Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، ۱۴ آبان ماه سالجاری در حالی منصور غلامی وزیر علوم از دانش طراحی و ساخت شیر‌های الکتروهیدرولیک خودکنترلی (EHSV) رونمایی کرد که این تکنولوژی برای اولین بار در اختیار نخبگان جوان ایرانی قرار گرفته است. 
این فناوری طی فرآیندی ۱۱ ساله در شرکت سرو هیدرولیک پویا حاصل و مرحله مطالعات ساخت در سال ۱۳۸۶ آغاز شده است، در سال ۱۳۹۲ دستیابی به دانش ساخت حاصل شده و سپس ساخت یک نوع شیر برای صنایع نورد فولاد صورت گرفته که هم اکنون نمونه‌سازی یک محصول در کلاس هوایی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در طی این فرآیند دانشی (سیستمی) در طراحی و ساخت و دانش تعمیرات بسیاری از مجموعه‌های صنایع پیشرفته داخلی مورد استفاده و بهره‌برداری قرار گرفته است که در نهایت دسترسی به دانش فنی چنین محصول استراتژیکی میسر شده است.

دستیابی به دانش فنی شیر‌های الکتروهیدرولیک خود کنترلی (EHSV) همواره یکی از نیاز‌های ضروری کشور بوده و تاکنون سابقه تولید داخلی ندارد و هیچ مجموعه‌ای در ایران به دانش ساخت و تولید این مجموعه دست پیدا نکرده است.

سطح فناوری این محصول بسیار پیچیده بوده و نیازمند تجربیات اجرایی در این حوزه است. این محصول جزو نیاز‌های فناورانه کشور توسط ستاد‌های توسعه فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری طبقه‌بندی شده است.

دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت این شیر‌ها از گلوگاه‌های فناوری کشور در صنایع پیشرفته بوده و تولید داخلی این محصول با توجه به پیچیدگی‌های فوق‌العاده زیاد فنی، باعث خروج از تحریم ناشی از انحصار این موضوع توسط کشور‌های سازنده آن خواهد بود.

تخمین ارزش دلاری دستیابی به این فناوری قریب به ۱۰ میلیون دلار است و صرفه اقتصادی حداقل ۱۰ برابری در بر خواهد داشت.

در حقیقت بازار این فناوری مشتمل بر تمام سیستم‌های کنترل هیدرولیکی هوایی، نفت و گاز، صنایع سنگین و صنعتی است و تجاری‌سازی آن منجر به‌کارگزاری طیف وسیعی از متخصصان و نیروی کار در این حوزه خواهد شد. زمان ساخت و تأمین قطعات این محصول با سرعتی بالا در شرکت قابل انجام خواهد بود.

تمامی مراحل کلیدی طراحی و ساخت این محصول توسط متخصصان شرکت به دقت مستندسازی شده که مشتمل بر ۲۱ جلد و بالغ بر ۴۵۰۰ صفحه شامل موضوعات مختلفی همچون طراحی، تحلیل، ساخت، تست و مونتاژ، بهره‌برداری، ایمنی، نظارت و تضمین کیفیت می‌شود.

دستیابی به این دانش فنی نیازمند استفاده از مدیریت دانش پیشرفته، ارتقا و حفظ تفکر سیستمی، به کارگیری کارکنان متخصص، به روز و متعهد، ارتقای اعتماد به نفس در سرمایه‌های انسانی شرکت، توجه به منعطف نگاه داشتن ساختار سازمانی شرکت، ایجاد و ارتقای توانمندی در تهیه و تدوین مدارک و مستندات طراحی و تولید (نقشه‌ها، ...) تأمین دسترسی به تجهیزات فنی خاص، ارتقای توان فنی و قدرت ایجاد راهکار جدید در مواجهه با مسائل فنی پیچیده، سرعت بالا در حل مسائل پیچیده و در نهایت در نظر داشتن استاندارد و کیفیت محصولات بوده است.   منبع: دانشجو انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران