Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-01@00:54:40 GMT

معاملات اوراق تسهیلات مسکن آب رفت

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۰۳۶۱

معاملات اوراق تسهیلات مسکن آب رفت

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، در پی اعلام افزایش ۸۳.۵ درصدی قیمت مسکن در مهر ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته و همچنین کاهش ۳۲.۳ درصدی تعداد معاملات در تهرانکه به زعم بسیاری از کارشناسان اقتصادی، می توان برداشت رکود تورمی از آن داشت، همچنین با توجه به کاهش اثرگذاری و پوشش دهی تسهیلات مسکن از محل اوراق تا کمتر از ۲۰ درصد ارزش ملک، قیمت هر برگه تسهیلات مسکن نیز در بازار فرابورس در بازه یک ماهه اخیر در کانال ۵۰ هزار تومانی باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آنچه در روز جاری در خصوص معاملات اوراق تسهیلات مسکن اعلام شده، هر برگه تسهیلات مسکن صادره در مهر ماه سال گذشته (تسه ۹۶۰۷) با ارزش ۵۶ هزار و ۴۰۰ تومان در ارزانترین قیمت و در گرانترین قیمت نیز با نرخ ۶۰ هزار تومان به فروش می رسد.

همچنین هر برگه تسهیلات مسکن صادره در تیر سال گذشته (۹۶۰۴) در ارزانترین قیمت با نرخ ۵۷ هزار و ۸۰۰ و در گرانترین نرخ نیز با رقم ۵۸ هزار و ۲۵۰ تومان خرید و فروش می شود.

برگه های تسهیلات مسکن صادره در اردیبهشت امسال (۹۷۰۲) در ارقام ۵۸ هزار و ۶۰۰ تا ۵۹ هزار و ۹۰۰ تومان در نوسان است. اما این نوسان برای برگه های تسهیلات مسکن صادره در خرداد امسال (تسه ۹۷۰۳) بین ارقام ۵۹ تا ۶۱ هزار تومان به ثبت رسیده است.

از دیگر اوراقی که در بازه ۵۸ تا ۶۰ هزار تومان خرید و فروش می شوند، هر برگه امتیاز حق تقدم تسهیلات مسکن صادره در مرداد ۹۷ (تسه ۹۷۰۵) است که در ارزانترین معامله امروز به نرخ ۵۸ هزار تومان و در گرانترین معامله به ارزش هر برگه ۶۰ هزار و ۹۰۰ تومان به فروش رسید.

اوراق تسهیلات مهر ماه امسال (تسه ۹۷۰۷) نیز در حال حاضر کمتر از ۶۰ هزار تومان بوده و ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان خرید و فروش می شود.

گفتنی است خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن، از نظر حجم و تعداد برگه ها نیز با کاهش قابل توجهی برخوردار بوده؛ به گونه ای که اوراق تسهیلات مسکن خرداد ۹۶ در حجم ۳۵ برگه، اوراق تسهیلات مسکن دی ماه ۹۵ در ۸۰ برگه، اوراق خرداد ۹۶ در ۹۵ برگه و اوراق فروردین ۹۶ نیز تنها در ۲۰ برگه به فروش رسیده است.

کاهش قیمت اوراق تسهیلات مسکن متعلق به بانک عامل بخش مسکن در کاهش ارزش هر برگه تسهیلات مسکن متعلق به بانک ملی نیز اثرگذار بوده و خرید و فروش هر برگه تسهیلات مسکن صادره در شهریور ۹۷ با نماد «تملی ۷۰۶» با نرخ ۴۴ هزار تومان در جریان است.

در حال حاضر در معاملات امروز فرابورس، تنها ۱۱ برگه از این اوراق خرید و فروش شده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وام مسکن معاملات فرابورس بازار مسکن اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • واکنش تند فجر‌ی‌ها به حکم ‌کمیته انضباطی
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن