Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی با نمایندگان انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان تراکتور و کمباین دیدار و درباره مشکلات و راهکارها گفت و گو کرد.
به گزارش صدای ایران  خدارحمی در این دیدار که در محل ساختمان مرکزی بانک کشاورزی و با حضور بهزاد نیکخواه رییس اداره کل اعتبارات وهدایت سرمایه گذاری این بانک و نمایندگان انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان تراکتور و کمباین برگزار شد، با اعلام این که تسهیلات پرداختی در زیربخش مکانیزاسیون کشاورزی نسبت به سال گذشته افزایش داشته، تاکید کرد هیچ محدودیتی از نظر منابع برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان زیر بخش مکانیزاسیون کشاورزی وجود ندارد و پس از تشکیل پرونده و تکمیل مدارک، ظرف 48 ساعت پرداخت تسهیلات انجام  می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اولویت اعتباری، کم بهره بودن و نرخ 15 درصدی تسهیلات مکانیزاسیون را از اقدامات ویژه حمایتی بانک کشاورزی و فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان دانست و افزود: برای حمایت بیشتر از این زیربخش، قسمتی از اعتبار طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری نیز برای پرداخت تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی با نرخ 6 و 4 درصد تخصیص یافته که درصورت تقاضای مشتری و تکمیل مدارک، قابل پرداخت است.
خدارحمی در ادامه سخنان خود با اشاره به نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت تمام شده ماشین آلات کشاورزی که افت تقاضا در بازار داخلی را در پی داشته است، به تولیدکنندگان پیشنهاد کرد برای جبران این مشکل، توجه بیشتری به صادرات معطوف داشته و با ارتقای کیفی تولیدات داخلی، مشتریان وبازارهای خارجی را نیز مورد توجه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه در هریک از شعب بانک کشاورزی تعللی درپرداخت تسهیلات مکانیزاسیون صورت گرفت، شخصا مجدانه پیگیری و رسیدگی خواهد کرد.
  رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در پایان سخنان خود بر استفاده از ظرفیت های موجود و هم فکری برای حل مشکلات تاکید و تصریح کرد: از پیشنهادات کاربردی استقبال می کنیم.
این گزارش می افزاید، در این نشست فریدون گل افرا دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان تراکتور و کمباین نیز به مواردی از جمله سهم اندک ماشین آلات مربوط به مکانیزاسیون تولیدات باغی در ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی و لزوم توجه بیشتر به این بخش ، پایین بودن تکنولوژی تولیدات داخلی به دلیل پایین بودن قدرت خرید کشاورزان، اهمیت توجه به این معضلات و نقش آن ها در بهینه سازی تولید و بازگشت سرمایه بانک اشاره کرد.
بر اساس این گزارش نمایندگان انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان تراکتور و کمباین در این جلسه ضمن بیان مشکلات موجود در این صنف از جمله هزینه ارزیابی وثیقه و سهم الشرکه خریدار، پروسه مستندسازی و تکمیل پرونده اعتباری، تهیه تضامین لازم، مشکلات ناشی از نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت تمام شده ماشین آلات ، خواستار مساعدت بیشتر بانک برای برطرف کردن این مشکلات شدند.
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گفته مقام مسئول بانک مرکزی از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر ( حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

مصطفی قمری‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن اظهار داشت: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ 16‏/02‏/1403 ‌از تعداد یک‌ میلیون و 752 هزار و 978 نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد 411 هزار و 60 نفر ‌تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی ادامه داد: از تعداد یک‌ میلیون و 341 هزار و 919 نفر‌ متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد 470 هزار و 508 نفر (در حدود 35 درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل ‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

قمری‌وفا تصریح کرد: در این راستا، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 871 هزار و 861 نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 802 هزار و 804 نفر (در حدود 92 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 2،678 هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد 624،468 نفر و به مبلغ 1،337 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند