Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین – ایرنا – سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: هم اکنون 10 درصد دانش آموزان قزوین در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند و باید تا پایان برنامه ششم توسعه این رقم افزایش یک درصدی داشته باشد.

به گزارش ایرنا، مرتضی سمیعی روز چهارشنبه به همراه عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین در بازدید از هنرستان غیردولتی کتاب مبین در شهر قزوین افزود: عمده نگاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و زیرنظام های آن توسعه مدرسه محوری است و به عبارت دیگر مدارس در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان کانون اصلی مورد توجه قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: امروزه ساخت مدارس با قابلیت های کامل شامل کارگاه های مهارت آموزی و کلاس های استاندارد با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد که در این راستا باید از بانیان و خیران مدرسه و هنرستان کتاب مبین در شهر قزوین قدردانی کرد.
سمیعی ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت خیران و بخش خصوصی تا پایان برنامه ششم توسعه 11 درصد دانش آموزان قزوینی در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل شوند که تحقق این مهم نیازمند همکاری و مشارکت مجموعه دستگاه های اجرایی استان است.
مدیرعامل موسسه خیریه فرهنگی همره افق قریب و بانی مدرسه کتاب مبین نیز در این بازدید گفت: طی 16 سال فعالیت مدرسه سازی 60 واحد آموزشی کوچک و بزرگ را در کشور و حدود 20 مدرسه را در قزوین احداث کرده ایم.
وحید صباغیان افزود: رویکرد موسسه با توجه به مساله اشتغال جوانان، ترویج رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش است که امیدواریم با احداث مجموعه های فعلی گام های بلندی را در این زمینه برداشته باشیم.
وی اضافه کرد: تلاش برای نهادینه سازی مدرسه داری در کنار مدرسه سازی، ساخت مدارس با تکیه بر معماری بومی مناطق، استفاده از انرژی های نو و بهره گیری از دستگاه های تصفیه فاضلاب، بازیافت پسماند، موزه های مردم شناسی، حیات وحش و ... در ساخت مدارس در دستور کار موسسه قرار دارند که در صورت همکاری و مساعدت مسئولان شاهد تسریع در تحقق آنها خواهیم بود.
6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۱۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟