نوجوان و جوان دختر و پسر در برگزاری این اجلاسیه همکاری می‌کنند

پور بهشت از برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های تیپ ۴۸، ماکت‌هایی از دوران دفاع مقدس و کمک‌های پشت جبهه طی آن دوران نیز در ورودی جایگاه به عنوان دیگر اقدامات نام برد.

کد خبر 6090331

دیگر خبرها

  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • ۳۰ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی در همدان برگزار می‌شود
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • برگزاری ۳۸۱ یادواره در شهرستان کهگیلویه / استقبال از اجلاسیه شهدا
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام