Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@03:29:52 GMT

دست‌یابی چین به ذخایر جدید شیل گاز

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۷۵۸۴۱

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از الاقتصادیه، وزارت منابع طبیعی چین اعلام کرد، به میزان 376.76 میلیارد متر مکعب  گاز از منابع غیر متعارف کشف کرده است.

وزارت منابع طبیعی چین اعلام کرد، آنچه که اعلام شده است، براساس اطلاعات فنی است که در اختیار دارد و قطعا حجم ذخایر اعلام شده می‌تواند بیشتر از این میزان باشد که البته همین رقم نیز 62 درصد بیشتر از رقمی است که سال گذشته میلادی اعلام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش حاکی است کل سرمایه گذاری چین در زمینۀ زمین شناسی در سال 2017 حدود 78.285 میلیارد یوان بود که به میزان 1 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است که این اکتشافات جدید نتیجه افزایش سرمایه گذاری در این زمینه است.

به گزارش فارس  رسانه‌های رسمی چین،اعلام کرده بودند: مبارزه چین با آلودگی هوا سبب شده است این کشور در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین واردکننده گاز جهان قرار گیرد.

چین که بزرگترین واردکننده نفت خام و زغال سنگ در جهان است، پس از آمریکا و روسیه، سومین مصرف‌کننده بزرگ گاز طبیعی در جهان به شمار می‌آید. با این همه، به دلیل ناتوانی تولید داخلی در تأمین نیاز این کشور، ناچار است حدود ۴۰ درصد از گاز مورد نیاز خود را وارد کند.

اطلاعات کشتیرانی نشان می‌دهد، مجموع واردات گاز چین در سال ۲۰۱۷ میلادی از راه خط لوله و محموله‌های ال‌ان‌جی، از ۶۷ میلیون تن فراتر رفته که حدود یک چهارم بیشتر از سال پیش از آن است.

واردات ال ان جی چین در سال گذشته میلادی بیش از ۵۰ درصد رشد داشته است.

با توجه به این که واردات گاز ژاپن در سال گذشته میلادی در مجموع ۸۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن بوده، چین همچنان در این زمینه عقب‌تر از این کشور است. با این همه، در ماه‌های سپتامبر و نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی، واردات گاز چین بیش از ژاپن بوده است.

کارشناسان مؤسسه مشاوره وود مکنزی پیش‌بینی می‌‎کنند که با ادامه روند کنونی، در سال ۲۰۱۸ میلادی چین در زمینه واردات گاز از ژاپن سبقت گیرد.

چین از سال ۲۰۱۷ میلادی میلیون‌ها واحد مسکونی و صنعتی را واداشت که مصرف زغال سنگ را کنار بگذارند و به جای آن از گاز طبیعی و برق برای تأمین انرژی خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: منابع طبیعی گاز چین سرمایه زمین یوان سرمایه گذاری آلودگی هوا جهان نفت واردات گاز رشد ژاپن واردات برق انرژی چین رشد گاز منابع طبیعی نفت پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۵۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف شمشیر کمیاب هزار ساله در اسپانیا

 نتایج تحقیقات جدید نشان داد که یک شمشیر کمیاب که لقب «اکس‌کالیبور» به آن داده شده است و در «والنسیا»، شهری واقع در اسپانیا کشف شده است، در حقیقت یک هزار سال قدمت دارد و این یعنی؛ این شمشیر آخرین‌بار زمانی از قبضه خارج شده است که بخش زیادی از اسپانیا تحت حکمرانی مسلمانان بوده است.

«لایوساینس» در این‌باره نوشت، این شمشیر آهنین ۴۶ سانتی‌متری در سال ۱۹۹۴ درحالی داخل یک گور پیدا شد که به صورت عمودی در آن قرار داده شده بود و به همین دلیل به یاد شمشیر افسانه‌ای پادشاه «آرتور» لقب «اکس‌کالیبور» به این شمشیر داده شد. بر اساس داستان‌های قرون وسطایی، پادشاه «آرتور» این شمشیر را که به صورت عمودی داخل یک سنگ بود از آن بیرون کشید و به تاج و تخت بریتانیا رسید.

شمشیر والنسیا در خانه‌ای متعلق به دوران اسلامی پیدا شد. مقامات شهر والنسیا در بیانیه‌ای اعلام کردند که دسته شمشیر با صفحات برنز تزئین شده و دارای انحنا‌هایی است که کار با شمشیر را راحت‌تر می‌کند.

حتی با وجود اینکه شمشیر در یک محوطه متعلق به دوران اسلامی کشف شده است، یک ویژگی آن تعیین قدمت را دشوار می‌کرد؛ خمیدگی شمشیر کمی به سمت نوک شمشیر است که این ویژگی در شمشیر‌های ساخته شده توسط «ویزیگوت»‌ها که از سال ۴۱۸ تا ۷۱۱ میلادی بر اسپانیا حکومت می‌کردند نیز دیده می‌شود. در نتیجه این ابهام مطرح شده بود که آیا این شمشیر مربوط به دوران ویزیگوتی است یا اسلامی؟!

برای پاسخ دادن به این سوال، یک باستان‌شناس از «دانشگاه گرانادا» تحقیقاتی را برای تعیین قدمت این شمشیر آغاز کرد و با بررسی فلزکاری و رسوب به جای مانده در آن، به این نتیجه رسید که قدمت این شمشیر به قرن دهم میلادی بازمی‌گردد. همچنین مشخص شد که اندازه شمشیر برای اینکه توسط یک سوارکار مورد استفاده قرار بگیرد، تعیین شده بود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله در اسپانیا
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل به ۱۹۰ میلیون متر مکعب رسید
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟