Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:14:46 GMT

کشاورزی ستون اصلی توسعه اقتصاد کردستان است

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۰۳۹۸۳

کشاورزی ستون اصلی توسعه اقتصاد کردستان است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام نصرالهی زاده شامگاه دوشنبه در نشست هم اندیشی تشکل های بخش کشاورزی استان کردستان با استاندار کردستان، اظهارداشت: بیشترین اعتبارات و حمایت های مسئولان استان کردستان در بخش کشاورزی پرداخت و صورت می گیرد و توسعه کشاورزی مهمترین خواسته همه مدیران است.

وی افزود: وقتی ما در حوزه راه به دنبال آسفالت و ایجاد و توسعه راه های روستایی هستیم این هم باز به حمایت از حوزه کشاورزی باز می گردد تا کشاورزان در زمان مناسب بتوانند نهاده، سموم، کود و ادوات کشاورزی خود را فراهم کنند و پس از تولید نیز محصول خود را سریعتر به بازار مصرف عرضه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان ادامه داد: تا سال زراعی ۹۵ زمانی که کشاورزان مناطق گرمسیر محصول خود را تحویل می دادند در سامه ثبت می شد و پول خود را دریافت می کردند و استان های سردسیر نیز به ویژه کردستان که از استان های آخر در برداشت و تحویل گندم بودند همیشه با کمبود اعتبار مواجه می شدند و پول کشاورزان نیز طول می کشید که پرداخت شود اما در راستای حمایت از آنها جلسات متعددی با مسئولان کشوری برای رفع این مشکل برگزار شد.

نصرالهی زاده یادآور شد: در سال زراعی گذشته مقرر شد پس از ثبت در سامانه تنها ۵۰ درصد پول کشاورز پرداخت شود تا زمانی که تمام کشاورزان کشور محصول خود را تحویل داده و ۵۰ درصد خود را دریافت می کنند و پس از آن ۵۰ درصد دوم پرداخت شد که خوشبتانه با این کار توانستیم کمک بسیاری به کشاورزان کردستانی کنیم.

وی خطاب به کشاورزان و تولیدکنندگان حاضر در این نشست بیان کرد: هر چه به دنبال موضوعات متفرقه باشید کار به جایی نمی رسد و به جای آن باید با ارائه راهکارهای مناسب در راستای توسعه بخش کشاورزی و رفع موانع و مشکلات این حوزه دولت را کمک کنید تا ما هم بتوانیم در مواقع نیاز به بهترین شکل شما را حمایت کنیم.

کد خبر 4451303

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی سنندج کشاورزی اربعین 97 اربعین حسینی یوم الله 13 آبان مرز مهران بوشهر مشهد راهپيمايي 13 آبان گرگان شهرکرد پدافند غیرعامل شیراز خطبه های نماز جمعه سنندج سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان