Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ با صدور اطلاعیه‌ای وضعیت باشگاه ها را در دریافت مجوز ‏حرفه‌ای تشریح کرد. ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مسجدسلیمان، به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ، کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای در رابطه با وضعیت ‏باشگاه‌ها برای دریافت مجوز حرفه‌ای اطلاعیه‌ای به شرح زیر منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استعانت از خداوند سبحان و حسب اختیارات حاصل از آیین نامه و دستورالعمل صدورمجوز حرفه‌ای ‏ابلاغی از سوی ‏AFC کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران به منظور هدایت ‏سیستمی و قانونی باشگاه‌های کشور جهت استقرار الزامات مجوز حرفه ای و ملی اقدام به راستی آزمایی ‏مدارک و اسناد ارائه شده در سامانه ‏AFC‏ شد.

این امر  با بهره‌گیری از تجارب، تخصص و تعهد ‏کارشناسان ارشد فوتبال کشور نسبت به برگزاری جلسات تخصصی (قریب به 400 ساعت) و انجام فرآیند ‏رسیدگی با حضور کلیه اعضا کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای در موعد قانونی اقدام و به قرار ذیل‌الذکر اتخاذ ‏تصمیم و اطلاع‌رسانی می‌شود‎.‎

‏" تقسیم بندی باشگاه‌ها بر اساس مدارک ارائه شده و تصمیمات اتخاذ شده در کمیته بدوی ‏صدور مجوز حرفه‌ای فصل 2019 مسابقات لیگ قهرمانان آسیا "‏

‏1- گروه الف  شامل باشگاه‌های ‏ پرسپولیس، ذوب آهن اصفهان، استقلال تهران،  سایپای تهران، پیکان تهران، فولاد خوزستان و فولاد ‏مبارکه سپاهان اصفهان است که با توجه به فرآیند رسیدگی حائز شرایط جهت اخذ مجوز حرفه‌ای در ‏فصل 2019 تشخیص داده شد.‏

‏2- گروه ب  شامل باشگاه‌های: نفت آبادان و گسترش فولاد تبریز حاضر در لیگ برتر کشور (جام خلیج فارس) حائز شرایط جهت اخذ ‏مجوز ملی در فصل 2019 تشخیص داده شد مشروط بر اینکه نسبت به تعیین و تکلیف سرفصل‌های مالی ‏مندرج در صورت‌های مالی و ارتقا استانداردهای ورزشگاه خانگی حداکثر تا پایان سال 97 اقدام عاجل ‏معمول کنند.‏

‏3- گروه ج  شامل باشگاه‌های‏

‏3-1_  باشگاه‌های حاضر در  لیگ دسته اول کشور (جام آزادگان) به دلیل عدم ثبت مدارک در سیستم ‏CLAS‏ ‏در موعد مقرر قانونی حائز شرایط جهت اخذ مجوز حرفه‌ای و یا ملی در فصل 2019 نیستند.‏

‏3-2_ باشگاه‌های نفت مسجد سلیمان، پارس جنوبی جم، پدیده مشهد، سپید رود رشت و استقلال ‏خوزستان حاضر در لیگ برتر کشور (جام خلیج فارس ) به دلیل عدم ثبت مدارک در سیستم ‏CLAS‏ در ‏موعد مقرر قانونی حائز شرایط جهت اخذ مجوز حرفه‌ای و یا ملی در فصل 2019 نیستند.‏

‏3-3 _ باشگاه‌های تراکتورسازی، نساجی مازندران حاضر در لیگ برتر کشور (جام خلیج فارس) در بخش ‏ممیزی اسناد و ثبت مدارک در سیستم CLAS‏ در موعد مقرر قانونی نسبتاً مطلوب عمل کرده‌اند ولی به ‏دلیل نقص مدارک و مستندات در موعد قانونی حائز شرایط جهت اخذ مجوز حرفه‌ای و یا ملی در فصل ‏جاری 2019 نیستند.‏

از آنجا که تصمیمات فوق از منظر کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای قطعی است لذا باشگاه‌های که ‏نسبت به رای صادره اعتراض دارند می‌توانند در مدت 3 روز از زمان صدور این اطلاعیه درخواست استیناف ‏خود را به صورت رسمی به  دبیرخانه صدور مجوز حرفه‌ای ارائه کنند.

انتهای پیام/ح

R41468/P1357/S6,57/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود