Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس خانه صنعت و معدن کردستان گفت: این استان جزو ۵ استان برتر ایران در حوزه معدن محسوب می‌شود. ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، رزگار محمدی شامگاه یکشنبه در حاشیه سومین جلسه شورای معاون استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان کردستان جزو 5 استان برتر ایران در حوزه معدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه معادن پلی‌متال، طلا، سنگ تزئینی و بهترین معادن مرمر دنیا در استان کردستان وجود دارد، افزود: متأسفانه استان کردستان در بخش معدن دچار مشکلات فراوانی است که یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی این حوزه، مشکل منابع طبیعی و معارضین محلی است.

نایب رئیس خانه صنعت و معدن کردستان با ذکر اینکه این دو مانع منجر به تعطیلی کشاندن بسیاری از معادن و تحمیل ضرر و زیان گسترده‌ای به معدن‌داران در استان شده است، تصریح کرد: قرار بود شورای معادن استانی به بهره‌برداران معدن کمک کند، اما شاهد بودیم که این شورا متشکل از اعضایی است که هیچ تخصصی در حوزه معدن ندارند و در مقابل اعضای خانه معدن و بهره‌بردارانی که در این شورا حضور دارند فاقد حق رأی هستند.

وی با ذکر اینکه بسیاری از اعضای شورای معادن حق تصمیم‌گیری و حق رأی در حوزه معادن دارند، ابزار تأسف کرد: متأسفانه 90 درصد از جلسه شورای معادن صرف توضیح قوانین به اعضایی می‌شود که اطلاعات خاصی از معادن ندارند و این ضربه بزرگی به بخش معدن است چرا که به دلیل تحمیل بحث‌های متفرقه‌ای که از سوی اعضای شورا مطرح می‌شود، دستاوردی جز خلق یک سری حواشی برای بحث معدن در استان کسب نمی‌شود.

محمدی با اعلام اینکه معدن‌داران استان کردستان با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو است خاطرنشان کرد: در جلسه قبلی نیز که با استاندار و معاونان وی برگزار شد قرار بر تشکیل کمیته‌ای متشکل از سازمان محیط زیست، سازمان صنعت و معدن و دادگستری شد که این کمیته در راستای حل مشکلات معدن‌داران فعال شود اما متأسفانه تا به امروز این جلسه برگزار نشده و به تبع آن کمیته‌ای نیز تشکیل نشد.

نایب رئیس خانه صنعت و معدن کردستان با تأکید بر اینکه تشکیل این کمیته می‌تواند در راستای تقلیل بسیاری از مشکلات معارضین محلی مفید واقع شود، یادآور شد: با وجود اینکه دستور کار سومین جلسه شورای معادن استان کردستان در راستای اجرای ماده 43 قانون برنامه ششم توسعه و بندهای یک، دو، سه و چهار آن بود و پیش‌بینی می‌شد که در این نشست، تکلیف 12 واحد معدنی در استان که درخواست تعطیلی موقت را داده بودند روشن شوند؛ اما متأسفانه به دلیل فقدان اطلاعات جامع و آگاهی از وضعیت این معادن، تصمیم‌گیری نهایی به جلسه آینده موکول شد.

انتهای پیام/ح

R7848/P1357/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۳۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌ هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

دکتر رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکار‌های رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • جلسه مهم یوفا: خیرونا یا سیتی در چمپیونزلیگ
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان