Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@03:01:22 GMT

پیشگیری از ریزش مو با ماساژ سر

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۹۰۹۵۰

پیشگیری از ریزش مو با ماساژ سر

رکنا: برای داشتن موهایی پرپشت و سالم این موارد را رعایت کنید.

شوره سر در واقع سلول های مرده پوست سر است و مسری نیست.برخی پزشکان بر این باورند که علت شوره سر، رشد بیش از اندازه یک نوع قارچ می باشد.از دیگر علت ها می توان به پوست چرب، استرس، چاقی، سرما، آب و هوای خشک، اگزما و پسوریازیس اشاره کرد.خارش سر نیز می تواند باعث شوره سر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کاهش تجمع سلول های مرده پوست، از شامپوهای ضد شوره استفاده کنید. به مدت ۵ دقیقه، شامپو را بر سرتان بمالید و سپس آب بکشید.

شوره زرد سر

اگر تکه های شوره سرتان، چرب و زرد بود، ممکن است دچار بیماری درماتیت شوره ای شده باشید. درماتیت شوره ای، یک بیماری التهابی پوست است که می تواند در محل هایی که تعداد زیادی غدد چربی موجود است (پوست سر و صورت)، ظاهر شود.

این بیماری در اثر مشکلات هورمونی، قارچ ها و برخی مشکلات عصبی به وجود می آید و با کمک شامپوهای ضد شوره و داروهای استروئیدی و ضد قارچ درمان می شود.

ریزش طبیعی مو

کارشناسان درباره تعداد طبیعی موهای ریخته شده در روز بر این باورند که روزانه ۱۰۰ تار مو یا بیشتر از سر ما می ریزد. ۹۰ درصد فولیکول های مو، در هر زمان مو را تولید می کنند و ۱۰ درصد باقیمانده، در مرحله استراحت (تلوژن) هستند و بعد از ۲ تا ۳ ماه، این موها نیز می ریزند. به طور کلی موهای جدید، جایگزین موهای قدیمی می شوند.

جراحی، زایمان، برخی داروها، تغذیه غلط، استرس شدید و مشکلات تیروئید موجب می شوند که موها در مرحله استراحت (تلوژن) باقی بمانند.

کچلی منطقه ای

در کچلی منطقه ای، سیستم ایمنی بدن اشتباها به فولیکول های مو حمله می کند و باعث ریختن موها می شود. اکثر مردم دارای ۱ تا ۲ منطقه بدون مو بر سر خود هستند، ولی در برخی، تمام موها می ریزند.

کچلی منطقه ای مسری نیست و علت آن، مسائل روحی-روانی می تواند باشد. موها ممکن است دوباره رشد کنند و با درمان تحت نظر پزشک Doctor متخصص، رشد موها تسریع می شود.

ریزش مو در مردان

۹۰ درصد ریزش مو در مردان، ژنتیکی و ارثی است. ریزش مو را فقط از خانواده پدری خود به ارث نمی ببرید، بلکه ممکن است از خانواده مادری خود نیز ارث ببرید، برای مثال: ممکن است پدر مادرتان، ریزش مو داشته باشد.

طاسی مردانه، از ریزش مو در شقیقه ها شروع می شود و تا تاج سر ادامه می یابد.

ریزش مو در زنان

ریزش مو در زنان نشان می دهد موی سر آنها نازک و شکننده شده است. زنان به ندرت طاس می شوند و آنها بسیار آهسته تر از مردان، موهای خود را از دست می دهند. موی بلند فشاری را بر ریشه مو وارد نخواهد کرد.

آلوپسی (کم پشتی مو) و تخریب مو

کشیدن موها و یا سفت بستن موها (با کش یا گیره) باعث تخریب فولیکول های مو و در نتیجه شکستن و ریزش آنها می شود.

موهای مصنوعی و چیزهایی که به موها می زنید، نیز گاهی باعث آلوپسی می شوند، زیرا فشار زیادی بر موها وارد می کنند. معمولا، کوتاه کردن مو باعث رشد مجدد مو می شود.

سفید شدن مو

سفیدشدن موها، معمولا بر اثر افزایش سن نیست. اگر شما هنوز ۴۰ سال ندارید و چند تار مویتان سفید شده است، این مسئله را در خانواده خود ببینید، زیرا ارثی است.

سفید شدن زودرس موها می تواند به علت کم خونی، مشکلات غده تیروئید، کمبود ویتامین B۱۲ و ویتیلیگو (یک نوع بیماری پوستی) باشد.

آسیب مو در اثر آفتاب

اگر زیاد در معرض نور خورشید قرار بگیرید، موهایتان خشک و شکننده می شوند. اگر دارای موهای نازک باشید، خطرآفتاب سوختگی در پوست سرتان افزایش می یابد. بنابراین بهتر است روزهای آفتابی، کلاه بر سرتان بگذارید (البته آقایان).

عوامل آسیب‌رسان به مو

خشک کردن (مثل سشوار)، رنگ کردن، دکلره کردن و حتی زیاد برس کشیدن موها باعث تخریب لایه بیرونی مو (کوتیکول) می شود. هنگامی که هسته داخلی مو در معرض این عوامل باشد، موها خشک و کم پشت می شوند. این عوامل به صورت جزئی باعث از دست دادن سلامتی مو می شوند.

ریزش مو در اثر برخی داروها

در میان داروهایی که موجب ریزش مو می شوند، می توان از این داروها نام برد:

داروهای پایین آورنده کلسترول

داروهای ضد افسردگی

داروهای غیراستروئیدی و ضد التهابی ( NSAIDs)

داروهای یائسگی

داروهای ضدبارداری

آنتی بیوتیک ها

معمولا وقتی مصرف این داروها را قطع کنید، ریزش مو نیز متوقف می شود.

تغذیه مو

برای سالم ماندن مو؛ نیاز به پروتئین، آهن، چربی امگا۳، روی و ویتامین A دارید. البته مصرف زیاد ویتامین A موجب ریزش مو می شود، پس مراقب باشید.

رژیم خیلی کم کالری باعث می شود که مواد مغذی به بدن و موهایتان نرسد. اگر فردی کمبود شدید تغذیه ای داشته باشد، موها کاملا می ریزند.

اگر خواهان موهای درخشان و سالم هستید، ماهی و گردو (منبع امگا۳)، اسفناج و هویج (منبع ویتامین A)، آجیل (منبع سلنیوم) و قارچ (منبع روی) مصرف کنید.

برای حفظ سلامت موها، لبنیات کم چرب، غلات سبوس دار و سبزیجات مصرف کنید.

ماساژ پوست سر

هیچ مدرکی دال بر این که ماساژ Massage پوست سر باعث کندی ریزش موها می شود، وجود ندارد.

ماساژ سر باعث کاهش استرس می شود. در پوست سر، پایانه های عصبی وجود دارد که باعث حساس شدن پوست سر نسبت به تماس می شود. مالش پوست سر باعث کاهش این حساسیت می شود.

ماساژ دادن پوست باعث آزاد شدن هورمون هایی از قبیل دوپامین و سروتونین نیز می شود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

این پزشک در ایرانشهر راز بی شرمانه ای داشت! ماجرای قتل جنجالی دکتر تهرانی چه بود ؟ / خانواده هکی فاش کردند! خاشقجی ابتدا تلفنی با بن سلمان حرف زد و بعد کشته شد! / 4 تماس با ولیعهد در روز قتل آزادی یک فرمانده ایرانی از دست داعشی ها! + جزییات رسوایی جدید دیگر اعضای شورای شهر این بار در استان تهران! این مرد را می شناسید؟! / او به دختران تهرانی رحم نمی کرد! + فیلم تجاوز پسر معلم به دختر 5 ساله در دستشویی مهدکودک + عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا تجاوز فجیع به دختر 6 ساله در کنار کانال آب + عکس شکار دختران بد حجاب با تاکسی خطی یک روز شوهرم با زن دوستش صمیمی اش فرار کرد ! جسد خاشقجی در 3 صندوق سیاه به کنسولگری عربستان برگشت +آخرین عکس قبل از مرگ جدیدترین خبر/ دستگیری یک زن در حادثه تروریستی اهواز حمله خونین دانش‌آموز اهوازی به معاون مدرسه! تلاش برای رفع توقیف فیلمی با بازی فاطمه معتمدآریا

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه پزشک Doctor سلامت ماساژ Massage مو ماهی آسیب رعایت ریزش ریزش مو شوره سر درمان قطعی ماساژ سر عکس ایران دختر ایرانی فیلم زندگی قتل اینستاگرام پلیس پدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل شایع پیری زودرس پوست صورت

ظهور زودرس چین و چروک‌های پوستی در سنین جوانی برای هر کسی ناخوشایند است و به همین علت افراد همیشه سعی می‌کنند با کمک کرم‌ها و لوسیون‌های ضد چروک تا جایی که می‌توانند ظهور این چروک‌ها را به تعویق اندازند غافل از اینکه شاید طرز زندگی کردن و عادت‌های ما دلیل پیر شدن ظاهرمان باشد.

به گزارش ایسنا، حفظ شادابی و نشاط پوست همواره یکی از دغدغه‌های مهم افراد است که به همین دلیل اقدام به خرید کرم‌ها، استفاده از روش‌های درمانی، جوانسازی، لیزر و... می‌کنند غافل از آنکه سبک زندگی مناسب، تاثیرگذارترین عامل در حفظ جوانی پوست است.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، در اینجا ۹ علت شایع پیری زودرس پوست و روش‌های مقابله با آن‌ها ذکر شده است:

_ نور خورشید: قرار گرفتن در معرض نور خورشید یک عامل بسیار مهم در بروز لکه‌های پوستی، چین و چروک و کاهش قابلیت ارتجاعی پوست به علاوه افتادگی پوست است. در واقع ۷۰ درصد از روند پیری پوست بستگی به میزانی نوری دارد که از خورشید به طور مستقیم به پوست انتقال یافته است. تابش خورشیدی باعث شتاب در تخریب الیاف کلاژن در پوست از طریق فرایند اکسیداسیون می‌شود و پدیده‌ای به نام الاستوزیس خورشیدی ایجاد می‌شود. اکسیداسیون همچنین باعث آسیب به سلول‌های پوست شده و منجر به تقسیم غیر طبیعی این سلول‌ها می‌شود؛ بنابراین تابش نور خورشیدی خطر ابتلا به ضایعات بدخیم و پیش بدخیم پوست را افزایش می‌دهد و البته پوست را خشن، نازک و پر چین و چروک می‌کند.

در این زمینه لازم نیست که کلا آفتاب را از زندگی خود حذف کنید فقط باید هر بار که از خانه خارج می‌شوید، یک کرم ضد آفتاب مناسب با فاکتور حفاظت در برابر خورشید حداقل ۱۵ را استفاده کنید. فراموش نکنید که نور خورشید در ساعات ۱۰ تا ۴ بعد از ظهر بیشترین آثار مخرب را دارد.

_ سیگار کشیدن: سیگار باعث چین و چروک‌های زودرس و بخصوص در مکان‌هایی از پوست می‌شود که نازک‌ترند. مانند دو طرف چشم، خطوط خنده، بالای لب فوقانی. این خطوط معمولا ۱۰ تا ۱۵ سال زودتر در افراد سیگاری نسبت به غیر سیگاری‌ها ظاهر می‌شود. بروز این تغییرات پوستی به این دلیل است که در میان افراد سیگاری سطح ویتامین C بدن کاهش می‌یابد. ویتامین C جزء کلیدی تولید الیاف کلاژن است که مسئول حفظ جوانی و سلامت پوست هستند.

در این زمینه نیز اگر شما یک فرد سیگاری هستید، از پزشک خود می‌توانید در مورد راه‌های ترک سیگار مشورت بگیرید. می‌توانید از مطالب آموزشی موجود در اینترنت و کتاب‌های مربوط به ترک سیگار هم استفاده کنید.

_ رژیم غذایی کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات‌های ساده: رژیم غذایی غنی از قند‌های ساده و شیرینی باعث می‌شود بافت همبند پوست سفت و سخت شود و قابلیت ارتجاعی خود را از دست بدهد؛ بنابراین برای حفظ شادابی پوست‌تان از همین الان به سراغ منابع پروتئین کامل بخصوص لبنیات و گوشت‌های کم چرب، تخم مرغ، آجیل فاقد نمک، سویا و غذا‌های دریایی بروید.

_ رژیم غذایی کم میوه و کم سبزی: میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند. از طرفی قرار گرفتن در معرض نور خورشید، سیگار، بیماری‌های مزمن، آلودگی هوا و ... فرد را در معرض آسیب‌های اکسیداسیون قرار می‌دهد. آنتی اکسیدان‌های محلول در رژیم غذایی مانند لیکوپن، لوتئین، بتاکاروتن و سایر آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات تا حد زیادی فرایند آسیب‌های اکسیداتیو را کاهش می‌دهد.

در این زمینه نیز سراغ میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین C بروید که برای تولید کلاژن ضروری است. انواع توت‌ها سرشار از این ویتامین هستند.

_ رژیم‌های لاغری: رژیم‌های غیراستاندارد و مداوم باعث پیری زودرس پوست می‌شوند. این رژیم‌ها معمولا همراه با پایین و بالا رفتن مداوم وزن هستند. کاهش وزن باعث ایجاد چین و چروک و شل شدن پوست می‌شود. مصرف بیش از حد نمک، سیب زمینی سرخ کرده، قهوه و شیرینی‌جات نیز در طولانی مدت به پوست آسیب می‌رساند و باعث پیری زودرس پوست می‌شود؛ بنابراین بهترین حالت کاهش وزن کم کردن نیم کیلو در هفته است.

_ استرس: استرس عاطفی طولانی مدت باعث ترشح زیاد هورمون‌های استرس مانند کورتیزول و آدرنالین می‌شود. این هورمون‌ها روند پیری را با سرکوب سنتز طبیعی بافت همبند، چاقی صورت و آسیب به تراکم استخوانی بیشتر می‌کنند.

برای کاهش استرس می‌توانید از یک مشاور روانشناس کمک بگیرید یا ورزش را به فهرست کار‌های روزانه‌تان اضافه کنید. مدیتیشن و انجام کار‌های مورد علاقه‌تان نیز تاثیر بسزایی روی کاهش سطح استرس می‌گذارند.

_ کمبود خواب: کمبود خواب به سلول‌های پوستی فشار می‌آورد و تولید سلول‌های جدید را مختل می‌کند. از طرفی باعث استرس می‌شود و کل سیستم بدن را به هم می‌ریزد؛ در نتیجه دور چشمان‌تان تیره شده و روز به روز چروک‌ها عمیق‌تر می‌شوند؛ بنابراین هرشب بین ۷ تا ۸ ساعت خواب مداوم داشته باشید و از خوابیدن هنگام روز خودداری کنید.

_ نوشیدن الکل: نوشیدن الکل باعث آسیب به بافت و رنگ پوست می‌شود. یکی از نشانه‌های سوء مصرف الکل قرمزی پوست گونه‌ها و روی پل بینی به دلیل تغییر ظاهر مویرگ‌ها است.

به این ترتیب اگر می‌خواهید این عوارض پوستی ناشی از الکل را برطرف کنید، تنها چاره این است که الکل را کنار بگذارید و در عوض روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید.

_ استفاده از لوازم آرایشی: لوازم آرایشی به خودی خود باعث پیری زودرس و چروک پوست نمی‌شوند، اما می‌توانند باعث خشکی پوست شوند. خشکی نیز می‌تواند حالت چروک کاذب ایجاد کند. معمولا یکی از علل چروک به صورت کاذب، خشکی شدید پوست است که با استفاده از لوازم آرایشی نامرغوب، ممکن است اتفاق افتد و باعث پیری زودرس پوست‌تان شود؛ بنابراین هنگام خرید لوازم آرایشی حتما به برچسب استاندارد آن‌ها توجه کنید و قبل از خواب به طور کامل آن‌ها را از صورت خود پاک نمایید.

دیگر خبرها

  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ساخت وسایل لوکس از پوست هزاران تمساح در کارخانه‌ (فیلم)
  • پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه