Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دومین جلسه رسیدگی به پرونده متهم اخلال در نظام اقتصادی از طریق بازار ارز، در شعبه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی در دادگاه انقلاب شیراز برگزار شد. به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، پرونده اخلال در نظام اقتصادی، مربوط به متهم اخلالگر در بازار ارز که پیش از این در ٢١ مهرماه نخستین جلسه محاکمه متهم برگزار شده بود برای دومین بار نیزدر شعبه ویژه رسیدگی به جرائم اخلال در نظام اقتصادی شیراز، به ریاست قاضی محمود ساداتی و مستشاران محسن رجایی‌نیا و علی فرهادی‌پور به شکل علنی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این جلسه برای دومین بار به اتهام میامحمد آخوندزاده فرزند شیر محمد مبنی بر اخلال در بازار ارز به شکل علنی رسیدگی شد.

در ادامه کوروش زارعی، سرپرست دادسرای انقلاب استان فارس در دفاع از کیفرخواست صادره علیه متهم با اشاره به روند شناسایی و بررسی متهم بیان کرد: به استناد گزارش‌ها و تحقیقات انجام شده، متهم اقدام به قاچاق در بازار ارز به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال ارز به کشور افغانستان و بالعکس کرده است.

وی تصریح کرد: با توجه ادله و مستندات موجود که در نخستین جلسه که به طور مفصل و مشروح اعلام شد، به استناد ماده ٣٠ قانون مجازات قاچاق کالا و ارز مجدداً تقاضای رسیدگی دارم.

ابتدا متهم با حضور در جایگاه با دستور ریاست دادگاه ضمن استقرار در جایگاه در دفاع از خود اعلام کرد: در فاصله‌ی سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۶ علیرغم اینکه هیچ‌گونه کارت اقامت و مجوز قانونی برای فعالیت‌های اقتصادی در ایران نداشته است، اما اقدام به افتتاح چند حساب قرض‌الحسنه و پشتیبان و گردش مالی در یکی از بانک‌ها کرده و همچنین به عنوان عضو هیئت مدیره یک شرکت تجاری فعالیت داشته‌ام.

قاضی ساداتی در خصوص ادعای فوق متهم بیان داشت: با استعلام از بانک مربوطه مشخص شد که وجوه به شکل نقدی و به صورت کارت به کارت به افرادی انتقال داده شده که برخی به اتهام قاچاق مواد مخدر و قاچاق ارز و کالا دستگیر شده‌اند.

رئیس دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم مفسدین و اخلال‌گران اقتصادی دادگاه انقلاب اسلامی استان فارس در ادامه افزود: اسناد بانکی حکایت از انتقال حواله‌های نقدی از طریق درگاه‌های اینترنتی و کارت به کارت به افراد مشخص از کشور‌های دیگر دارد.

وی یادآور شد: طبق قانون بانک مرکزی، هیچ اتباع خارجی غیرمجاز در ایران حق افتتاح حساب بانکی و تراکنش‌های الکترونیکی ندارد، اما متهم تنها با داشتن گذرنامه تجاری اقدام به افتتاح حساب قرض‌الحسنه و پشتیبان کرده است.

رئیس دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم مفسدین و اخلال‌گران اقتصادی در خصوص اجازه کار و فعالیت تجاری در ایران فرد متهم نیز گفت: از اداره کار استعلام کردیم و اعلام شد که متهم میامحمد آخوند زاده حق کار در ایران نداشته است و همچنین مالیاتی بابت فعالیت‌های بانکی در سامانه‌های اقتصادی ایران توسط متهم طی مدت فعالیت ثبت نشده است.

در ادامه این جلسه علنی دادگاه وکلای مدافع متهم مطابق موازین قانونی به دفاع از موکل خود پرداختند.

زارعی، نماینده دادستان عمومی و انقلاب شیراز و سرپرست دادسرای انقلاب اسلامی شیراز در ادامه بیان کرد: با توجه اینکه  منشا مراودات مالی متهم غیر قانونی بوده است و با توجه به اینکه هرگونه فعالیت تجاری و ارزی بدون رعایت تشریفات قانونی جرم است، لذا مراودات مالی متهم جرم بوده و به استناد قانون مجازات جرائم مربوط به اخلالگران اقتصادی ماده ۱ و ۲ قانون مجازات جرائم اخلالگران اقتصادی تقاضای صدور حکم و مجازات متهم را دارم.

در پایان رئیس دادگاه ضمن اخذ آخرین دفاعیات متهم گفت: پس از اتمام این مهلت قانونی دادگاه رأی خود را اعلام خواهد کرد.   جزئیات اولین جلسه این دادگاه را اینجا بخوانید
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگاه انقلاب شیراز قاچاق کالا مفسدان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۱۲ لیفتراک قاچاق به ارزش ۱۸۰ میلیارد ریال

فرمانده انتظامی استان اصفهان از توقیف دو دستگاه کشنده حامل ۱۲ دستگاه لیفتراک قاچاق به ارزش ۱۸۰ میلیارد ریال در عملیات مأموران انتظامی شهرستان سمیرم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور اظهار کرد: مأموران انتظامی مستقر در ایست و بازرسی شهید رئیسیان شهرستان سمیرم در راستای اجرای طرح تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز حین کنترل خودروهای عبوری در این محور به دو دستگاه خودروی کشنده ۴۰ فوت حامل بار مشکوک می‌شوند و برای بررسی دقیق‌تر هر دو خودرو را متوقف می‌کنند.

وی افزود: مأموران پلیس پس از هماهنگی با مرجع قضائی به بازرسی از خودروهای متوقف شده پرداختند که در این عملیات، ۱۲ دستگاه لیفتراک خارجی قاچاق که بدون هرگونه مدارک معتبر گمرکی و قانونی بودند را کشف شد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه کارشناسان ارزش لیفتراک‌های قاچاق کشف شده را ۱۸۰ میلیارد ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: در این رابطه پرونده تشکیل و به همراه هر دو متخلف برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

کد خبر 750789

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • قاچاقچی سوخت در امیدیه محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • توقیف ۱۲ لیفتراک قاچاق به ارزش ۱۸۰ میلیارد ریال
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم