Web Analytics Made Easy - Statcounter

گنبدکاووس – ایرنا – مدیرآموزش و پرورش مراوه تپه در منتهی الیه شرق استان گلستان اعلام کرد: براساس ارزیابی های صورت گرفته، 40 درصد از پروژه های آموزشی این شهرستان مرزی با مشارکت خیرین اجرا می شود.

حضرتقلی حاجیلی دوجی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: جلب مشارکت خیرین در اجرای پروژه های احداث مدارس اقدامی حائز اهمیت در توسعه فضاهای آموزشی در شهرستان کمتر توسعه یافته مراوه تپه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با معرفی برخی پروژه ها که با مشارکت خبرین اجرا شده و یا درحال اجرا هستند، گفت: مدرسه 6 کلاسه روستای آق تقه و مدرسه محله توقتمش شهر مراوه تپه به ترتیب با مشارکت دو میلیارد و 500 میلیون ریالی و یک میلیارد ریالی خیرین دکتر عبدالصمد غراوی و مشهد محمد حاجیلی دوجی و اعتبارات اداره کل نوسازی و تجهیزمدارس گلستان آماده بهره برداری شده است.
وی افزود: مدرسه ویژه دانش آموزان استثنایی با مشارکت دو میلیارد و 500میلیون ریالی کلیه معلمان و فرهنگیان این شهرستان و اداره کل نوسازی مدارس استان درحال احداث است.
مدیرآموزش وپرورش مراوه تپه ادامه داد: همچنین یک واحد آموزشی 6 کلاسه با مشارکت آیت الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان ومدرسه دولت اورلن با مشارکت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درحال احداث می باشد.
حاجیلی دوجی از مشارکت اهالی روستای قرقیجق مراوه تپه برای احداث یک مدرسه چهار کلاسه خبرداد و گفت: عملیات اجرایی این واحد آموزشی که با مشارکت اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس گلستان احداث می شود، در چند روز آینده آغاز می شود.
مدیر آموزش وپرورش مراوه تپه درادامه این گفت و گو با بیان اینکه مراوه تپه ازنظر وسعت دومین شهرستان استان گلستان است و 85 درصد جمعیت آن را روستاییان تشکیل می دهند، افزود : درسال تحصیلی جاری 13هزار و 273 دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی و پیش دبستانی در 140 مدرسه شهرستان مراوه تپه به تحصیل مشغول هستند.
حاجیلی دوجی تصریح کرد: سیاست ما استفاده از ظرفیت های درون و برون سازمانی است و با این رویکرد، مدرسه محوری و تفویض اختیار به مدیران مدارس ازاساسی ترین برنامه د رمدیریت آموزش و پرورش مراوه تپه است.
مدیرآموزش وپرورش مراوه تپه با بیان اینکه مدارس این شهرستان در سال تحصیلی 97-96 دراجرای برنامه تدبیر رتبه اول استان گلستان را کسب کردند، اظهارداشت: تفکر استراتژیک، تنظیم برنامه سالانه، هدایت و رهبری آموزشی و نظارت بر حسن اجرای آن از جمله ویژگی های اجرای برنامه تدبیر در مدارس است.
وی ادامه داد: گروه های آموزشی مراوه تپه درکم وکیف فعالیت در چهار درس رتبه اول استانی و این شهرستان در پوشش تحصیلی دوره ابتدایی و دوره متوسطه اول، رتبه دوم گلستان را به خود اختصاص داده است.
مدیر آموزش و پرورش مراوه تپه اظهارداشت: در کنکور سراسری امسال، 75 دانش آموز از این شهرستان دررشته‌های مختلف آموزش عالی قبول شده اند که از این تعداد دو نفر در رشته پزشکی و 25 نفر در دانشگاه فرهنگیان وبقیه در سایر رشته ها پذیرفته شده اند که این امر حاکی از روند صعودی مار قبولی دانش آموزان مراوه تپه دارد.
وی یادآور شد: درابتدای سال تحصیلی جاری به منظورحمایت از دانش آموزان بی بضاعت مدارس این شهرستان، آنان در دو گروه الف شامل یک هزار و 24نفر و در گروه ب شامل 824 نفر شناسایی شدند که با بهره گیری از ظرفیت های مختلف برای تامین لوازم التحریر و نیازهای آموزشی این دانش آموزان اقدام شد.
حاجیلی دوجی خاطرنشان کرد: به منظورایجاد اردوگاه دانش آموزی در شهرستان مراوه تپه با همکاری منابع طبیعی پنج هکتار زمین به این امر اختصاص یافت که برای اجرای این پروژه نیاز به همکاری و مشارکت دستگاه های اجرایی مرتبط داریم که تا درآینده ای نه چندان دور اردوگاهی مناسب برای دانش آموزان این شهرستان داشته باشیم.
مدیر آموزش و پرورش مراوه تپه، سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان، تراکم بالای دانش آموزی در مدارس شبانه روزی، بلاتکلیفی روستاهای کوچک در پوشش تحصیلی، کمبود نیروی آموزشی خانم، تخریبی بودن ساختمان کانون فرهنگی تربیتی آموزش و پرورش و نداشتن هنرستان را از مشکلات و معضلات آموزش و پرورش این شهرستان معرفی کرد و خواستار توجه ویژه برای حل این مشکلات و نارسایی ها شد.
شهرستان مرزی مراوه تپه با بیش از 62 هزار نفر جمعیت، دارای 140واحد آموزشی و 13 هزار و 273 دانش آموز است که درمنتهی الیه شرق استان گلستان واقع است.
/1860/7478

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش و پرورش مراوه تپه خيرين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

او افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

او با اشاره به حضور ۴۵ نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت ۱۳۰ همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه کنیم و این همان حلقه مفقوده است. 

او افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

او با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

او افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • نهضت ملی مسکن در شهرستان جویم تسریع شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان