Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، شهاب‌الدین بی‌مقدار صبح امروز در نهمین کنگره حزب اراده ملت ایران که در کانون توحید گفت: در کشور ما اختیارات به درستی تعریف نشده‌اند. این مسئله در قانون اساسی قبلی مورد توجه قرار گرفته بود اما در بازنگری توجه نشد. هم‌اکنون اختیارات در یک جا و مسئولیت در جای دیگر است.

وی با اشاره به قوای سه گانه در کشور اظهار داشت: قوه مقننه هیچ نظارتی بر قوه قضاییه ندارد اما بر روی قوه مجریه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ظاهر مجلس باید قانونگذاری کرده و بر حسن انجام کار نظارت کند. نماینده‌‌‌ها با انتخاب مردم انجام می‌‌‌شوند اما در آنجا هم مردم آزادی ندارند. با نظارت استصوابی نخبگان یا در انتخابات شرکت نمی‌‌‌‌‌کنند یا رد صلاحیت می‌‌‌‌شوند. نمونه‌‌‌‌‌های زیادی داریم

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر ردصلاحیت‌‌‌‌ها نبود، مجلس قوی‌‌‌تر بود. مردم برای حفظ نظام در انتخابات شرکت می‌‌‌‌کنند. تیغ شورای نگهبان اما همچنان روی سر نمایندگان است. این باعث محافظه‌‌‌کاری و احساس یاس در نماینده‌‌‌‌ها و کم‌‌‌‌کاری آنها می‌‌‌شود. مفهوم آن، این است که مجلس در واقع به اختیار خود و مردم نیست.

بی‌مقدار با اشاره به رویکرد خصمانه آمریکا علیه ایران تصریح کرد: اخیرا تصمیماتی گرفته و گفته می‌شود ترامپ اعلام جنگ اقتصادی کرده است اما نباید حرمت قانون شکسته شود. کمیته تشکیل می‌‌‌‌دهند تا کار کارشناسی مجلس را بشکند که نمونه‌‌‌اش همین ماده ١٣ قانون صادرات و واردات. کشور با نظم کار می‌‌‌‌‌‌‌‌کرد و چرخ کارخانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها می‌چرخید. اخیرا با مصوبه‌‌‌ای که دادند صادرات افت کرده است.

وی با بیان اینکه وقتی که نمایندگان ملت بحث می‌‌‌کنند تصمیم بهتری می‌‌‌گیرند، خاطرنشان کرد: من این را به آقای لاریجانی گفتم. اینکه اختیار با مسئولیت نمی‌‌‌‌‌‌خواند. یکسری کارهای بزرگی انجام می‌‌‌‌‌شود اما مجلس حق نظارت ندارد. می‌‌‌‌گویند مجلس به ما بدهکار است. من می‌‌گویم مگر شما از بیت‌‌‌المال استفاده نمی‌‌کنید. بگذارید مجلس نظارت کند. مجلس باید بر واگذاری‌‌ها نظارت کند. آیا این کارها به نفع کشور است.

این عضو شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران افزود: اخیرا یک کمیسیون نظارت درست شده که بالاسر شورای نگهبان هم ایستاده است. درباره همه مسائل بحث می‌‌‌‌شود و قبل نظر شورای نگهبان، کمیسیون نظارت نظر می‌‌‌‌دهد. اگر قانونی است باید حکم حکومتی داشته باشد. مردم می‌پرسند نماینده‌‌‌‌‌ها چه می‌‌کنند. گاهی دولت بی‌‌ضوابط چیزی را واگذار می‌‌کند. می‌گوییم گرا می‌گویند آقای فلانی است. پیگیری این مسائل برای من گران تمام شده است.

بی‌مقدار با تاکید بر اینکه مشکل ما مداحان هستند، ابراز داشت: مجلس FATF را تصویب کرده که خیلی برای ما مفید است. ما با این قانون جلوی پولشویی را گرفتیم. این استانداردسازی سیستم نظام بانکی است. چرا نوحه‌‌‌خوان ما را یزید خطاب می‌‌‌کند؟ مگر مسئولیت دارند؟ مجلس از ما می‌‌‌‌پرسد چرا اعتراض نمی‌‌‌کنید. یک مطلب درباره اقتصاد می‌‌‌گویم که مشکل ما بی‌‌‌اعتمادی مردم است. چون مردم به ما بی‌‌‌اعتماد شدند. می‌‌‌‌ترسند و سرمایه و پول را می‌‌‌خواهند در جایی نگهداری کنند.

وی اضافه کرد: مردم به دفتر ما مراجعه می‌‌کنند که داروی ٣٠٠ هزار تومانی دو میلیون شده است. چرا بی‌‌اعتمادی شده است؟‌ ما به مردم دروغ می‌‌گوییم. ما انتظارات ایجاد می‌‌کنیم و انجام می‌دهیم. اقتصاد ما با تعریف اقتصاد جهانی نمی‌‌خواند. یک اقتصاد خصولتی که دولت هم کاره‌‌ای نیست. ثروت در دست یک عده و بخش خصوصی را هم رنجاندیم. امیدوارم ما بتوانیم مجلسی آزاد داشته باشیم تا بتوانیم اظهارنظر درست انجام دهیم. آقای فلاحت‌‌پیشه گفتند ما با شخصیت‌‌های آمریکایی وارد مذاکره شویم. ما تا کی می‌‌خواهیم باب مذاکره را ببندیم. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم عزیزی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: انتخابات جلوه‌ای از تحول‌گرایی و تعیین سرنوشت مردم به خواست خودشان است.

وی در گفتگو با ایسنا،انتخابات را جلوه‌ای از امیدآفرینی دانست و افزود: مردم با بهره‌گیری از تجارب گذشته برای آینده زندگی خودشان تصمیم‌گیری می‌کنند از مردم می‌خواهیم با همان نگاه جریان‌شناسی و موقعیت‌شناسی و زمان‌شناسی در دور اول، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشته و به کامل شدن مجلس کارآمد کمک کنند.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مردم براساس شناخت از کاندیداها افراد با صلاحیت و باتجربه و دارای شناخت را انتخاب کنند تا در نهایت نمایندگان بتوانند مجلسی کارآمد تشکیل داده و به مردم خدمت کنند.

عزیزی در پایان از مردم به ویژه از مردم شیراز و ورزقان برای حضور در دور دوم مجلس دوازدهم دعوت کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903086

دیگر خبرها

  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند