Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@17:52:33 GMT

جادبه های ایران ۱۰ برابر بیشتر از کشور مالزی است

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۰۹۷۰

جادبه های ایران ۱۰ برابر بیشتر از کشور مالزی است

استاد دانشگاه usm مالزی در همدان گفت: برای کشور مالزی توریسم از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا توریسم برای کشور ما شغل بوجود می آورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، "پرفسور بدرالدین محمد"  در پنل تخصصی ویژگی یک شهر موفق پذیر در چهلمین  جلاس جهانی گردشگری همدان گفت:  توریسم تعادل بین مناطق شهری و روستایی را ایجاد می کند و هم چنین روابط بین المللی را تسهیل می بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاد دانشگاه usm مالزی بابیان اینکه هرساله  ۳۲ میلیون نفر توریسم به کشور ما سفر می کنند، بیان داشت: بعد از صنعت نفت و پتروشیمی، توریسم در کشور مالزی رتبه دوم را دارد زیرا کشور مالزی مانند ایران نفت ندارد.

 

وی اذعان داشت: در دهه ی ۶۰ و ۷۰ توریسم در کشور مالزی بحثی منفی بود زیرا در آن زمان هتل وجود نداشت و هتل بیشتر در شهرهای بزرگ و تفریحگاه ها وجود داشت.

 

پروفسور محمد بدرالدین در ادامه افزود: در دهه ی ۷۰ مالزی تصمیم گرفت به عنوان کشور اسلامی برای صنعت تورسم معرفی شود و سعی شد که  بازار جهانی را جذب کشور اسلامی کنیم.

 

وی بیان داشت: همه اماکن گردشگری مالزی دولتی و ملی  محسوب می شد و توسط کشور توسعه پیدا می کرد زیرا خصوصی سازی اهمیت قابل توجهی دارد  بنابراین ایران نیز باید به سمت خصوصی سازی برود.

 

پروفسور محمد بدرالدین گفت: مالزی با توریسم بسیار جدی برخورد کرده است و در حال حاضر یک وزارتخانه در کشور مالزی وجود دارد که  تنها مسئول توریست است و فرهنگ و هنر و توریسم را از هم جدا نکرده است.

 

وی گفت: جاذبه های ایران ده برابر بیشتر از کشور مالزی است و اگر میخواهید استراحت کنید به مالزی سفر کنید.

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان شبستان یزد آمریکا محمد جواد ظریف تحریم شیراز اجلاس جهانی گردشگری ایران اردبیل ترامپ استاد دانشگاه مالزی چهلمین اجلاس گردشگری استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟

تین نیوز

یک کارشناس حوزه حمل و نقل با بیان اینکه به دلیل مزیت های ترانزیت ریلی، باید بیشتر ترانزیت ایران از طریق ریل انجام شود، گفت که به واسطه بهره برداری نامناسب از ریل، صاحب و فورواردر کالا، حمل و نقل ریلی را ترجیح نمی دهد و به همین دلیل هم حمل و نقل جاده ای توانسته ۹ برابر حمل و نقل ریلی، سهم ترانزیتی کسب کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، جواد شاهجویی اظهار کرد: اگر بخواهیم تصویر بزرگی از  وضعیت ترانزیتی کشور داشته باشیم، سال های گذشته و از سال ۱۳۹۳ که رکورد ترانزیت کشور را داشتیم، به خصوص بعد ار تحریم ها، ترانزیت ما همواره کاهشی بوده است. اما با روی کار آمدن دولت جدید و عزم جدی برای افزایش ترانزیت، در کنار آن اتفاقاتی که در منطقه و جهان رخ داد مانند جنگ اوکراین یا مساله دریای سرخ، می توان گفت که اقبال به ترانزیت از خاک ایران بین کشورها افزایش داشته است.

شاهجویی ادامه داد: ما توانستیم در سال ۱۴۰۲، رکورد ترانزیت از خاک ایران را شاهد باشیم و بالغ بر ۱۶ میلیون تن ترانزیت از کشور اتفاق افتاد؛ ۱۴.۷۵ میلیون تن از طریق جاده و ۱.۶ از طریق ریل ترانزیت کل کشور بود. اما اینکه ترانزیت از داخل ایران از طریق حمل و نقل ریلی کاهش یافته، صحیح است، در حالی که باید برعکس این آمار را شاهد می بودیم، به واسطه مزیت هایی که ریل دارد باید بیشتر ترانزیت ما از طریق ریل انجام می شد. 

 

وی بیان کرد: اگر فقط از منظر ترانزیت کلان به موضوع ترانزیت نگاه کنیم، ترانزیت جاده ای با توج به سوبسیدی که در حوزه سوخت می دهیم، شاید چندان آورده اقتصادی برایمان نداشته باشد، هرچند که آورده های سیاسی امنیتی برای کشور داشته باشد. اما ترانزیت ریلی است که می تواند اقتصاد جدی برای کشور ایجاد کند، به واسطه اینکه سوخت کمتری مصرف می شود و هزینه خیلی پایین تر است.

شاهجویی خاطرنشان کرد: این مساله هم به دلیل مدیریت و بهره برداری ناصحیحی است که در شبکه حمل و نقل ریلی ما اتفاق می افتد؛ راه آهن ما برای حمل بارهای ترانزیتی کند است و هزینه بالاتری هم دارد که البته بخشی به دلیل پایین بودن هزینه بار از طریق جاده است که به صورت مصنوعی پایین نگه داشته شده؛ اما به واسطه بهره برداری نامناسب از ریل، عملا صاحب و فورواردر کالا، حمل و نقل ریلی را ترجیح نمی دهد و به همین دلیل هم حمل ونقل جاده ای توانسته ۹ برابر حمل ونقل ریلی، سهم ترانزیتی کسب کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • قلعه‌نویی به دلیل مشغله کاری، سمینار AFC را از دست داد
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • ترکیب تیم های فولاد و تراکتور
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • ترکیب سپاهان برابر استقلال خوزستان (احتمالی)
  • شرف دانشجویان آمریکایی از خادمان حرم‌های شریف بیشتر است