Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@02:38:15 GMT

تاثیر ۳.۲ میلیارد دلاری جام جهانی ۲۰۱۸ بر GDP روسیه

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۰۴۰۴

جام جهانی روسیه طی ۵ سال آینده سالانه تا ۳.۲ میلیارد دلار بر روی تولید ناخالص داخلی این کشور تاثیر خواهد گذاشت.

به گزارش ایبِنا به نقل از تاس نیوز، کمیته سازماندهی محلی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در مسکو اعلام کرد که تاثیر بلندمدت جام جهانی ۲۰۱۸ میلادی بر روی تولید ناخالص داخلی این کشور بعداز این تورنومنت در طول ۵ سال آینده به ۱۵۰ تا ۲۱۰ میلیارد روبل معادل ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ تا ۳.۲ میلیارد دلار در سال خواهد رسید.

همچنین تاثیر جام جهانی بر روی تولید ناخالص داخلی این کشور بین ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ میلادی در مجموع ۹۵۲ میلیارد روبل معادل ۱۴.۵ میلیارد دلار است که در حدود یک درصد از تولید ناخالص داخلی روسیه محسوب می شود؛ ضمن اینکه کمک کلی جام جهانی ۲۰۱۸ میلادی بر روی هر یک از مناطقی که بازی های جام جهانی در آنجا برگزار شده بین ۲ تا ۲۰ درصد از ارزش تولید ناخالص داخلی سالانه آنها بوده است.

ضمن اینکه تاثیر بلندمدت آن در ۵ سال آینده بین ۲.۳ تا ۳.۲ میلیارد دلار خواهد بود. بر همین اساس، انتظار می رود که تقریبا یک سوم تاثیر آتی جام جهانی ۲۰۱۸ میلادی به توسعه صنعت توریست بر می گردد و تاثیر عمده آن به سرمایه گذاری نسبت داده می شود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • آیپد و آیفون تاشو سال آینده عرضه می‌شوند
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول