Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-26@23:32:23 GMT

ماهی ارزان قیمت به بازار می‎آید

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۵۱۷۹۲

ماهی ارزان قیمت به بازار می‎آید

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه تولید گونه‌های جدید مانند تیلاپیای داخلی و کپور ماهی هندی در کنار کپور ماهیان چینی در دستور کار است، گفت: برای افرادی که قدرت خرید کمتری دارند ماهیان جدیدی مانند تیلاپیای داخلی از پایان سال به بازار عرضه می‌شود.

 

حسن صالحی اظهارکرد: پروش ماهی تیلاپیا با توجه به کمبود و بی کیفیت بودن آب در مناطق کویری خراسان جنوبی، سمنان، یزد و قم آغاز شده است و امیدواریم تا پایان سال نوع داخلی این محصول به بازار بیاید؛ به همین منظور از بهمن ماه سال گذشته واردات آن به کشورمان ممنوع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود:علاوه بر تیلاپیا، تولید کپور ماهی هندی درکنار کپور ماهیان چینی براساس تحقیقاتی که توسط موسسه تحقیقات شیلات انجام شده است تولید آن با هماهنگی سازمان حفاظت محیط زیست به زودی درخوزستان آغاز شود.

 

صالحی در پاسخ به این سوال که با توجه به قیمت بالای آبزیان چه برنامه‌ای برای تامین نیاز قشر ضعیف جامعه دارید، گفت: تولید گونه‌های جدید مانند ماهی همین تیلاپیای داخلی در دستور کار است که تا پایان سال نیز به بازار مصرف عرضه می شود و می تواند نیاز افرادی که توان کمتری برای خرید آبزیان دارند، تامین کند.  

 

رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه با اشاره به آمار  تولید و صادرات آبزیان کشور گفت: 80 میلیون دلار در سال جاری تا به امروز صادرات داشته ایم که در مقایسه با سال گذشته 20 درصد رشد داشته است، در صورتی که این روند ادامه یابد این رقم در پایان سال به 550 تا 580 میلیون دلار می رسد.

 

وی تصریح کرد:در سال گذشته 32 هزار تن میگو  تولید و 26 هزار تن آن صادر شد و 150 میلیون دلار ارز آوری داشت و در سال جاری نیز برای تولید 38 تا 40 هزار تن تولید برنامه ریزی شده است؛ در 5 ماه ابتدای امسال میزان صادرات میگو بر اساس آمار گمرک ایران 100 درصد رشد داشته است.

تسنیم

110

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: خراسان جنوبی آبزیان میگو ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاکائو معضل جهانی شد!

به گزارش خبرنگار مهر مدتی است که قیمت جهانی کاکائو روند صعودی به خود گرفته است و این مساله موجب شده است تا پایگاه‌های خبری بین المللی نسبت به این نوسانات واکنش نشان دهند. بلومبرگ اخیراً در گزارشی نوشت افزایش قیمت جهانی کاکائو، مذاق تولید کنندگان و علاقمندان شکلات را تلخ کرده است بررسی‌ها از رشد بیش از ۶ برابری قیمت جهانی کاکائو حکایت دارد؛ موضوعی که می‌تواند صنعت شکلات سازی دنیا را تحت تأثیر قرار دهد.

در اوایل ماه مارس، بازارهای جهانی شاهد رشد بیش از دو برابری قیمت کاکائو در یک بازه زمانی ۱۲ ماهه شدند و جهش بی‌سابقه قیمت‌ها بسیاری از سفته بازان را با تردیدهایی روبرو کرد. اکنون بازرگانان نگران هستند که تولیدکنندگان وارد یک عقب نشینی طولانی مدت شده باشند و دیگر سراغ محصولات کاکائو نروند.

جهان برای دهه‌ها از شکلات ارزان لذت می‌برد؛ درختان پیرتر شدند و آفات محصول در کشورهای غرب آفریقا، شایع شد. وضعیت آب و هوایی نامناسب در کشورهای ساحل عاج و غنا که تقریباً نیمی از سهم بازار جهانی کاکائو را دارند نیز کاهش تولید این محصول را تسریع کرد. همه این عوامل دست به دست هم داد تا قیمت کاکائو، رشد بی سابقه‌ای را تجربه کند و کام تولید کنندگان و مصرف‌کنندگان تلخ شود.

بر اساس آنچه سازمان بین‌المللی کاکائو (ICCO) برآورد کرده، میزان تولید کاکائو در سال ۲۰۲۴ از میزان تقاضای آن عقب می‌افتد و بر این اساس برآورد می‌شود که تولید کاکائو با کسری ۳۷۴ هزار تنی روبرو خواهد شد.

در همین زمینه تریستان فلچر، تحلیگر بازار کالا به بلومبرگ اعلام کرد که زخم‌های این بحران ممکن است برای مدت طولانی در نوسانات بازار کاکائو قابل مشاهده باشد. به گفته او برخی فعالان بازار، سوداگرانه با سرعت بیشتری وارد می‌شوند و به سرعت نیز این بازار را ترک می‌کنند؛ موضوعی که به بی‌نظمی این بازار می‌افزاید و این، بدان معناست که بازارها به احتمال زیاد، تشدید نوسان را تجربه می‌کنند.

کد خبر 6087189 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • کاکائو معضل جهانی شد!