Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی کمبود دارو در شرایط تحریم را طبیعی خواند و در عین حال گفت: در شرایط فعلی لازم است مقامات مسئول راه‌های تامین دارو و تجهیزات پزشکی را برای مردم توضیح دهند تا آنها اطمینان لازم را به دست آورند.
علی نوبخت در گفت‌وگو با ایسنا، ممنوعیت صادرات دارو را در شرایط کنونی تصمیم درست خواند و گفت: ممنوعیت بدان معناست که بدون نظارت وزارت بهداشت دارویی صادر نمی‌شود، چون در شرایط فعلی ممکن است نیاز در داخل کشور به نسبت شش ماه گذشته تفاوت کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در داخل به دارویی نیاز داشته باشیم باید اولویت به تامین آن باشد و طبیعتا صادرات آن دارو ممنوع شود.
وی با بیان این‌که «پایین بودن قیمت دارو جاذبه برای صادرات آن را بیشتر می‌کند»، اظهار کرد: در شرایط تحریم که کمبود دارو امری طبیعی به شمار می‌آید باید نظارت‌های کافی وجود داشته باشد. فراموش نکنیم که اثرات تحریم به شکل مختلف بر روی دارو ظهور و بروز می‌کند. اگر بر روی مواد اولیه تاثیر نگذارد، بر روی سایر اقلام همچون مقوا و یا شیشه دارو تاثیرگذار است.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی توضیح داد: می‌گویند که دارو تحریم نیست، اما بالاخره تحریم نقش خود را می‌گذارد. با وجودی که قسمت اعظمی از داروهای ما تولید داخل است، اما بخشی از مواد اولیه آن از خارج وارد می‌شود یا این‌که لوازم جانبی دارو همچون فویل، روکش و شیشه آن از خارج وارد می‌شود که تحریم بر روی آنها اثر می‌گذارد.
نوبخت با تاکید بر این‌که «در چنین شرایطی باید مقامات مسئول ضمن مدیریت شرایط مشکلات را با مردم در میان بگذارند»، اظهار کرد: مسئولان باید راه‌های تامین دارو و تجهیزات پزشکی را برای مردم توضیح دهند که ‌آنها اطمینان لازم را به دست آورند.
وی افزود: ممکن است در آینده به طور نسبی تعداد بیشتری از داروها در کشور کاهش یابد که این هزینه ایستادگی ماست. قطعا مسئولان نیز شبانه‌روز کار و برنامه‌ریزی می‌کنند و مجلس شورای اسلامی هم حساسیت لازم را دارد کما این‌که سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده که ۱۰۰ درصد اعتبارات را تخصیص داده باید سازمان بیمه سلامت، پول را در اختیار بیمارستان‌ها قرار دهد تا آنها به شرکت‌های پخش و بعد از آن به شرکت‌های تولید دارو و تجهیزات پزشکی داده شود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ممکن است برخی از داروها به صورت محدود به برخی داروخانه‌ها برای پخش داده شود که باید به مردم اطلاع‌رسانی شود. قطعا سوء‌استفاده افراد از این وضعیت قابل قبول نیست و باید برخوردهای لازم صورت گیرد، چون دارو با سایر اقلام متفاوت است همه باید با هم کار کنیم تا داروی مورد نیاز مردم تامین شود. برچسب ها: دارو ، علی نوبخت ، تجهیزات پزشکی

منبع: خرداد

کلیدواژه: دارو علی نوبخت تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو
  • تاکید قالیباف به تامین ارز دارو
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی