Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوره واحدهای بنزین سازی مرحله سوم پالایشگاه خلیج فارس از امروز روشن شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان،براساس اعلام مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس، نخستین کوره واحدهای بنزین سازی مرحله سوم پالایشگاه میعانات گازی «ستاره خلیج فارس» وارد مدار تولید شد و با بهره برداری کامل از مرحله سوم پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس تا پایان امسال، ظرفیت تولید بنزین به بیش از 40 میلیون لیتر در روز می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین گزارش، افزایش مصرف بنزین یکی از مشکلات ایجاد شده در کشور است که چندی پیش هشدار مقام معظم رهبری را نیز بدنبال داشت. ایشان فرمودند:‌ «وزارت نفت و دیگر مسئولان دولتی راه‌های کاهش مصرف بنزین را پیگیری کنند. ایران که جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نفت جهان است، چرا باید بنزین وارد کند؟ در حالی که می‌توان با ساخت پالایشگاه و تولید و حتی صدور فرآورده‌های نفتی از نعمت بزرگ ذخایر نفتی، استفاده صحیح کرد.»

 

دولت به منظور تامین بنزین داخلی در تلاش است که از پالایشگاه ستاره خلیج فارس به صورت ۱۰۰ درصدی بهره برداری کند. در شرایط فعلی با احتساب بهره برداری فازهای یک و دو پالایشگاه ستاره خلیج فارس ظرفیت تولید روزانه بنزین ایران به حدود 94 میلیون لیتر افزایش یافته و پیش بینی می شود تا آذرماه امسال و بهره برداری فاز سوم بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان عملا ظرفیت تولید بنزین کشور از مرز 100 میلیون لیتر در روز عبور کند.

 


علاوه براین، دولت تلاش دارد ضمن افزایش تولید بنزین داخلی و صرف نظر از واردات این حامل انرژی سهمیه بندی را نیز رقم بزند.

 

در رابطه با سهمیه بندی بنزین نخستین بار ۱۷ مهرماه «محمدرضا پورابراهیمی»، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به ایسنا اعلام کرد که قرار است در موضوع سهمیه بندی بنزین و دادن کارت سوخت حداکثر تا یک ماه آینده تصمیم گیری شود و در این باره سناریو آن است که سرانه مصرف بنزین برای هر خودرو و هر فرد در نظر گرفته شود و حداکثر ظرف یک ماه آینده دولت و مجلس در این خصوص تصمیم گیری می کند.

 

وی تصریح کرد: قرار است کارت سوخت داده شود که در این کارت حدود 60 لیتر بنزین برای یک ماه شارژ می شود و مازاد مصرف قیمت آزاد است.

 

علاوه بر این، «محمد حسینی»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت که دولت سناریوی افزایش قیمت حامل های انرژی را در نظر دارد و قرار است همانند یارانه نان یارانه سوخت به افراد پرداخت شود.

 

یادآور می شود، در پی اجرایی شدن قانون هدف‌مندی یارانه ها از تیر ۱۳۸۶ تا خرداد ۱۳۹۴ سهمیه بندی بنزین در کشور صورت گرفت و به همین منظور برای تمامی خودروها کارت هوشمند سوخت صادر شد و تمامی تلمبه‌های جایگاههای سوخت مجهز به دستگاه‌های کارت‌خوان و پین پد شدند اما دولت یازدهم پس از رسیدن به گشایش های اجرای برجام در سوم خرداد ۱۳۹۴، بنزین را تک‌نرخی و سهمیه بندی را متوقف کرد و حالا پس از گذشته سه سال دولت ناگزیر به مطرح کردن مساله سهمیه بندی بنزین شده است.

 

گفتنی است، پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس مدرن‌ترین پالایشگاه خاورمیانه با مساحت حدود ۷۰۰ هکتار است که در ۲۵ کیلومتری غرب شهر بندرعباس واقع شده و این مگاپالایشگاه شامل واحدهای اصلی پالایشگاه و دو واحد جانبی خط لوله خوراک و واحد آبگیر دریا است. پالایشگاه ستاره خلیج فارس در سه فاز طراحی شده که ظرفیت هر فاز ۱۲۰ هزار بشکه میعانات گازی است. این پالایشگاه از ۳۰ واحد عملیاتی شامل ۲۰ واحد فرآیندی و ۱۰ واحد جانبی تشکیل شده که از مهم‌ترین بخش‌های جانبی می‌توان به واحد آب، برق، بخار، مخازن و خطوط لوله ارتباطی اشاره کرد.

پایان پیام/281

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین نماز جمعه خطبه نماز جمعه کانون های مساجد ختم مروارید سازمان اوقاف و امور خیریه حمل و نقل کوره تولید بنزین بهره برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس پالایشگاه ستاره خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می شود
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان