Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام مجتبی رضایی  در گفت و گو با خبرگزاری «حوزه» با اشاره به برپایی دوره های مختلف آموزش مشاور در استان‌های کشور، اظهارداشت: این مدیریت در دو بخش «مشاوره» و «خانواده» خدمات متعددی را به جامعه روحانیت و خانواده معظم ایشان ارائه می دهد.
مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه با اشاره به بخش مشاوره، افزود: بحمدالله از سال 89 شاهد برگزاری دوره های تربیت مشاوره در قم و استان های کشور هستیم به این صورت که در هر استان از معاون  تهذیب می خواهیم بین 40 تا 60 نفر از اساتید که دارای ویژگی هایی از جمله؛ دارای وجه خوب اخلاقی و شخصیتی باشند، محل مراجعه سایر طلاب و عموم مردم باشند، مهذب و داری حسُن خلق بوده و لذا این مدیریت به این معیارها اکتفا نکرده و از هر 60 نفر طلبه اقدام به گرفتن مصاحبه حضوری و تست می کند تا در نهایت 20 نفر برگزیده از هر استان در دوره های دانش‌پژوهان تربیت مشاور حضور پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام  رضایی ادامه داد: این دوره‌ها را در 3مرحله شامل 120 ساعت دوره مقدماتی، 120 ساعت دوره تکمیلی و دوره تخصصی با توجه به تخصص و فراخور بین 60 تا 100 ساعت پشت سر خواهند گذاشت و در نهایت پس از انجام 5 تست استعدادیابی و موفقیت در آن، گواهی پایان دوره را و با مهر دبیرخانه مرکز مدیریت تحویل خواهند گرفت.
مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه اظهارداشت: اهمیت مسأله حضور در کلاس، فعالیت کلاسی، ارائه پروژه و طرح های تحقیقاتی مرتبط موضوعاتی است که در کلاس های آموزشی نهادینه شده و مورد توجه اساتید و برنامه ریزان دوره است.

این استاد مشاور ادامه داد: هر دوره بر اساس استعداد سنجی که انجام می گیرد مشاورین به گروه های پنج گانه؛ خانواده، ازدواج، کودک و نوجوان، استعدادیابی و تحصیلی و روان درمانی تقسیم بندی می شود.
وی با بیان اینکه تا کنون 447 گواهی اتمام دوره مقدماتی صادر شده است، بیان داشت: در استان گلستان دوره تکمیلی تمام شده و بزودی دوره تخصصی تربیت مشاور آغاز می‌شود و در اهواز نیز دوره تخصصی راه اندازی شده است.
حجت الاسلام رضایی گفت: برای کاشان دوره جدید ویژه خواهران و برادران آغاز شده است و دو هفته قبل دوره یزد آغاز و هفته گذشته اولین سرفصل که اصول و فنون مشاوره باشد برای آنان برگزار شد.
مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه با بیان اینکه کسانیکه در این دوره حضور پیدا می کنند با جدّیت و سختگیری های لازم پذیرش می شوند، ادامه داد: با توجه به سرفصل ها و ارائه نکات علمی، عملی و کاربردی برای داوطلبان، گاهی شاهد حضور فارغ التحصیلان دانشگاهی حتی در مقطع کارشناسی ارشد هستیم.
وی افزود: ارائه نکات کاربردی، بهره گیری از آخرین دستاوردهای روانشناسی رشد و نظرات جدید در علم روانشناسی و مشاوره از ویژگی های بارز دوره های تربیت مشاور مدیریت مشاوره و خانواده معاونت تهذیب حوزه های علمیه می باشد.
مدیر مشاوره و خانواده حوزه های علمیه با بیان اینکه در حال حاضر دوره تکمیلی در 10 استان و دوره تخصصی در دو استان در حال برگزاری است، اظهارداشت: در دوره تکمیلی بخش اعظمی از سرفصل ها به صورت کاملاً کاربردی و عملیاتی به صورت کارورزی حرفه ای (سوپروایزری) به اجرا گذاشته می شود.

حجت الاسلام رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به بخش دیگری از فعالیت های این مدیریت اشاره کرد و گفت: با توجه به سیاست بومی سازی فعالیت ها و استفاده از ظرفیت های استانی، بحث اعزام مشاور به مدارس علمیه از سوی ستاد به صف با توجه به شرایط فعلی یک تا دو بار در سال محقق می شود تا خود استان ها مستقل شود.
وی با بیان اینکه در سال 96 بیش از 3هزار ساعت کار صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در خصوص مشاور ما مساله ای به نام مشاور ثابت در استان ها نداریم ولی در قم 106 مشاور، مباحث مربوط به امور طلاب، مشاوره های فردی، حل و فصل مشکلات موجود، ارائه خدمات مشاوره تحصیلی و خانوادگی را پیگیری می کنند.
مدیر مشاوره و خانواده حوزه های علمیه تصریح کرد: در سال گذشته 20 هزار مورد مشاوره فردی در مدارس علمیه صورت گرفته است.
 استاد حوزه علمیه قم به ارائه دوره های آموزش تخصصی طلاب اشاره کرد و گفت: در قم هسته دوره های همچون؛ «روان درمانی»، «درمان چند بُعدی»، «استعدادیابی»، «راهنمایی و مشاوره تحصیلی»، «روانشناسی» و... تشکیل شده است که هر کدام با توجه به اینکه دارای دبیر و شورایی هستند به صورت مستقل جلساتی را برگزار می کنند و از طریق پیام رسان های اجتماعی در اختیار سایر اعضای گروه قرار می دهند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۸۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • آیت‌الله کعبی: طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی