Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۱۱ ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

منصور کبگانیان دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، در تشریح دستور این جلسه گفت: نخستین دستور این جلسه، ارائه گزارش رصد و پایش پیشرفت‌های علمی برخی کشورهای منطقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از این کار، ارائه اطلاعات به روز از فعالیت‌های علمی کشورهای رقیب در منطقه به سیاستگذاران و دست اندرکاران علم و فناوری کشور است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: دستور بعدی جلسه ۱۱۱ ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، ارائه بخش دوم گزارش وضعیت آماری وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی بود که توسط نماینده مرکز آمار ایران ارائه شد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به نگرانی‌های پیش آمده در این زمینه؛ اعضای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، بر روی این موضوع تمرکز کرده‌اند و گزارش‌های متعدد در این زمینه با استفاده از سایر داده‌ها راستی آزمایی می‌شود.

وی افزود: به همین منظور چند دستگاه موظف شده‌اند تا آمار خود را در این زمینه ارائه کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: نکته مهم دیگری که در این زمینه مورد توجه ستاد است، اشتغال فارغ التحصیلان در رشته تخصصی خودشان است.

کبگانیان گفت: در گزارش ارائه شده توسط مرکز آمار ایران اشاره شد نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در سال ۱۳۹۶ نوزده درصد بوده است.

وی افزود: البته ما حدس می‌زنیم رقم واقعی بیش‌تر از این است، چون کار‌شناسان مرکز آمار ایران، اشتغال حتی برای یک ساعت در هفته را نشانه شاغل بودن فرد می‌دانند که به نظر می‌رسد این معیار دقیق نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه آزاد اسلامی هم در جلسات آینده گزارش خود را ارائه خواهند کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دستور آخر جلسه امروز که مهم‌ترین دستور نیز بود، موضوع بازنگری در نقشه جامع علمی کشور بود.

وی افزود: در سال ۱۳۸۹ نقشه جامع علمی کشور تصویب و ابلاغ شد که این سند در آن زمان با توجه به اطلاعات آن روز تدوین شده بود و مولفه‌هایی مانند رقبای علمی، آینده نگاری علم و فناوری، امروز تغییر کرده است و این موضوع نیز در خود متن نقشه جامع علمی کشور مورد اشاره قرارگرفته است.

کبگانیان ادامه داد: البته این کار از چند سال پیش در خود ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آغاز شده بود و امسال نیز رهبر معظم انقلاب نیز این موضوع را مورد تاکید قرار دادند.

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: مقام معظم رهبری بار‌ها هم از خود نقشه جامع علمی کشور و هم از نحوه اجرای آن ابراز رضایت فرموده‌اند و این نکته مایه خرسندی ماست.

وی افزود: گزارش نحوه تکمیل شاخص‌ها و به روز رسانی آن‌ها در جلسه امروز ارائه شد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: برای تدوین سند چند نگاه با رویکردهای متفاوت مد نظر بوده و امروز هم اعضاء با توجه به تحریم‌های دشمنان، مقاوم سازی اقتصاد کشور از طریق دانش‌بنیان کردن آن را مورد تاکید قرار دادند.

کبگانیان گفت: در نظر گرفتن بودجه مناسب برای اجرای نقشه جامع علمی کشور و نظارت دستگاه‌های ناظر بر روند اجرای نقشه جامع علمی کشور هم مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: حتما همه نخبگان علمی و اقتصادی و صنعتی کشور در این به روزرسانی به ما کمک خواهند کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: آسیب اصلی در این زمینه اقتصاد علم و فناوری است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال بودجه بیکاری رهبر معظم انقلاب علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۹۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • بهترین کپی ترید فارکس باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ بررسی جامع
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد