Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام، باران‌های به موقع و لطف پروردگار باعث شده که امسال انارهای عرب‌رودبار پرآب و شیرین باشند. این حرف تمام باغداران سیروانی است که صورتشان از خوبی محصول امسال مثل خود انارها گل انداخته است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: کل باغات انار استان ۳۰۰ هکتار است که حدود ۱۰۰ هکتار آن در شهرستان سیروان و منطقه عرب‌رودبار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمدتراب میری افزود: می توان گفت این منطقه قطب تولید انار استان است.

او گفت: برداشت یاقوت های سرخ تا اواخر آبان ماه ادامه دارد و پیش بینی شده که بیش از یک هزار تن انار برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.

مرد و زن در کنار هم آواز می‌خوانند و انار می‌چینند و در صندوق کرده و می‌فروشند اما اگر چه راضی هستند، ولی می‌شود فهمید که از خام‌فروشی انار ناراضی هستند. یعنی این که انار را از شاخه می‌چینند و در صندوق می‌کنند و می‌فروشند و در این میان بدون صنایع تبدیلی، سود چندانی عایدشان نمی‌شود.

ایجاد صنایع تبدیلی انار که می‌توان حداقل هشت محصول از آن به دست آورد در ایلام هنوز عملی نشده است و متقاضیانش هنوز در مرحله اداری هستند.

احمد محمدی، مدیر جهاد کشاورزی سیروان در این باره اظهار داشت: در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی متقاضیانی داریم که در حال انجام کارهای اداری هستند و قطعا برای سنوات آینده در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی اشتغال و تولید را خواهیم داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان برنا انار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت بادام زمینی در ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود بادام کاران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن پیله خشک به ارزش اقتصادی ۱۲ میلیارد تومان برداشت کنند. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار قطب تولید این محصول در گیلان است اضافه کرد: در شهرستان‌های تالش، رشت، رودبار و بندر انزلی نیز بادام زمینی کشت می‌شود. 
سید علی موسوی با بیان اینکه بادام زمینی هر ساله در اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت:بادام زمینی گیلان با داشتن دوره رشد ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان است. 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار خانوار گیلانی در زمینه تولید و بهره برداری بادام زمینی فعالیت دارند افزود: همچنین ۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول در استان فعال هستند. 
محصول بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیر اشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر است و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیلی در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت گل گاوزبان از باغات اشکورات رودسر
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض