Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: روزانه هشت هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب در مرزهای سه‌گانه کشور ما با عراق تهیه و توزیع می‌شود. ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۳ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شلمچه، جواد خادمی امروز در حاشیه بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده وزارت نیرو در سال‌های گذشته در مرزهای خروجی جمهوری اسلامی در دو بخش قابل‌بیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بخش نخست شامل ارائه خدمات پایدار و مداوم در قالب خط انتقال آب به مرزهای خروجی شلمچه و چذابه، روشنایی تمامی پارکینگ‌ها و مواکب مستقر است و دیگری خدمات خاص اربعین است که  در مرزهای شلمچه و چذابه و مهران ارائه می‌شود.

خادمی با اشاره به استقرار حدود 85 دستگاه تانکر آب‌رسان سیار از سراسر شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی در شلمچه و چذابه، عنوان کرد: در مرزهای سه‌گانه حدود 400 نفر از همکارانمان به زائران  خدمات می‌دهند.

خادمی با اشاره به تأمین و توزیع روزانه هشت هزار و 500 مترمکعب آب در مرزهای سه‌گانه اظهار کرد: از این میزان آب، چهار هزار و 500 مترمکعب در شلمچه، هزار و 500 مترمکعب آب در چذابه و دو هزار و 500 مترمکعب آب در مهران تأمین و توزیع می‌شود.

جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین از استقرار حدود 35 دستگاه تانکر آب‌رسان سیار در مرز مهران خبر داد و تصریح کرد: این کار به‌طور روزانه انجام می‌شود. تاکنون همکاران ما در اداره آب منطقه‌ای کشور حدود 5 میلیون بطری آب را در میان زائران اربعین در مرزهای سه‌گانه توزیع کرده‌اند.

خادمی گفت: در مرزهای سه‌گانه شلمچه، چذابه و مهران سه دستگاه بسته‌بندی آب جرعه‌ای مستقر کرده‌ایم که درمجموع دستگاه‌ها به‌طور روزانه 150 هزار لیوان 250 سی. سی آب تولید می‌کنند.

وی همچنین از احداث 150 چشمه حمام در مرزهای سه‌گانه خبر داد و افزود: در عراق نیز براساس تقسیم‌کاری که میان قرارگاه اربعین وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب انجام‌شده، خدمات قابل‌ملاحظه‌ای به زائران در شهرهای کربلا، نجف اشرف، سامرا و کاظمین توسط شرکت آب و فاضلاب تهران ارائه می‌شود،

جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عنوان کرد: کار تأمین و توزیع آب بسته‌بندی توسط شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی در شهر کاظمین و در نجف اشرف، سامرا و کاظمین توسط شرکت آب و فاضلاب استان تهران صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ارائه خدمات آب‌رسانی و حمام و توزیع پنج میلیون بطری آب‌معدنی در عراق اظهار کرد: خط غدیر آب شهرهای آبادان، خرمشهر و مرز چذابه را پوشش می‌دهد. مشکل پائین بودن دبی آب در چذابه پائین تر است اما آن آبی که ما برای زائران تأمین می‌کنیم از شوش است که آبی بسیار باکیفیت است، در زمان حاضر این خط پس از اتمام شستشو وارد مدار و آماده بهره‌برداری می‌شود و خوشبختانه در تأمین آب موردنیاز برای زائران هیچ مشکلی نداریم.

‌جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: همکاران ما در اهواز به‌دلیل طراحی و جانمایی از پیش انجام‌شده، شبکه فاضلاب چذابه را با اعتبار حدود 3 میلیارد تومان راه‌اندازی کردند، همکاران ما در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خوزستان همچنین شبکه آب‌رسانی به مواکب را با صرف حدود 2.5 میلیارد تومان به انجام رساندند.

انتهای پیام/ ز

R41468/P41362/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان