Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@13:20:11 GMT

درسی که جردن باروز به کشتی‌ ایران داد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۷۶۶۳۶

درسی که جردن باروز به کشتی‌ ایران داد

کشتی دو نابغه کشتی جهان در دیدار رده‌بندی وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان مانند بسیاری دیگر از مبارزات این دوره از رقابت ها که نشان دهنده تلاش و مبارزه تا ثانیه پایانی بود.

به گزارش مشرق، در جریان رقابت رده‌بندی وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان2018 در مجارستان، جردن باروز از آمریکا و فرانک چامیزو از ایتالیا به عنوان 2 نامدار کشتی جهان و المپیک که پیش از آغاز این رقابت ها به عنوان بخت‌های اصلی کسب مدال طلای جهان بودند، در دیدار رده بندی و برای کسب مدال برنز به مصاف هم رفتند؛ دو کشتی گیری که هر چند برای مدال برنز به مجارستان نیامده بودند اما هیچگاه دست از تلاش بر نداشتند و تا پایان جنگیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جردن باروز دارنده 5 طلای جهان و المپیک در  این مبارزه حساس، زیبا و پر فراز و نشیب برابر فرانک چامیزو کشتی‌گیر کوبایی‌الاصل ایتالیا و دارنده 2 مدال طلای جهان و برنز المپیک که کری‌خوانی زیادی نیز با هم دارند در حالیکه تا ثانیه های پایانی 4 بر 3 عقب بود دست از حملات دامنه دار خود و زیرگیری‌های مداوم با حمله به پاهای حریف قدرتمند خود بر نداشت و در نهایت با نتیجه 4 بر 4 پیروز شد و به مدال برنز جهان رسید.

اما از نکات بسیار جالب و آموزنده این رقابت جنگندگی هر دو کشتی گیر تا ثانیه پایانی با اتکا به آمادگی جسمانی بالا و میل به پیروزی بود، موضوعی که متاسفانه در مبارزات کشتی گیران ایرانی به چشم نمی خورد و همین امر باعث شکست تعدادی از کشتی گیران ما در ثانیه‌های پایانی شد. بدون شک یکی از عوامل بسیار مهم شکست کشتی‌گیران ایرانی حتی حسن یزدانی برابر دیوید تیلور آمریکایی آمادگی نامناسب بدنی و کم آوردن در لحظات پایانی و سرنوشت‌ساز مبارزاتشان بود که همین امر باعث شکست‌های تلخی برای کشتی گیران ما همچون رضا اطری، محمد باقر یخکشی، عزت‌الله اکبری و مصطفی حسین خانی شد شد.

مقاومت باروز در ثانیه های پایانی مقابل چامیزو و یا حتی ایستادگی بی نظیر بونه رودریگز کوبایی برابر رقیب روس در فینال 61 کیلوگرم می تواند درسهای بزرگی به کشتی‌گیران ایرانی بدهد.

حسین خانی در 10 ثانیه آخر به جردن باروز باخت، اطری در 2 ثانیه آخر مغلوب آندریتسف از بلاروس شد، یخکشی درست در ثانیه پایانی به رودریگز کوبایی باخت و عزت الله اکبری در حالی که تا فینال 15 ثانیه فاصله داشت براحتی پای خود را در اختیار جبرئیل حسن اف آذربایجانی گذاشت تا این نفرات در ثانیه های پایانی برد را با باخت عوض کنند.

در بسیاری از مبارزه‌های این دوره از مسابقات که بسیار زیبا و تماشاگر پسند بود و سطح کیفی بالایی نیز داشت، بسیاری از کشتی گیران شاخص و نه چندان مطرح خارجی تا ثانیه پایانی دست از تلاش و مبارزه بر نداشتند و توانستند با تلاش زیاد شکست را با پیروزی عوض کنند، اما کشتی‌گیران ما درست در ثانیه های پایانی برد را تقدیم حریفان کردند و شکست را پذیرا شدند.

قطعا این نقص بزرگ و نحوه تمرینات آماده‌سازی و جنگندگی کشتی‌گیران ایران تا لحظه آخر باید مورد تجدید نظر جدی قرار گیرد.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین آمریکا ایران تیم ملی جردن باروز قهرمانی جهان کشتی آزاد کشتی گیر مجارستان مصطفی حسین خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد

به گزارش خبرنگار مهر، پریان نظام زاده عضو و لیدر تیم سفیر هوش مصنوعی ایران ساخته(رساله تحقیقاتی دانشگاه تهران) در مسابقات بین المللی کشور ترکیه شرکت کرد و صاحب مدال طلا و اخذ اولین جایزه ویژه مسابقات از طرف سازمان اختراعات کشور ترکیه شد.

این دوره مسابقات با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان در مرکز تجارت و فناوری های استانبول با حضور رئیس سازمان اختراعات کشور ترکیه، رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان، نمایندگان سفیر جمهوری اسلامی ایران و ... در کشور ترکیه برگزارشد.

تیم جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات به لیدری دکتر سید احمدرضا افشاری دانشمند هوش مصنوعی ایران و جهان حضور داشت که بار دیگر پرچم هوش و ذکاوت این دانشمند در پرورش دانشمندان نوجوانان این مرز و بوم در هماورد و قله‌ای دیگر از جهان برافراشته شد.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود.

این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی، قطر، هند، هلند، فرانسه و اسپانیا به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و ... بود.

در این دوره از مسابقات که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به پنج طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

کد خبر 6093905

دیگر خبرها

  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان