Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-02@02:04:11 GMT

مالک اصلی شرکت توسعه معادن جنوب کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۵۵۷۶

شرکت توسعه معادن جنوب، موفق شد شرکت مهم “سرمایه گذاری ملی ایران” را در اسفند ۹۷ خریداری کند.

بانک تجارت اقدام به عرضه ۴۹٫۸ درصد سهام قدیمی ترین شرکت سرمایه گذاری بورس ایران یعنی سرمایه گذاری ملی ایران کرد.

این بلوک شامل بیش از ۳ میلیارد و ۴۸۶ میلیون سهم “ونیکی” بود که به همان قیمت پایه هر سهم ۴۲۵۳ ریال معامله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(حدود هزار و پانصد میلیارد تومان)

این بلوک مهم مدیریتی و موثر در آینده شرکت هایی جون ایران خودرو و سایپا و ….، بوسیله کارگزاری سی ولکس کالا و برای شرکتی به نام توسعه معادن جنوب خریداری شده است.

با عدم تسویه بدهی مالیاتی از سوی خریدار سهام عمده “ونیکی”، شرکت سپرده گذاری مرکزی معادل بدهی‌ها و برابر با ۱۱.۹۳ درصد سهام “ونیکی “است اقدام به عرضه سهام و در نهایت واگذاری آن به یک خریدار حقوقی کرد.

بر اساس این گزارش عرضه ۱۱.۹ درصد از کل سهام “ونیکی” به عنوان قدیمی‌ترین شرکت سرمایه گذاری پذیرفته شده در بورس تهران، بخشی از بلوک سهام ۴۹.۸ درصدی این شرکت است که پیش از این توسط شرکت توسعه معادن جنوب در تاریخ ۱۴ اسفند ماه ۹۵ و به قیمت پایه ۴۲۵۳ ریال به ازای هر سهم در بورس تهران خریداری شد.

شرکت توسعه معادن جنوب در حال حاضر مالک ۳۷ درصدی (۲.۶۱۵ میلیارد سهم) شرکت سرمایه گذاری ملی ایران (ونیکی) است و همچنین سهامدار ۱.۷۵ درصدی (۸۰۰ میلیون سهام) بانک تجارت است.

سهامداران شرکت سرمایه گذاری ملی ایران (ونیکی)سهامدارتعداد سهامدرصدشرکت سرمایه گذاری ایرانیان (سهامی خاص)۸۹۰۶۲۵۰۹۱.۲۷ %شرکت مدیریت سرمایه گذاری ملی ایران (سهامی خاص)۱۰۱۰۳۱۸۸۸۱.۴۴ %بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اصالتا و وکالتا۱۲۰۳۱۱۱۸۲۹۱۷.۱۹ %صندوق بازنشتگی وظیفه از کارافتادگی و پس اندازکارکنان بانکهای ملی و ادغام شده۲۰۳۳۵۲۱۹۴۰۲۹.۰۵ %شرکت توسعه معادن جنوب (با مسئولیت محدود)۲۶۱۴۵۹۸۴۲۸۳۷.۳۵ %شرکتهای زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری ملی ایران (ونیکی)نامسهمدرصدبانک تجارت۱.۰۳۹ B۲.۲۷۰سرمایه‌گذاری‌غدیر (هلدینگ‌)۹۱۴.۴۴۳ M۱.۲۷۰سایپا۶۹۹.۳۰۵ M۱.۷۸۰ایران‌ خودرو۶۶۲.۳۷۲ M۴.۳۲۰توسعه‌معادن‌وفلزات‌۵۹۲.۹۳۸ M۱.۷۳۰توسعه‌ صنایع‌ بهشهر (هلدینگ۵۹۰.۰۷۵ M۷.۱۵۰بانک ملت۵۶۹.۹۵۷ M۱.۱۳۰سرمایه‌ گذاری‌ البرز (هلدینگ‌۴۳۶.۵۸۹ M۱۱.۷۹۰سرمایه گذاری خوارزمی۴۲۳.۳۸۵ M۳.۳۸۰لبنیات‌ پاک‌۲۱۲.۲۶۲ M۱۵.۳۲۰نفت‌ پارس‌۱۸۴.۲۹۳ M۱۴.۷۴۰شرکت آهن و فولاد ارفع۱۵۴.۸۵۶ M۳.۸۷۰سیمان‌سپاهان‌۱۳۸.۱۶۱ M۵.۶۳۰داروپخش‌ (هلدینگ‌)۱۳۴.۵۶۴ M۱۶.۰۱۰فیبر ایران‌۱۳۳.۲۱ M۶۶.۶۰۰صنعتی‌ آما۱۱۸.۱۶۶ M۱۳.۱۲۰افست‌۱۱۴.۶۱۱ M۱۶.۳۷۰پارس‌ مینو۱۰۳.۱۳۱ M۸.۱۸۰گروه‌بهمن‌۱۰۲.۷۰۹ M۱.۰۲۰تراکتورسازی‌ایران‌۸۱.۰۶۵ M۴.۵۰۰داروسازی‌ سینا۷۳.۹۵ M۱۸.۴۸۰گروه‌صنعتی‌بوتان‌۶۹.۵۲ M۹.۹۱۰لوله‌وماشین‌سازی‌ایران‌۶۸.۱۳۳ M۱۳.۶۲۰سیمان‌ کرمان‌۶۲.۹۱۱ M۶.۳۴۰آلومینیوم‌ایران‌۶۰ M۱.۱۵۰فرآوردههای غذایی وقندتربت‌جام‌۴۶ M۱۴.۷۴۰شهد ایران‌۴۳.۶۴۸ M۲۱.۸۲۰سیمان‌ تهران‌۴۲.۷۴۹ M۲.۴۴۰شیشه‌ و گاز۴۲.۶۴۷ M۱۷.۰۵۰بهنوش‌ ایران‌۳۹.۱۵ M۱۰.۸۷۰مارگارین‌۳۸.۵۳۵ M۴.۵۸۰سیمان‌ خزر۳۷.۸۶ M۱۶.۴۶۰ایران‌ تایر۳۶.۸۸۴ M۱۲.۸۷۰سیمان‌ شرق‌۲۹.۳۹۲ M۱.۱۰۰قند نیشابور۲۶.۳۹۶ M۱۳.۱۹۰ایران‌ مرینوس‌۲۶.۱۹۶ M۲۰.۶۲۰قند ثابت‌ خراسان‌۲۳.۹۱۶ M۴.۶۸۰گروه دارویی سبحان۲۲.۸۲۹ M۱.۳۶۰صنایع‌ کاشی‌ و سرامیک‌ سینا۲۲.۳۹۳ M۴.۲۲۰سیمان‌ارومیه‌۲۰.۲۸۹ M۲.۸۹۰ایران‌دارو۱۸.۹۸۹ M۶.۳۲۰سیمان‌ صوفیان‌۱۸.۲۶۱ M۳.۳۲۰قند مرودشت‌۱۶.۸۴۲ M۸.۴۲۰پمپ‌ سازی‌ ایران‌۱۶.۵۷ M۳.۵۲۰قند شیرین‌ خراسان‌۱۴.۹۰۱ M۲۹.۸۰۰ماشین‌سازی‌نیرومحرکه‌۱۳.۹۸۱ M۱۱.۴۷۰کاشی‌ سعدی‌۱۳.۶۵۱ M۵.۴۶۰فرآورده‌های‌غدایی‌وقندپیرانشهر۱۰.۸۳۶ M۵.۴۱۰خوراک‌ دام‌ پارس‌۱۰.۳۲ M۱۷.۲۰۰پتروشیمی فناوران۱۰.۳۱۶ M۱.۰۸۰کربن‌ ایران‌۹.۹۱۷ M۳.۹۶۰گازلوله‌۹ M۳.۹۹۰شکرشاهرود۸.۵۹۱ M۴.۲۹۰آبسال‌۸.۴۱ M۲.۳۳۰سرما آفرین‌۷.۴۹۶ M۵.۰۶۰داروسازی‌ اسوه‌۶.۲۸۴ M۲.۵۱۰داروسازی‌ کوثر۶.۱۱۹ M۱.۱۳۰صنایع تولیدی اشتاد ایران‌۵.۵۰۵ M۱.۴۲۰سپنتا۴.۵۲۲ M۸.۳۴۰بسته‌ بندی‌ ایران‌۳.۹۸۷ M۵.۰۳۰رادیاتور ایران‌۳.۷۹ M۱.۲۶۰گروه‌ صنعتی‌ ملی‌ (هلدینگ‌۳.۳۵۷ M۱.۳۵۰سیمان‌خاش‌۲.۶۳۸ M۲.۱۱۰شیرپاستوریزه‌پگاه‌خراسان‌۲.۳۴۴ M۱.۱۷۰تولیدی پمپ پارس (سهامی عام)۲.۰۹۳ M۶.۹۷۰ایتالران‌۱.۸۱ M۱۲.۰۶۰شیرین دارو۱.۱۸۶ M۲.۳۷۰بسته‌ بندی‌ پارس۱.۱۱۸ M۳.۷۲۰کارخانجات تولیدی پلاستیران۶۶۶,۸۴۶۱.۱۵۰ص.س.جسورانه رویش لوتوس۷۰%تأدیه۶۰,۰۰۰۱۲.۰۰۰ص.س.ج. یکم آرمان آتی ۲۰%تأدیه۲,۵۰۰۲.۵۰۰سهامداران شرکت توسعه معادن جنوب

آگهی تغییرات شرکت توسعه معادن جنوب شرکت با مسئولیت محدود به شماره ثبت ۲۵۲۹۱۲ و شناسه ملی ۱۰۱۰۲۹۳۳۴۸۶

به استناد صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۳۱/۰۶/۱۳۹۶ تصمیمات ذیل اتخاذ شد: آقای داریوش میانجی کدملی ۰۰۳۰۱۲۱۶۰۴ با پرداخت مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال به صندوق شرکت در زمره شرکاء درآمد.

با توجه به تغییرات انجام شده سرمایه شرکت از مبلغ ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال به مبلغ ۳۰۰.۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (سیصد میلیارد و یکصد میلیون ریال) افزایش یافت و ماده مربوطه در اساسنامه به نحو مذکور اصلاح گردید.

شرکاء شرکت پس از افزایش سرمایه:

غلامرضا میرابی به شماره ملی ۶۳۰۹۸۴۳۶۴۸ دارنده ۲۹۹.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال سهم الشرکه

محمدرضا عارف پور به شماره ملی ۰۰۴۱۰۴۳۵۰۲ دارنده ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال سهم الشرکه

داریوش میانجی به کدملی ۰۰۳۰۱۲۱۶۰۴ دارنده ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال سهم الشرکه

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: پولدارهای ایران سهامداران عمده بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۵۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از ۱۰ سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

بذرپاش با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته ای دارد.

وی در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از ۲۷ میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

بذرپاش ادامه داد: از این رو ایران به رغم سنگ اندازی های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی های جمهوری اسلامی ایران و شرکت های دانش بنیان در فناوری های نو و به ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم سازی زیرساخت های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت های ایجاد شده در بازرسی ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه های این امر می شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت های هوایی و شرکت های هواپیمایی پرواز حدود ۳۲۰ پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع تر به افق های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف ها و شرکت ها و بخش های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش تر نیز همکاری ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشارهایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده ای و ریلی باید هم زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به کارگیری همه ظرفیت ها برای راه اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده کننده های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب