Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرونده مصوبه ممنوعیت به کارگیری بستگان مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر تهران در شهرداری تهران با رأی اعضای شورای شهر در شورای حل اختلاف بررسی خواهد شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در نود و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران نامه فرمانداری تهران در خصوص اعتراض هیأت تطبیق به مصوبه مدیریت تعارض منافع در شهرداری تهران بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعضای شورای شهر تهران مخالفت فرمانداری تهران با طرح ممنوعیت به کارگیری بستگان مدیران شهرداری و شورای شهر در شهرداری تهران را بررسی کردند.

محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران گفت: بر اساس مصوبه قبلی شورای شهر تهران هیأت تطبیق فرمانداری، بند ۱۰ آن را مغایر قانون دانسته و به شورا برگشت داده شده است.

پس از اظهارنظر اعضای شورا در خصوص این مصوبه با ۱۵ رأی موافق و ۴ رأی مخالف اعضای شورای شهر تهران به مصوبه خود اصرار کرده و مصوبه برای نهایی شدن به شورای حل اختلاف خواهد رفت.

این در حالی است که افشین حبیب‌زاده در نود و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که به بررسی اعتراض هیات تطبیق به مصوبه مدیریت تعارض منافع در شهرداری تهران اختصاص داشت، گفت: در زمان بررسی مصوبه مدیریت تعارض منافع در شهرداری تهران با گنجاندن اعضای شورای شهر به ممنوعیت بکاری گیری بستگان در شهرداری مخالفت کردیم که برخی این مخالفت ما را با کلیات طرح عنوان کردند در حالی‌که قریب به اتفاق اعضای شورا به این طرح رای مثبت داده بودند و ما فقط با گنجاندن ممنوعیت بکار گیری اعضای شورای شهر در شهرداری مخالفت کردیم.

رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با طرح پیشنهاد حذف ممنوعیت استخدام بستگان اعضای شورای شهر در شهرداری اظهار کرد: علت مخالفت ما با این بخش از محتوا این است که اساسا این طرح مربوط به سازمان مجری یعنی شهرداری است و ما از لحاظ نظارتی ورود کردیم.

وی با بیان اینکه در کمیسیون مشترک نیز بحث این بود که این طرح شامل اعضای شورای شهر نشود، گفت: ما هم خواستار ممنوعیت بکارگیری بستگان اعضای شورای شهر در شهرداری هستیم، اما معتقدیم این امر باید در طرح جداگانه‌ای مطرح شود.

وی افزود: در بخش هفتم این مصوبه که مربوط به تنبیهات است در ماده ۱۵ ان امده که عدم رعایت مواد این مصوبه در حکم تخلف اداری است و اگر فردی از بستگان اعضای شورای شهر به استخدام شهرداری درآید، آن عضو مرتکب تخلف شده که با گزارش سازمان بازرسی شهرداری، این تخلف در کمیته تخلف اداری کارکنان شهرداری رسیدگی خواهد شد. کدام قانون چنین اجازه‌ای را داده که اعضای شورای شهر را به کمیته تخلف اداری کارکنان شهرداری ببرند و به او حکم دهند.

حبیب‌زاده با تاکید بر اینکه طرح مدیریت تعارض منافع در شهرداری اساسا برای اعضای شورای شهر نبوده و گنجاندن اعضای شورای شهر در این طرح هیچ تطبیقی با سایر موارد آن ندارد، گفت: ما هم به جد معتقدیم که اعضای شورای شهر نتوانند بستگان خود را به شهرداری بیاورند، اما این امر نیازمند تهیه طرح دیگری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای حل اختلاف بکارگیری بازنشسته ها مدیران شهرداری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۲۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست

ایسنا/هرمزگان رئیس شورای شهر بندرعباس گفت: حضور میدانی ویژگی منحصر به فرد شورای ششم بود که به رصد نیازها، بررسی کارشناسی و لحاظ کردن آن‌ها در بودجه منجر شد.

مصیب نظری‌ در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ‌ گفت: شوراها وزین‌ترین و در دسترس‌ترین افراد برای شنیدن صدای مردم از سمت حکومت و واسطه و وکیل برای انتقال خواسته‌های مردم به دستگاه حاکمیت هستند.

وی درباره ضرورت وجود ساختار شوراها در شهرها و روستاها عنوان کرد: شوراها نهادی هستند که با آن مردم در تصمیم‌هایی که برایشان گرفته می‌شود، مشارکت می‌کنند.

رئیس شورای شهر بندرعباس ادامه داد: اگر شوراها نبودند، دولت‌ها مستقیم تصمیم می‌گرفتند، اما می‌توان در قالب‌های مختلف مردم را در امور مختلف سیاسی و اقتصادی مشارکت داد و شعار سال باعنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اهمیت توجه به این موضوع را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: با حضور مردم در صحنه و انتخاب‌هایی که دارند اگر هم خطا رخ بدهد، کمتر خواهد بود، خود این مشارکت همچنین پیوند بین مردم و حکومت را تقویت می‌کند، چرا که به مردم این اختیار را می‌دهد که در سرنوشت خود و آینده شهر و کشور تاثیرگذار باشند.

افزایش بعد نظارتی شورا در نتیجه حضور میدانی

نظری درباره نظارت بر عملکرد شهرداری‌ها بیان کرد: شورای شهر بندرعباس در دوره ششم ترکیبی از اعضای جوان و پرتلاش از طیف‌های مختلف است و همین موضوع وزن نظارتی را ارتقا داده است.

وی حضور میدانی را یکی از نقاط قوت شورای ششم برشمرد و تصریح کرد: این حضور میدانی و پاسخگویی مستمر به مردم باعث شده مسایل مختلف رصد شده و در کمیسیون‌های تخصصی و صحن شورا بررسی شود، همچنین به تصویب آیین‌نامه‌های متنوع منجر شد.

لحاظ کردن نیازهای مردم شهر در بودجه

وی ادامه داد: در این دوره از شورا تبیین مسایل و آماده کردن آیین‌نامه‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی را شاهد بودیم که بار نظارتی را ارتقا داد.

وی مدنظر قرار دادن نیازهای مردم و شهر در بودجه ۱۴۰۳ را از نتایج مثبت حضور میدانی اعضای شورا دانست و اظهار کرد: با این کار، پروژه‌هایی که برای آن‌ها برنامه‌ریزی شد براساس نگاه کارشناسی و خواسته مردم بود.

نباید برای درآمدهای شهر به ارزش افزوده تمرکز داشت

این مسئول با بیان اینکه نقدینگی و درآمد پایدار از چالش‌های پیش روی شهر است، گفت: باید تکیه بر ارزش افزوده را کنار بگذاریم، چرا که اگر بودجه براساس آن بسته شود ممکن است در هزینه‌ها به مشکل بخوریم.

وی بالا رفتن هزینه‌های پروژه‌های عمرانی را یکی از عوامل تاخیر در اجرای آن‌ها برشمرد و گفت: حدود ۴۴ درصد بندرعباس بافت فرسوده است و بنابراین این موضوع در اولویت شورا قرار دارد، البته تسهیل امور نیازمند همکاری مسکن با شهرداری است تا تملک انجام شود.

نظری ادامه داد: در سفر احیر رئیس جمهور به استان ۳۵۰ هکتار برای بافت فرسوده تخصیص پیدا کرد که می‌تواند در این حوزه راهگشا بوده و به تحول منجر شود.

حمل و نقل از چالش‌های شهر بندرعباس است

وی از حمل و نقل به‌عنوان یکی دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس نام برد و بیان کرد: برای رسیدن به نقطه استاندارد، این شهر به ۲ هزار و ۴۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه تاکسی نیاز دارد، اما در حال حاضر تاکسی‌های فعال ما بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ مورد است که بخشی از آن‌ها هم فرسوده هستند.

عضو شورای شهر بندرعباس ادامه داد: رانندگان به تنهایی نمی‌توانند هزینه‌های تعویض خودروها را تامین کنند و درصد سود تسهیلات هم بالا است، بنابراین در این حوزه به همراهی مسئولین و تخصیص تسهیلات نیاز داریم.

وی عنوان کرد: از نظر تعداد اتوبوس مشکلی نداریم، چالش ما در این حوزه جذب رانندگان است، در اتوبوسرانی به رانندگان پایه یک نیاز است و با توجه به اینکه خارج از شهرداری درآمد بیشتری برای این افراد قابل تحقق است، آن‌ها تمایلی به حضور در شهرداری ندارند.

نظری ادامه داد: برای حل چالش رانندگان اتوبوس تاجایی که قانون اجازه می‌داد سعی کردیم حقوق‌ها را افزایش دهیم. همچنین صدور گواهی‌نامه مخصوص اتوبوس شهری که در تهران مطرح شده بود، در بندرعباس هم می‌تواند کمک کننده باشد.

حل مشکل ترافیک با افتتاح سه پروژه پل سازی

این عضو شورای شهر بندرعباس در ادامه با اشاره به پروژه‌های مهم شهری گفت: تقاطع غیرهم سطح مهرگان، تقاطع شهید رضا زارعی و اتصال انتهای پل پیامبر اعظم و بلوار شهید رجایی به اتوبان، سه پروژه مهم هستند، اتصال به اتوبان چالش ترافیک غرب بندرعباس که ناشی از انتقال افراد به محل کارشان است را حل می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • خروج علیه شهردار تهران
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند
  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲