Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@06:56:02 GMT

بزرگترین مزارع خورشیدی جهان کدامند؟

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۹۹۱۶۶

بزرگترین مزارع خورشیدی جهان کدامند؟

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ البته خاورمیانه نیز در بخش نیروی خورشیدی قوی ظاهر شده و مزارع خورشیدی بزرگی در این منطقه در دست ساخت و توسعه هستند. پایگاه خبری دیجیتال ترندز در گزارشی به بررسی بزرگترین مزارع خورشیدی جهان پرداخته که عبارتند از:
 
۱- پارک خورشیدی صحرای تنگر
 
بزرگترین مزرعه خورشیدی جهان
 
موقعیت: چین
 
وسعت پایگاه: ۴۳ کیلومترمربع
 
تولید: ۱۵۴۷ مگاوات
 
پارک خورشیدی صحرای تنگر معروف به "دیوار بزرگ" نیروی خورشیدی، بزرگترین مزرعه خورشیدی جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مزرعه خورشیدی که در صحرای تنگر واقع شده، تنها ۳.۲۵ درصد از زمین خشک این منطقه را اشغال کرده است. ممکن است این عدد بزرگ به نظر نرسد اما در واقع بیش از ۱۰ برابر وسعت پارک مرکزی نیویورک است و قادر است ۱.۵ گیگاوات نیرو تولید کند و با ظرفیت تولید نیروی اکثر نیروگاه‌های هسته‌ای رقابت می‌کند. با فضای زیادی که برای توسعه وجود دارد، انتظار می‌رود تنگر در سال‌های آینده بزرگترین تولیدکننده نیروی خورشیدی بماند.
 
۲- پارک خورشیدی بادلا
 
بزرگترین مزرعه خورشیدی هند
 
موقعیت: هند
 
وسعت پایگاه: ۴۰ کیلومترمربع
 
تولید: ۱۳۶۵ مگاوات
 
پارک خورشیدی بادلا در حال حاضر ۱۳۶۵ مگاوات نیرو تولید می‌کند اما این تاسیسات به سرعت در حال گسترش بوده و قرار است ۸۸۰ مگاوات نیروی بیشتر تا مارس سال ۲۰۱۹ تولید کند. این تاسیسات زمانی که سال آینده به ظرفیت تولید کامل برسد، مدعی عنوان بزرگترین تاسیسات خورشیدی در جهان خواهد بود و به هند کمک می‌کند به هدف خود برای تامین ۱۷ درصدی از نیروی مورد نیازش از انرژی خورشیدی دست پیدا کند.
 
۳- پارک خورشیدی سد لانگ‌یانگشیا
 
نیروی آبی تجدیدپذیر با خورشید و هیدروالکتریک
 
موقعیت: دشت تبت چین
 
وسعت پایگاه: ۲۷ کیلومترمربع
 
تولید: ۸۵۰ مگاوات
 
پارک خورشیدی سد لانگ‌یانگشیا در سال ۲۰۱۵ تکمیل شد و با سد هیدروالکتریک لانگیانگشیا به ظرفیت ۱۲۸۰ مگاوات یکپارچه شد. این دو منبع تولید نیرو یکدیگر را کامل می‌کنند. نیروی خورشیدی به حفظ استفاده از آب از سوی سد کمک می‌کند و همزمان، سد هیدروالکترویکی تولید انرژی توسط سلول‌های خورشیدی را متوازن می‌کند.
 
۴- ویلانوئوا سولار
 
بزرگترین مزرعه خورشیدی آمریکای شمالی و جنوبی
 
موقعیت: کواهویلای مکزیک
 
وسعت پایگاه: ۲۴ کیلومترمربع
 
تولید: ۸۲۸ مگاوات
 
تاسیسات نیروی خورشیدی ویلانوئوا به طور مستمر رو به رشد بوده است و شرکت انل گرین پاور مکزیک که بر نیروگاه‌های ویلانوئوا نظارت دارد، همچنان به ظرفیت تولید نیرو اضافه می‌کند و رسیدن به ظرفیت ۱۷۰۰ گیگاوات در سال پس از عملیاتی شدن کامل این تاسیسات را هدف گذاری کرده است. این تاسیسات بخشی از تعهد مکزیک برای تامین ۳۵ درصد از برق خود از منابع پاک تا سال ۲۰۲۴ است.
 
۵- نیروگاه خورشیدی کاموتی
 
بزرگترین مزرعه خورشید ایالت تامیل نادو
 
موقعیت: تامیل نادوی هند
 
وسعت پایگاه: ۱۰ کیلومترمربع
 
تولید: ۶۴۸ مگاوات
 
نیروگاه خورشیدی کاموتی ششمین مزرعه خورشیدی بزرگ جهان است که در ظرف مدت هشت ماه ساخته شد و در سپتامبر سال ۲۰۱۶ راه اندازی شد. ۲.۵ میلیون پنل خورشیدی در این تاسیسات به حد کافی نیرو برای تامین برق ۷۵۰ هزار نفر فراهم می‌کند. این تاسیسات توسط ارتشی از ربات‌ها نظافت می‌شود.
 
۶- مزرعه خورشیدی سولار استار
 
بزرگترین مزرعه خورشید آمریکا
 
موقعیت: روزاموند کالیفرنیا
 
وسعت پایگاه: ۱۳ کیلومترمربع
 
تولید: ۵۸۰ مگاوات
 
سولار استار، یکی از نیروگاه‌های قدیمی این فهرست است که ساختش در سال ۲۰۱۳ آغاز و در سال ۲۰۱۵ تکمیل شد. این تاسیسات شامل ۱.۷ میلیون پنل خورشیدی است که می‌تواند نیرو را برای تامین برق حدود ۲۵۵ هزار خانه فراهم کند. سولار استار در کالیفرنیا واقع شده که در میان ایالت‌های آمریکا با ظرفیت حدود ۲۳ گیگاوات انرژی خورشیدی، پیشتاز است و این مزرعه حدود ۱۷ درصد از برق کالیفرنیا را تامین می‌کند.
 
۷- پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم
 
بزرگترین مزرعه خورشیدی در دست ساخت
 
موقعیت: امارات متحده عربی
 
وسعت پایگاه: ۷۷ کیلومترمربع
 
تولید: ۵۰۰۰ مگاوات تا سال۲۰۳۰
 
پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم برای آینده طرح‌های بزرگی دارد و تولید ۱۰۰۰ مگاوات نیرو را تا سال ۲۰۲۰ و ۵۰۰۰ مگاوات را تا سال ۲۰۳۰ هدف گذاری کرده است. نه تنها این پارک، بزرگترین پارک خورشیدی جهان خواهد شد بلکه مرتفع‌ترین برج خورشیدی جهان را نیز خواهد داشت. این برح ۲۶۰ متری، بخشی از فاز چهارم توسعه است و در ۷۰۰ مگاوات تولید نیروی این نیروگاه سهیم خواهد بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مزارع خورشیدی بزرگترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، کبری توکلی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان ۱۴۰ هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از ۱۸ هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود ۴ هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا ۳ میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

کاهش ۷۰ درصدی برداشت

توکلی از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید ۱۲۵ هزار تنی سال قبل کاهش بیش از ۷۰ درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط ۱۴ مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

کد خبر 6090811

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • سون: آرسنال یک از بزرگترین تیم‌های جهان است
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن