Web Analytics Made Easy - Statcounter

گچساران - ایرنا - رئیس اداره آب و فاضلاب دوگنبدان گفت: سه هزار و 80 متر از شبکه فرسوده آب بافت فرسوده دوگنبدان با بیش از 9 میلیاردو 700 میلیون ریال اعتبار امسال اصلاح شد.

سید بهنام پاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 14 هزارو 600 متر دیگر از شبکه‌های فرسوده آب شهری بافت فرسوده دوگنبدان نیاز به اصلاح دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی طول شبکه توزیع و انتقال آب شهر دوگنبدان را بیش از 278 کیلومتر اعلام کرد و گفت: از این میزان بیش از 197 کیلومتر شبکه توزیع و80 کیلومتر خط انتقال است.
پاد اظهار داشت: عمر مفید تأسیسات آب شهری دوگنبدان حدود 15 تا 30 سال است در حالی که شبکه‌های آبرسانی بافت فرسوده دوگنبدان دارای قدمت 50 ساله است.
وی ابراز کرد: محله‌های رادک، پربالی، لبنان، باغ فردوس و سادات دارای بیشترین شبکه‌های فرسوده اب شرب است.
پاد بیان کرد: با توجه به پرت 28 درصدی آب در شبکه، اصلاح و نوسازی شبکه انشعابات فرسوده هر سال بر اساس میزان اعتبار در دستور کار این اداره است.
وی افزود: هم اکنون آب شهر دوگنبدان از سد کوثر و 9 چاه در منطقه امامزاده جعفر تأمین می‌شود.
رئیس آب و فاضلاب شهری دوگنبدان گفت: اصلاح و بهسازی شبکه‌های فرسوده آب آشامیدنی به‌منظور جلوگیری از شکستگی‌های متعدد، خدمات رسانی آسان، کاهش هدر روی آب و تثبیت فشار شبکه آب آشامیدنی صورت می‌گیرد.
بیش از پنج هزار و 400 واحد مسکونی در بافت فرسوده شهر دوگنبدان وجود دارد که احیا و نوسازی خواهد شد.
شهر دوگنبدان مرکز شهرستان 124 هزار نفری گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد 33 هزار و 800 مشترک آب دارد.
2082/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اصلاح شبكه توزيع بافت فرسوده دوگنبدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که دغدغه مهم و اصلی شهروندان محله جوادیه سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. ۱۰ تا ۳۰درصد دانش‌آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

دیگر خبرها

  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد