Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز مرگ دو خواهر اهوازی در یکی از بیمارستان‌ها را تأئید کرد و گفت: تیمی از معاونت بهداشت و معاونت درمان برای بررسی این مسئله تشکیل شده است.
به گزارش خرداد، فرهاد حمزه لوئی امشب در گفت‌گو با فارس در رابطه با مرگ 2 خواهر خردسال اهوازی پس از مصرف دارو، اظهار کرد: خانواده این دو کودک در روز جمعه و یکشنبه در حالی برای مداوای دو کودک خود به بیمارستان ابوذر اهواز مراجعه می‌کنند که حال عمومی کودکان بسیار بد گزارش شده و ضایعات مغری بر جای گذاشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کودکان در حالت کمای عمیق مراجعه کردند، افزود: این دو کودک قبل از مراجعه به بیمارستان توسط مطب خصوصی ویزیت شده بودند و پس از وخیم شدن حال آنها خانواده تصمیم می‌گیرند که آنها را به بیمارستان بیاورند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: نام پزشک معالج کودکان در پرونده پزشکی قید نشده است؛ در بیمارستان با وجود تلاش زیادی که برای احیا این 2 کودک می‌شود اما کودکان فوت می‌کنند.
حمزه لوئی عنوان کرد: به منظور بررسی این مسئله یک تیم از معاونت درمان و یک تیم از معاونت بهداشت تعیین شده است.
وی در پاسخ سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه کودکان به پزشکی قانونی انتقال داده شده‌اند، و آیا با مجوز پزشکی قانونی اجازه تدفین آنها صادر شده، گفت: این مسئله ارتباطی با دانشگاه علوم پزشکی ندارد و در این مورد قوه قضائیه باید تصمیم بگیرد.
حمزه لوئی به نقل از خانواده دو کودک عنوان می‌کند: مسئولان مهد کودک به منظور پیشگیری از شپش به دانش‌آموزن محلول دارویی دادند که مصرف کنند که ممکن است مسمومیت مربوط به این دارو باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، گفته می‌شود که نفس هانیه 1.5 ساله و فاطمه 5 ساله پس از مصرف دارو سنگین می‌شود و در بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند. در روزهای گذشته خبری مبنی بر تعطیلی سه داروخانه به دلیل ارائه داروهای تاریخ مصرف گذشته در خوزستان منتشر شده بود. برچسب ها: اهواز ، مرگ ، حادثه

منبع: خرداد

کلیدواژه: اهواز مرگ حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر

مرکز دفاع مدنی در غزه اعلام کرد از دبیرکل سازمان ملل درخواست کرده کمیته بین‌المللی مستقلی را برای تحقیقات درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه در مجتمع پزشکی ناصر، تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، محمود بصل، سخنگوی دفاع مدنی در غزه گفت: ما از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستیم کمیته تحقیقات مستقلی را درباره کشتارهای جمعی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ویژه کشتارهای مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس تشکیل دهد.

به نقل از خبرگزاری سما، وی افزود: تیم‌های نجات تاکنون توانستند پیکر ۳۹۲ شهید را از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر بیرون بکشند که ۱۶۵ تن از آنها به سختی توسط خانواده‌ها و نزدیکانشان شناسایی شده‌اند. ۱۱۰ پیکر دیگر نیز از خارج ساختمان این مجتمع و در اطراف آن در غرب خان یونس بیرون کشیده شدند.

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ ابلاغیه را از شهروندان درباره مفقود شدن فرزندانشان در منطقه خان یونس دریافت کردیم.

جمعه دفاع مدنی غزه از پایان عملیات جستجو و بیرون کشیدن پیکر شهدا از گورهای جمعی مجتمع پزشکی ناصر بعد از حدود یک هفته خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی هفت آوریل بعد از چهار ماه از آغاز عملیات زمینی برای آزاد کردن اسرای خود از خان یونس عقب نشینی کرد.

محمود بصل گفت: عملیات جستجوی شهدا ۲۴ ساعته در سرتاسر نوار غزه ادامه دارد. ما با مشارکت وزارت بهداشت و خدمات پزشکی و طب جنایی تمام این جنایت‌ها را مستند کرده و اسناد و مدارک و تصاویر و ویدیوهای لازم برای کشف جنایت‌های رژیم اشغالگر در مجتمع پزشکی ناصر را در اختیار داریم. پیکرهایی که از این گورها بیرون کشیدیم نشان می‌دهد که دهان برخی از شهدا بسته شده بود و این رژیم برخی دیگر را برهنه کرده بود. بعضی از آنها دست و پایشان بسته شده و بعد در این گورها دفن شده بودند. پیکر شهدا نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر مرتکب جنایت‌های نسل کشی و ضد انسانی شده که ایجاب می‌کند یک کمیته بین‌المللی مستقل برای تحقیقات در این خصوص تشکیل شود. ما پیکر کودکان، سالمندان، زنان و جوانان را از این گورها بیرون کشیدیم. این نخستین جنایت در این نوع نبود بلکه ارتش رژیم اشغالگر چنین جنایت‌هایی را در تمام مناطق غزه انجام داده است. این جنایت‌ها در مجتمع الشفا، بیمارستان المعمدانی در شهر غزه و بیمارستان کمال عدوان در شمال نیز انجام شده است.

وی بر اهمیت تحقیقات درباره جنایت‌های بیمارستان ناصر و سلاح‌ها و مهماتی که در عملیات قتل فلسطینی‌ها استفاده شده، تاکید کرد و گفت: ما احتمال می‌دهیم که از مواد و تجهیزات ممنوعه بین‌المللی در جنگ اسرائیل استفاده شده باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • تجمع دانشجویان اهوازی در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • اقدام کریستوفر کنت برای کودکان اهوازی
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر