Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ آمار‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد صادرات ایران به این کشور در ۹ ماهه نخست سال جاری میلادی ۲.۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته و به ۵.۶۶۴ میلیارد دلار رسیده است. ایران در ۹ ماهه نخست سال قبل ۵.۸۳۵ میلیارد دلار کالا به ترکیه صادر کرده بود.

بر این اساس، ایران به عنوان هفتمین صادرکننده بزرگ کالا به ترکیه در ۹ ماهه ۲۰۱۸ شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم ایران از کل صادرات به ترکیه در این دوره ۳.۳ درصد بوده است. نفت و گاز مهمترین کالا‌های صادراتی ایران به ترکیه محسوب می‌شود.

واردات ایران از ترکیه طی سال جاری میلادی بیش از ۲۰ درصد کاهش داشته و در نتیجه با وجود این که ایران طی سال‌های اخیر همواره جزو بیست کشور بزرگ واردکننده کالا از ترکیه قرار داشته است در ۹ ماهه نخست امسال از این فهرست خارج شده است.

ایران در ۸ ماهه نخست ۲۰۱۸ با ۱.۶۶۹ میلیارد دلار واردات از ترکیه در رتبه نوزدهم بزرگترین کشور‌های واردکننده از ترکیه قرار گرفته بود. واردات ایران از ترکیه در ۸ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد کاهش یافته بود. آمار مربوط به واردات ایران در ماه سپتامبر در گزارش اداره آمار ترکیه منتشر نشده است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کالاهای ترکیه ای صادرات به ترکیه کاهش صادرات به ترکیه آمار ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۶۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون سیاسی فرماندار مشهد گفت: برای برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۴ درصد شعب اخذ رای مشهد در مساجد، ۵۷ درصد در مدارس و بقیه نیز در ادارات و دانشگاه‌ها و فرهنگسرا‌ها جانمایی شده اند.

مهدی ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات در روز ۱۱ اسفند ماه در هزار و ۸۱۰ شعبه اخذ رای برگزار شد که در روز ۲۱ اردیبهشت ماه و دور دوم انتخابات مجلس این کارزار سیاسی در هزار و ۲۰ شعبه برگزار می‌شود، نزدیک به ۶۰ شعبه اخذ رای از این تعداد سیار است.

معاون سیاسی فرماندار مشهد ادامه داد: در دور اول انتخابات، رقابت مجلس خبرگان رهبری نیز همزمان انجام می‌شد و از طرفی با شمار رای دهندگان زائر و مسافر در مشهد نیز مواجه بودیم.

به گفته وی، در دور دوم فقط جمعیت زیر پوشش حوزه انتخابیه مشهد و کلات که در مرحله اول رای داده اند و یا اصلا رای نداده اند قادر به شرکت در انتخابات هستند، لذا با محدود شدن جمعیت رای دهندگان در مرحله دوم روبرو هستیم.

ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات مجلس در خراسان رضوی با ۴۸۹ داوطلب برگزار شد، اکنون این رقابت بین ۲ داوطلب انجام می‌شود، لذا در دور دوم انتخابات حدود ۸۰۰ شعبه اخذ رای در مشهد در مقایسه با دور نخست کاهش یافته و در حقیقت شعبی که کمتر از ۳۰۰ رای داشته اند در دور دوم حذف و یا با دیگر شعب ادغام شده اند.

بر اساس اعلام فرماندار مشهد شمار واجدین شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است.

تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی در دور نخست انتخابات مجلس مشخص شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات روز ۲۱ اردیبهشت ماه در دور دوم انتخابات برگزیده شود.

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه