Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:34:29 GMT

سالانه ۴۵ تن گیاه دارویی در استان قزوین تولید می شود

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۸۸۷۰۸

سالانه ۴۵ تن گیاه دارویی در استان قزوین تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبری روز دوشنبه جلسه ستاد گیاهان دارویی که با حضور مجید اسماعیلی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان و اعضای ستاد برگزار شد اظهار کرد: این میزان تولید گیاهان در سطح ۴۶ هکتار از اراضی کشاورزی استان تولید می شود.

وی پیش بینی کرد : در سال جاری؛ توسعه سطح زیر کشت گیاهان دارویی به ۵۰ هکتار برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ی اکبری؛ از این میزان سطح زیر کشت بیش از ۳۲ هکتار به کشت گل محمدی اختصاص دارد که حدودا سالانه ۲۰ تن گل تر تولید می شود.

وی اضافه کرد : همچنین سطح زیر کشت زعفران در استان ۴۳ هکتار است که ۱۰۰ کیلو گرم محصول برداشت می شود.

به گفته وی : ستاد مرکزی گیاهان دارویی استان با توجه به اجرایی شدن طرحهای مختلف گیاهان داروئی در عرصه های اراضی مستعد مناطق مختلف شهرستانهای تابعه، ایجاد اشتغال در بخش فعال جامعه و همچنین تشویق و ترغیب بهره برداران به تولید گیاهان دارویی در زمینه تعیین نیاز آب مزارع گیاهان داروئی به تفکیک هر گونه گیاهی در عرصه های مختلف استان به منظور استفاده در ماههای سال زراعی با اولویت گیاهان گل گاو زبان وگل ختمی و بیدمشک و به لیمو وتریتیکاله وبادرنجبویه و گل محمدی وزعفران و باریجه و عناب و جینکوبیلوبا و جین سینگ و جوجوبا و فیسالیس و آلوئه ورا و شاه بلوط و سرخ ولیک و سیاه دانه را در دست مطالعه دارد.

اکبری افزود : با توجه به کاهش بارشهای جوی در منطقه؛ طرح تولید گیاهان داروئی در بخش الگوی کشت باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین؛ عدم وجود تعاونی تولید کنندگان گیاهان داروئی فعال، عدم وجود سرمایه گذار ویژه در بخش گیاهان داروئی (تولید و فراوری)، عدم بازار مطمئن و بورس و پایانه خرید و فروش گیاهان داروئی، کمبود صنایع تبدیل مرتبط با گیاهان داروئی، کمبود تحقیقات اقلیمی ونبود تعیین سنجش نیاز آبی در توسعه گیاهان داروئی و واردات گیاهان داروئی باعث از بین رفتن انگیزه کشت گیاهان داروئی مثل سیاه دانه را از مهمترین مشکلات تولید این محصولات در استان برشمرد.

اکبری خاطر نشان کرد : شرایط اقلیمی جهت کشت گیاهان دارویی جدید مانند؛ جوجوبا و جین سینگ وعناب و باریجه و شاه بلوط و سرخ ولیک و سیاه دانه در استان باید ارزیابی و امکان سنجی شود.

وی یاد آور شد : با توجه به وجود دو شرکت معتبر فعال به عنوان مشاور سازمان جهاد کشاورزی در بحث توسعه و خرید گیاهان داروئی استان دربخش گیاهان داروئی می توان اقدامات مناسبی در راستای توسعه و کشت گیاهان دارویی در استان فراهم شود.

کد خبر 4444529

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین علی اکبری گیاهان دارویی اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران گرگان بوشهر مشهد شهرکرد کرمانشاه شیراز موکب یاسوج سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان