Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون راهدرای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان درباره تمهیدات ایمنی راهداری در مواجهه با طوفان‌های شن و ماسه که از فردا در این استان آغاز می‌شود، گفت: سیستم راهداری به صورت ۲۴ ساعته در محور‌های مسیر طوفان آماده‌باش قرار دارند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  منصور ملاشاهی معاون راهدرای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان گفت: طوفان‌های استان که قبلا به ۱۲۰ روزه معروف بود، به تازگی ۲۰۰ روزه شده‌اند و دلیل آن خشک شدن دریاچه هامون است که آب آن از افغانستان تامین می‌شود و وضعیت این استان را دچار بحران بیشتری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استان از نظر محور‌های خاص و قرار گرفتن در معرض این باد‌ها  نیاز به کمک‌ها و حمایت‌های جدی دارد.

وی افزود: قبلا که رودخانه دارای آب بود، با وزش باد شهر زابل را خنک می‌کرد، ولی در چند سال اخیر با خشک شدن کف رودخانه بیشتر سبب بلند شدن گرد و خاک و تشدید باد‌های شدید استانی می‌شود.

وی در ادامه درباره مشکل مسدود شدن جاده‌ها در مسیر‌های مختلف استان افزود: جاده‌ها در هنگام طوفان شن و ماسه‌های دوره‌ای قاعدتا دچار انسداد می‌شوند. این روز‌ها حدود ۲۰ الی ۲۵ دستگاه به صورت ۲۴ ساعت از راه‌ها محافظت می‌کنند تا راه‌ها بسته نشود.

ملاشاهی در ادامه توضیح داد: راهدای استان در نقاط ماسه‌گیر دستگاه مستقر کرده است.  گرد و خاک متاسفانه به لحاظ نفوذ در ریه‌ها هم برای سلامتی بدن انسان و هم برای سیستم ماشین و موتور مضر است و از این منظرسیستم راهداری با چالش مواجه می‌شود.

وی با برشمردن مسیر‌های صعب‌العبور در هنگام وزش باد‌های شن و ماسه اضافه کرد: مسیر‌های زابل- مهوندان، زابل- زهک، زهک- میلک و میلک به دوست‌محمد از جاده‌هایی هستند که در مسیر باد‌ها و مشکلات انسدادی قرار دارند.

معاون راهدرای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان اضافه کرد: اگر جلوی ماسه بادی گرفته نشود، راه‌ها به سرعت مسدود می‌شوند و عملیات باید به گونه‌ای باشد که تا شب راه‌ها باز شوند. در این صورت باید چندین نفر نیرو و دستگاه در تلاش مستمر و شبانه‌روزی حرکت کنند و آنقدر شدت طوفان‌ها زیاد است که باید یک نفر جلو راه برود و ماشین پشت سر حرکت کند تا از نقطه حساس عبور کند.

ملاشاهی اضافه کرد: متاسفانه در اثر خشکسالی وضعیت آب و هوایی و جوی استان به شدت بحرانی شده است. افرادی که استطاعت مالی بیشتری داشتند، مهاجرت کرده‌اند و این روز‌ها اصلی‌ترین مشکل خشکسالی، بیکاری و مهاجرت است که امیدواریم از این وضعیت حمایت شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در استان ثبت شده که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت‌ فعالیت دارند.

ایرج حسن پور امروز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام "جهش تولید و مشارکت مردم" توسط رهبر معظم انقلاب تاکید ایشان بر محورهای اقتصادی و مشارکت هرچه بیشتر مردم است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد از اقتصاد کشور در اختیار دولت است، اما براساس قانون باید ۲۵ درصد از اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره در سه محور صنعت، معدن و تجارت در استان فعالیت دارد، ادامه داد: این استان به عنوان استعداد پنهان معدنی آشکار شناخته می‌شود که به همت دولت سیزدهم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه ویژه استاندار پیشرفت‌های چشمگیری در بخش معدن داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در بخش معدن، مواد معدنی به صورت فله‌ای و خام صادر می‌شود که با تاکید استاندار مبنی بر ایجاد فرآوری مواد معدنی، استارت این فرایند با ساخت ۱۳ کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

حسن پور بیان کرد: سه کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آماده بهره‌برداری هستند که در سفر آینده رئیس جمهور افتتاح می‌شوند.

وی افزود: در بخش صنعت، تولید و صادرات سیمان، تور ماهی‌گیری و پرورش آبزیان و کنسرو ماهی در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و در بحث تولیدات داخلی با توجه به نظارت‌های سازمان استاندارد و صمت پیشرفت‌ تولیدات با کیفیتی را داشته‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲ واحد تولیدی برتر در استان رصد و شناسایی شده که در آینده از آنها تقدیر و حمایت خواهد شد و باید توان صادراتی استان را بالا ببریم و از واحدهای تولیدی پشتیبانی و حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طوفان شدید شن در مسیر سبزوار به شاهرود (فیلم)
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم