Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@17:19:57 GMT

برخی از ترسناک‌ترین مجسمه‌های جهان +عکس

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۶۸۸۳۰

برخی از ترسناک‌ترین مجسمه‌های جهان +عکس

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، هنر همانند بسیاری از جنبه‌های زندگی، برای موفق بودن نیازمند جذابیت است و البته زیبایی در شکل‌دهی به جذابیت‌های هنری عاملی مهم تلقی می‌شود. با این حال نمی‌توان جذابیت هنر را صرفا به زیبایی وابسته دانست، بلکه آنچه بیش از همه اهمیت دارد تاثیرگذاری و میزان مقبولیت یک اثر هنری، در ارتباط با مخاطب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با چنین نگرشی گاه آثار هنری خلق می‌شوند که با فراموشی زیبایی بصری، مقولاتی چون ترس و اعجاب را برای ارتباط با مخاطب برمی‌گزینند و اتفاقا نامشان هم ثبت می‌شود. پایگاه خبری سنس ۳۶۰، در گزارشی نگاهی داشته است به نام چند هنرمند که آثارشان نمونه‌ای از مجسمه‌ها و نقاشی‌های ترسناک و عجیب دنیاست که همانند اجساد مرده انسان و یا عروسک‌های شیطانی هستند. البته در اصلِ این گزارش تصویرهایی وجود داشت که برای رعایت استانداردها، در ترجمه‌ی گزارش به فارسی حذف شده است.

مونیکا کوک
مونیکا کوک یک هنرمند امریکایی است که تحصیلات خود را در دانشگاه هنرهای تجسمی اسکوویگن نیویورک به اتمام رسانده است. هنر او چه زمانی که بر روی نقاشی، عکاسی یا مجسمه‌سازی کار می‌کند، حول یک زمینه مرکزی از جمله زیبایی و زشتی جسم انسان می‌گردد. تصویر پایین نمونه‌ای از انیمیشن کوتاه او به‌نام والی در سال ۲۰۱۱ است. سارا سیتکین
این هنرمند در یک مصاحبه در تفسیر یکی از مجسمه‌هایش بیان کرده که بدن انسان‌ آسیب‌پذیر و ضعیف است؛ به‌گونه‌ای که هر روز به هشت ساعت خواب نیاز دارد. خیلی از ما شاید ترجیح بدهیم این واقعیت را نادیده بگیریم اما آثار سیتکین این اجازه را نمی‌دهند. او با استفاده از سیلیکون، لاتکس و گچ، قطعات بدشکلی از بدن انسان را به وجود می‌آورد که در برابر چشمان ما همانند یک چیز خیلی نافرم ظاهر می‌شود.

سیتکین همچنین لباس مجسمه‌هایش را از پارچه‌های معمولی تهیه می‌کند. درواقع او با ساخت مجسمه‌هایش زامبی‌های جهش‌یافته‌ای را تولید می‌کند که مرز تشخیص زنده و مرده را دشوار می‌سازد.

آثار این هنرمند توجهات زیادی را در فضای مجازی به‌ خود جذب کرده، هر مجسمه‌ی او محصول دید متفاوتش به بدن انسان است. امیل مِلموت
مرگ در ذهن این هنرمند مکزیکی برای همیشه زنده خواهد بود. مرور صفحه اینستاگرام او همانند گشت زدن درون یک کارناوال رمزآلود است؛ البته در صورتی که از عروسک‌های ترسناک واهمه دارید به صفحه اینستاگرام او سر نزنید.در آثار این هنرمند بدن‌ها از شکل افتاده، تفکیک شده و به هم دوخته شده هستند.  پاول فریر
این هنرمند در لندن فعالیت می‌کند. او شخصیت‌های انجیل را با بدن‌های شکنجه دیده می‌سازد. به عنوان نمونه در یکی از آثارش لوسیفر را پیچ خورده در بین سیم‌های تلگراف ساخته است. فریر درد، نقص و انحراف انسان را به‌ تصویر می‌کشد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، اخیراً حوزه‌ ربات‌های انسان‌نما فعالیت‌های فشرده‌ و گسترده‌ای را به خود دیده است و چندین استارت‌اپ برای عرضه نمونه‌های اولیه خود به بازار باهم رقابت می‌کنند. حالا، یک مرکز نوآوری رباتیک با حمایت دولت پکن توانسته نخستین ربات انسان‌نمای الکتریکی خود را با نام «تیانگونگ» (Tiangong) معرفی کند.

تیانگونگ که توسط مرکز نوآوری ربات‌های انسان نما پکن ساخته شده است، یک ربات همه منظوره با توانایی حفظ سرعت ثابت ۶ کیلومتر در ساعت (۳.۷۳ مایل در ساعت) است.

دولت چین قصد دارد دسترسی گسترده به پلتفرم ربات انسان نما را از طریق تیانگونگ تسهیل کند و آن را به عنوان یک راه حل منبع باز ارائه کند.

تیانگونگ؛ انسان‌نمای چابک و سازگار

سر، بازو‌ها و پا‌های تیانگونگ به لطف محرک‌های کاملاً الکتریکی آن می‌توانند در جهات مختلف حرکت کنند.

تیانگونگ با قد ۱۶۳ سانتی‌متر به چندین حسگر برای درک بصری مجهز شده است و سرعت پردازش آن ۵۵۰ تریلیون عملیات در ثانیه است. همچنین دارای حسگر‌های نیروی ۶ محوره با دقت بالا برای ارائه بازخورد دقیق نیرو است.

این ربات انسان نما علاوه بر عملکرد کاملاً الکتریکی خود، دارای ساختار سبک وزن (۹۴.۷ پوند یا ۴۳ کیلوگرم) است که پایداری در حین حرکت، به ویژه در حالت دویدن، را تضمین می‌کند. حرکت طبیعی دویدن این ربات از طریق یادگیری تقلیدی تقویتی مبتنی بر حافظه‌ی حالت، یک مهارت پیشرفته در یادگیری حرکت است که توسط ربات‌های انسان‌نمایی استفاده می‌شود.

در ضمن، ربات انسان‌نمایی تیانگونگ از مجموعه‌ای از حسگر‌های ادراک بصری، حسگر‌های دید سه‌بعدی و یک واحد اندازه‌گیری دقیق ناوبری (IMU) استفاده می‌کند. این مجموعه حسگر‌ها به طور کلی به چالش‌های کنترل حرکت اساسی ربات پاسخ می‌دهد.در ادامه ویدئویی از حرکت این ربات را مشاهده می‌کنید:

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

همانطور که در ویدیوی بالا دیده می‌شود، توانایی تیانگونگ در پیمایش یکپارچه در شیب‌ها و پله‌ها حتی بدون ورودی بصری قابل توجه است. همچنین این ربات با اصلاح سریع راه رفتن خود، برای جلوگیری از زمین خوردن سازگاری بیشتری را نشان داده است.

به گفته توسعه‌دهندگان، تیانگونگ قبلاً مهارت‌های دویدن مشابه انسان را نشان داده است و قابلیت منبع باز این ربات راه را برای توسعه‌های آینده هموار و امکان کاربرد‌های تجاری گسترده‌تری را فراهم می‌آورد.

تلاش جسورانه چین

چین برای پیشروی در حوزه توسعه ربات‌های انسان‌نما  برنامه‌ای دقیق دارد.

در نوامبر ۲۰۲۳، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین یک استراتژی دیداری را اعلام کرد که هدف از آن آغاز تولید انبوه ربات‌های انسان‌نما در سال ۲۰۲۵ است. بر اساس این استراتژی، تا سال ۲۰۲۷، این ربات‌ها همچنین قادر به تفکر، یادگیری و خلق خواهند بود.

به عنوان بخشی از این برنامه، مرکز صنعت رباتیک پکن، ۱۱۰ شرکت اکوسیستم رباتیک را به هم متصل کرده است. آنها قصد دارند یک سیستم زنجیره‌ی صنعتی کامل را ایجاد کنند که شامل برنامه‌ها، ماشین‌های کامل و قطعات کلیدی است.

تمرکز این مرکز بر روی توسعه پلتفرم‌های مادر برای نرم افزار و سخت افزار است. همچنین هدف آن حل مسائل مهمی است که صنعت با آن مواجه است، مانند سیستم عامل‌های منبع باز و سیستم‌های کنترل عملیات، که نیاز به توجه فوری دارند.

مطابق با استراتژی دولت، طراحی منبع باز تیانگونگ آن را از شرکت‌های تجاری رباتیک متمایز می‌کند و مؤسسات دانشگاهی و شرکت‌های رباتیک را قادر می‌سازد از آن به عنوان پایه‌ای برای نوآوری استفاده کنند.

حوزه ربات‌های انسان نما در چین در حال شکوفایی است و دارای مدل‌های پیشرفته از شرکت‌های خصوصی مختلف است به طوری که کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که پیشرفت قابل توجه چین در ادغام قابلیت‌های هوش مصنوعی در زندگی روزمره می‌تواند پیشرفت ربات‌های انسان نما را تسریع کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • ببینید | تصاویری ترسناک از سیل مرگبار برزیل
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • فوتسال آسیا باید مجسمه وحید شمسایی را بسازد